10 gün mü!!!!ne kanaması o o kadar adet bile o kadar sürmüyo kızz
eğer anne kız aynıysa gerçekten yaşadım ben annem çok rahat doğurmuş...hemen fırt diye çıkarmış çok uzun süre sancı da çekmemiş..en fazla 2 saat çekmişimdir diyo suyla beraber geldiğinizden ne olduğunu anlamadım bile iki ıkındım hop çıktınız diyoben hiç uğraşmayayım madem epiduralle falan
amin tatlım.. ekledim canım benden 2 gün öncesin hadi bakalım güzel haberler ver de hiç değiştirmeyeyim batını
hesapladım 9+5miş onun
10 gün mü!!!!ne kanaması o o kadar adet bile o kadar sürmüyo kızz
eğer anne kız aynıysa gerçekten yaşadım ben annem çok rahat doğurmuş...hemen fırt diye çıkarmış çok uzun süre sancı da çekmemiş..en fazla 2 saat çekmişimdir diyo suyla beraber geldiğinizden ne olduğunu anlamadım bile iki ıkındım hop çıktınız diyoben hiç uğraşmayayım madem epiduralle falan
Insallah cnm aynen sende degistirmezsinde ayni zmnda hamile kaliriz ne guzel olurrrrrrrr ahhh ahhh
aynen bu doğru bak öyle olurmuş benim annemde üçümüzüde normal yoldan fırttt diye çıkarıvermiş hastaneye gittim bir saatte doğurdum der hep
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese :)) yazılanları anca okuyabildim zaten bulantıdan hiç birşey yazmaya takatim kalmadı .
günaydın güzelim sana da hayırlı cumalar
kendini fazla yorma olur mu
4 saat sonra hastanedeyiiiiiiiiiiiim
inşallah hormonlar normaldir yaaaa çok korkuyorum kızlar
evettt ya ne güzel olur bu ay çook motiveyim sanki olacakmış gibi hissediyorum
benim sürdü anneminde öyle olmus canımmmbacaklarımda derman kalmamıştı ayy o günleri hatırlamak istemiyorum
anasına bak kızını alinşallah bakalım ama annem hayatında ilk defa bana hamileyken bayılmış...karnı çıktığı zamanlarda çok olmuş gözler kararıyomuş adım atıyorum ama sanki dpsiz bi kuyuya düşüyo gibi oluyodum sonrasında gözlerimi bi açıyorum hastanedeyiz diyodu:26::26:
canlarım ben gidiyorum sağlık ocağına çok öptüm hepinizi sek çiş verip geleyim inşallah..bakterisiz bilmemnesiz :128:
kızlar öğleden sonra doktor gitcem eşimle dua edin bana bir sorunum çıkmasın :18:
inşallah canım. kist çıkmasın inşallah bebek çıksın :18::18: gerçi daha çok erken bebek için.inşallah kötü bişey çıkmaz:18::18:merak etme canım normaldir hem kendilerini belli ediyorlar sıkıntılı olduklarında
kızlar öğleden sonra doktor gitcem eşimle dua edin bana bir sorunum çıkmasın :18:
inşallah canım. kist çıkmasın inşallah bebek çıksın :18::18: gerçi daha çok erken bebek için.inşallah kötü bişey çıkmaz:18::18:
bende yaaa beş gün sürmüştüü çok kötü yürümek işkenceydi resmen
bak inşallah bu benzemez canımm
inşallah hadi bakalım dikkat et kendinee bekliyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?