Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en iyi erkek uysal erkektir yaşasın kadınlar

ben oğlagım ... keske erkek olsaydım anasını satıyım ooh kebab vallaa :51::51::51::51::51:

Biri vardı özel degerli biri oglak burcu 4x4 tam anlamıyla ama nasip işte kısmet geç kalmışlık olmayınca olmuyo :ssz::ssz::ssz:

Oglak Burcu iyidir kızlar Oglak erkegi adam gibi adamdır Adamın dibidir.

Teyyyyyyyyyyyyyy :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

bende seviyorum herkezi burdaki insanlar çok iyi temiz kalpli gerçek haytta da karşılassam cici baynlarla ... ama gerçekten çok tatlıyız biz yaa :52:

ben de çok seviyorum yaa herkesiiii :81::81::81::70::70::70::70:herşeyimi paylaştığım biricik arkadaşlarım beniiiimmm..
bazen diyorum ki keşke Antep'ten olan birileri çıksa da gerçekte de görüşsem bir ikisiyle:16::16::16::16:

:52::52::52::52::52: aaay bende kendimden çok umutluyum hamiş hissediyorum :nazar::9::9::9::9::9::9: rüyamda da bebiş gördüm topak topak pamuk gibi bi bebişim olmuş :32::32::32::32::32::52::52::52::52::52::52:

caydin bat kardeşim bende dün gece rüyamda karnım burnumdaydı göbeğimdeki çiziyi bile gördüm bildiğin kocam tutmuş elimden ıkınıyorum ama gülerek doğurdum ya doğurdum :) gerçek olur miki

ben de çok seviyorum yaa herkesiiii :81::81::81::70::70::70::70:herşeyimi paylaştığım biricik arkadaşlarım beniiiimmm..
bazen diyorum ki keşke Antep'ten olan birileri çıksa da gerçekte de görüşsem bir ikisiyle:16::16::16::16:

Caaanıımmm evet yaaa keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık görüşürdük devamlı birbirimizin doğumlarına falan giderdik bebek odası hazırlardık :14::14::14::14:

caydin bat kardeşim bende dün gece rüyamda karnım burnumdaydı göbeğimdeki çiziyi bile gördüm bildiğin kocam tutmuş elimden ıkınıyorum ama gülerek doğurdum ya doğurdum :) gerçek olur miki

caaanımm hoşgelldddiinn.. valla burda çoğu kişi hamileliğini rüyasında görmüşşş hayırdır inşallah diyelim...:52::52::52: çok az kaldı öğrenicez :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Burçların ilişkilerde uyumları…

EŞİM: Koç burcunun uyumu: aşkta terazi ,evlilikte yay arkadaşlıkta oğlak burcu

BEN: Yay burcunun uyumu :aşkta oğlak, evlilikte koç ,arkadaşlıkta ise yay

Çok doğru vallaaa :46::46::46:
eşim oğlak ben koç arkadaştan öteyiz bildiğim kadarıyla :) yada derler ya kanka ayağı ........... :52::52:

oglak burcu erkekleri kadar 4x4 insan tanımadımm

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh keşke bir oglak bulaydım yawwww :ssz::ssz::ssz:

:1::1::1::1:
ahhh evet bebeğim...kocişimden bilirim o oğlak olduğu için dört dörtlük ben de dördüncü ayın dördünde doğduğum için dört dörtlük mükemmel miyiz ne:12::12:

Biri vardı özel degerli biri oglak burcu 4x4 tam anlamıyla ama nasip işte kısmet geç kalmışlık olmayınca olmuyo :ssz::ssz::ssz:

Oglak Burcu iyidir kızlar Oglak erkegi adam gibi adamdır Adamın dibidir.

Teyyyyyyyyyyyyyy :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

biri adamcımdan mı bahsetti sakin uyumlu dışarda aslan evde kedi :27::27::27:

Caaanıımmm evet yaaa keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık görüşürdük devamlı birbirimizin doğumlarına falan giderdik bebek odası hazırlardık :14::14::14::14:

caaanımm hoşgelldddiinn.. valla burda çoğu kişi hamileliğini rüyasında görmüşşş hayırdır inşallah diyelim...:52::52::52: çok az kaldı öğrenicez :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ben istanbul Anadolu yakasındayım bana yakın olan var mı ? :)

eşim oğlak ben koç arkadaştan öteyiz bildiğim kadarıyla :) yada derler ya kanka ayağı ........... :52::52:

ahhh evet bebeğim...kocişimden bilirim o oğlak olduğu için dört dörtlük ben de dördüncü ayın dördünde doğduğum için dört dörtlük mükemmel miyiz ne:12::12:

biri adamcımdan mı bahsetti sakin uyumlu dışarda aslan evde kedi :27::27::27:

Çok sanslısın kuzum şuan evleniyo olsam yemin ederim oglak arardımm 4X4 adamın hammaddesi oglak burcu erkegi ahhhhhh ahhhhhhhh :1:

avrupa yakasında nerdesin canım. Benim iş yeri Zincirlikuyuda, babamda beylikdüzünde yani bir ayağım avrup yakasında :)

şu anda bahçelievlerdeyim canım doğup büyüdüğüm semtteyim evlenince kirada olacağımız için burdan olsun istedim ama bu yaz sonu eğer k.peder sözünü tutarsa kredi ile b.düzü esenyurt tarafına gidicez

inşş oglak olur cnm çok isterim tam evlenilecek erkek olur vallaha :34:

Benim eşim yengeç burcu maaalesefffff :50:

:52::52::52::52::52::52::52:

yengeç bayanını biliyorum da erkeği için de tam tersi diye duymuştum nasıl oluyo ki yengeç erkeği...bizim sınıfta vardı ama çok şımarık haşarı dikkafalı bişeydi...sonra bi kıza aşık oldu bambaşka bişey oldu...dış dünyaya kendini kapattı resmen:31:

Back
X