Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:8::8::10::10::8::8::12::12::12::13:

Koç burcunun uyumu: aşkta terazi ,evlilikte yay arkadaşlıkta oğlak burcu

Boğa burcunun uyumu :aşkta akrep,evlilikte oğlak,arkadaşlıkta aslan

İkizler burcunun uyumu :aşkta ikizler ile aslan,evlilikte aslan ile kova ,arkadaşlıkta ise ikizler

Yengeç burcunun uyumu:aşkta terazı,akrep ve aslan,evlilikte boğa veya akrep arkadaşlıkta yay

Aslan burcunun uyumu:aşkta yengeç,arkadaşlıkta evlilikte ikizler ve oğlak,arkadaşlıkta ise oğlak ve boğa

Başak burcunun uyumu :aşkta akrep,evlilikte terazı burcu,arkadaşlıkta terazi yine..

Terazi burcunun uyumu:aşkta koç ,yengeç burcu,evlilikte başak,koç,arkadaşlıkta balık ve başak burcu

Akrep burcunun özellikleri:aşkta yengeç başak,evlilikte balık ve yengeç,arkadaşlıkta yengeç

Balık burcunun uyumu:aşkta balık,evlilikte yay,arkadaşlıkta terazi ve yay burcudur.

Kova burcunun uyumu:aşkta akrep ve başak,evlilikte yay ve ikizler burcu arkadaşlıkta ise terazi

Oğlak burcunun uyumu:aşta başak,yay,boğa,evlilikte ise aslan ve boğa,arkadaşlıkta ise koç ve aslan

Yay burcunun uyumu :aşkta oğlak,evlilikte kova,koç veya yay,arkadaşlıkta ise yay

kocişim terazi ben balıkım o zaman biz iki iyi arkadaştan öteye geçemiyeceğiz desene:52::52::52::52:
evlendik artık çok geçççç:9::9::9::9::9::9::9:

İkizler burcunun uyumu :aşkta ikizler ile aslan,evlilikte aslan ile kova ,arkadaşlıkta ise ikizler

Yengeç burcunun uyumu:aşkta terazı,akrep ve aslan,evlilikte boğa veya akrep arkadaşlıkta yay

Aslan burcunun uyumu:aşkta yengeç,arkadaşlıkta evlilikte ikizler ve oğlak,arkadaşlıkta ise oğlak ve boğa

Başak burcunun uyumu :aşkta akrep,evlilikte terazı burcu,arkadaşlıkta terazi yine..

Terazi burcunun uyumu:aşkta koç ,yengeç burcu,evlilikte başak,koç,arkadaşlıkta balık ve başak burcu

Akrep burcunun özellikleri:aşkta yengeç başak,evlilikte balık ve yengeç,arkadaşlıkta yengeç

Balık burcunun uyumu:aşkta balık,evlilikte yay,arkadaşlıkta terazi ve yay burcudur.

Kova burcunun uyumu:aşkta akrep ve başak,evlilikte yay ve ikizler burcu arkadaşlıkta ise terazi

Oğlak burcunun uyumu:aşta başak,yay,boğa,evlilikte ise aslan ve boğa,arkadaşlıkta ise koç ve aslan

Yay burcunun uyumu :aşkta oğlak,evlilikte kova,koç veya yay,arkadaşlıkta ise yay

ben kocamla ne yapsam anlaşamıyorum ben oğlak o oğlak :52::52: ikimizde brbrimize göre değiliz sankim :52:

sen ne alemdesin tatlım kanaman nasıl ?
dün çıkmak zorunda kaldım yarım kaldı moralin yerine geldi mi biraz bebişim?

olsun canım mühim değil....

ya akıntım var kan a benziyoo :53: adet olcam sanırsam...:31:
ben ağladım eşimde ben ağlıyorum diye ağladı :14: sarıldık birbirimize moral verdik ... yapcak baska bişey yok kuzucummm:31:

heyyyy ben teraziyim eşim boğa ne yani biz analaşamıyor muyuz ben inanmadım buna banane bananae

Son düzenleme:
olsun canım mühim değil....

ya akıntım var kan a benziyoo :53: adet olcam sanırsam...:31:
ben ağladım eşimde ben ağlıyorum diye ağladı :14: sarıldık birbirimize moral verdik ... yapcak baska bişey yok kuzucummm:31:

sıkma tatlım canını önümüzdeki aya kısmettir inşallahh..hayırlısı olsun canım:70::70::70::70:

Son düzenleme:
yaaaaa bir iki saat biraz çalışayım dedim yine şişmiş burası biraz yavaş gidin takip edemiyommmmmm :))))))

sıkma tatlım canını önümüzdeki aya kısmettir inşallahh..hayırlısı olsun canım:70::70::70::70:

geçti acımyo canım artık.. dün çok kötüydüm atlattım çok şükür :43:

saol bebeğim beni düşündüğün için ay çok mutlu oluyorum beni sordukça:16:
beni seviyosnuz lan sizzzz:52::52::52:

geçti acımyo canım artık.. dün çok kötüydüm atlattım çok şükür :43:

saol bebeğim beni düşündüğün için ay çok mutlu oluyorum beni sordukça:16:
beni seviyosnuz lan sizzzz:52::52::52:
sevmez olur muyuz hiç yavrummmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54:
AAAnnnaammm bebişim gelmişşşşş :16::16::16::16: kıss 4 gündür patron yok bi geldi işler yağdı birde cuma ödemeler falan bi ödeme yapıorum bi buraya bakıyorum :9::9::9::9:
:3::3::3::3::3::3::3::3::3:
evet ben geldimmmm:21::21::21::21::21::21:
aman işine dikkat et ödemeleri karıştırayım deme:20:
bizim patronda sabahları burada oluyor hepsi mi aynı olur yaa sabahları deli gibi çalıştırıyo..gerekli gereksiz işler yığıyo sinir oluyorumm..şimdi çıktı çok şükür de biraz rahat nefes aldım:32::32::32::32::32::32:

Back
X