Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen bu doğru bak öyle olurmuş benim annemde üçümüzüde normal yoldan fırttt diye çıkarıvermiş hastaneye gittim bir saatte doğurdum der hep

benim sürdü anneminde öyle olmus canımmm bacaklarımda derman kalmamıştı ayy o günleri hatırlamak istemiyorum

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese :)) yazılanları anca okuyabildim zaten bulantıdan hiç birşey yazmaya takatim kalmadı .

aynen bu doğru bak öyle olurmuş benim annemde üçümüzüde normal yoldan fırttt diye çıkarıvermiş hastaneye gittim bir saatte doğurdum der hep

anasına bak kızını al inşallah bakalım ama annem hayatında ilk defa bana hamileyken bayılmış...karnı çıktığı zamanlarda çok olmuş gözler kararıyomuş adım atıyorum ama sanki dpsiz bi kuyuya düşüyo gibi oluyodum sonrasında gözlerimi bi açıyorum hastanedeyiz diyodu:26::26:

4 saat sonra hastanedeyiiiiiiiiiiiim
inşallah hormonlar normaldir yaaaa çok korkuyorum kızlar

canlarım ben gidiyorum sağlık ocağına çok öptüm hepinizi sek çiş verip geleyim inşallah..bakterisiz bilmemnesiz :128:

kızlar öğleden sonra doktor gitcem eşimle dua edin bana bir sorunum çıkmasın :18:

benim sürdü anneminde öyle olmus canımmm bacaklarımda derman kalmamıştı ayy o günleri hatırlamak istemiyorum

bende yaaa beş gün sürmüştüü çok kötü yürümek işkenceydi resmen

bak inşallah bu benzemez canımm

canlarım ben gidiyorum sağlık ocağına çok öptüm hepinizi sek çiş verip geleyim inşallah..bakterisiz bilmemnesiz :128:

inşallah hadi bakalım dikkat et kendinee bekliyoruz seni

merak etme canım normaldir hem kendilerini belli ediyorlar sıkıntılı olduklarında
inşallah canım. kist çıkmasın inşallah bebek çıksın :18::18: gerçi daha çok erken bebek için.inşallah kötü bişey çıkmaz:18::18:
kızlar öğleden sonra doktor gitcem eşimle dua edin bana bir sorunum çıkmasın :18:

herkes doktora gidiyo. inşallah hepimiz iyi haberlerle döneriz. sağlıkla döneriz inşallaaah:13:

inşallah canım. kist çıkmasın inşallah bebek çıksın :18::18: gerçi daha çok erken bebek için.inşallah kötü bişey çıkmaz:18::18:

canım benim kisti hiç kafanıza takmayın olmayacak olsa benim bebeğim olmazdı benim her iki yumurtalığımda pko vardı 7 ay sonra hamile kaldım hormon bozukluğuna gelince o da var her yerimde tüylnme ve sivilcelenme var bu konulara hiç girmeyelim bile sıkıntı yapma yani kendineee

bende yaaa beş gün sürmüştüü çok kötü yürümek işkenceydi resmen

bak inşallah bu benzemez canımm

inşallah hadi bakalım dikkat et kendinee bekliyoruz seni

5 gün gecikmeyle mi öğrendin gebeliğini canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…