Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kolay gelsın bıtanem bebısın canı ne ıstıyorsa o olacakkk bebısı ezogelınle kandıramazsınnnnn afıyet olsun bebıse yarasın ohhhh

bak bende sızı gaza getıreyım derken ben gaza geldım ıyımı bende mı gıtsem yarın acaba

gitme bence tatlım hayal kırıklığı yaşama ben çok yaşadım adetinin üstünden tam 10 gün geçsin öyle git sonra insan olumsuz bi sonuçla karşılaşınca çooooooooook üzülüyor

gitme bence tatlım hayal kırıklığı yaşama ben çok yaşadım adetinin üstünden tam 10 gün geçsin öyle git sonra insan olumsuz bi sonuçla karşılaşınca çooooooooook üzülüyor

10.gun kayınvalıdemlerın geldıgı güne denk geliyor aslında erkenden ogrenmeyı cok ıstıyorum neyse ne artık bılmıyorum ufacıkta bır degerım artıysa tekrarlarım dıye dusunuyorum

10.gun kayınvalıdemlerın geldıgı güne denk geliyor aslında erkenden ogrenmeyı cok ıstıyorum neyse ne artık bılmıyorum ufacıkta bır degerım artıysa tekrarlarım dıye dusunuyorum

Allahım kafa karışıklığına bak Allah yardımcın olsun canm:)

Ya çok bulantım var benm ne yapacağımı bilmiyorum offff

su ıcmesen böyle olur ıste sana kısızymda gor bakıym ınternetten arştır bakalım bulantıya ıyı gelecek bıseyler vardır belkı

çok sağol. amin inşallah

ayyy maşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesinee bulantıların başladımı senin?

kolay gelsın bıtanem bebısın canı ne ıstıyorsa o olacakkk bebısı ezogelınle kandıramazsınnnnn afıyet olsun bebıse yarasın ohhhh

kardelenim bence sen hamilesin kan testiyle anca bi şırınga kan kaybedersin başka bişey olmazz ama soğukkanlı olurum üzülmem diyorsan git ver arkadaşım üzülmek yok inşallah bebişin seninlee

benim daha başlamadı ama içim bulanıyo hafiften böyle mi başlıyor ki:18::18::18: mutfağa giresim yok hiç tiksiniyorum gibi sanki psikolojik mi değil mi onu çözmeye çalışıyorum

canım çok hafif sabah kalktığımda bi bulanır gibi oluyor hemen ağzıma bir parça peynir atıyorum geçiyor. Çok şükür gayet iyiyim. Bugün ilk aşermemde gerçekleşti : mercimek çorbası :)

Kizlar dun itibari ile gogus agrilarim basladi.. yani adet belirtilerim buyuk ihtimal yarin veya sali gunu hastalanicam bu ay da benden umut yok moralim cok bozuk

Son düzenleme:
Kizlar dun itibari ile gogus agrilarim basladi.. yani adet belirtilerim buyuk ihtimal yarin veya sali gunu hastalanicam bu ay da benden umut yok moralim cok bozuk

slm canım ins iyi haber alırsın ama cokta ümit etme üzülmemek için......malesef benim bugun kırmızılar geldı artık önümüzdeki aylarda güzel haber almak istiyorum bakalım

ah be güzelim göğüs ağrısının mutlak belirti olduğunu kimse söylemedi mi sana

canlar nasılsınız? Bugun ben gaza geldım gıttım test aldım sonuc negatif.hemde cızgı bıle yok. Su anda adet sancısı gıbı agrhm var goguslerımde hıc bır degısme yok. Ben heralde kırmızarı gorucem yıne bu ay.

yok canim yaa adet olucagim zaman hep boyle agrir hhiic umudum kalmadi benim

ben de karın ağrımdan dolayı inancımı yitirmiştim tam da adetim gelicek gibi ne eksik ne fazla tam bir adet sancısıydı...ama bak kaç ay oldu gelen giden yok

ha bu arada hatırlatın yarın çişli bi cinsiyet testi yapıcam..malum çok unutkanım şu dönemlerimde...bakın bulduğum bilgiyi aynen kopyaladım:

İdrarınızı bir kaba yapın bunu doğum öncesi randevularda daha önce yapmıştınız zaten, yabancı değilsiniz değil mi? Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil kız bebek, mavi ise erkek demek.

nolur unutturmayın baktığım şeylerin yarısı kız diyo yarısı erkek diyo bu son denemem daha da uğraşmıcam bu ne yaa...bebeğime ciciler de almayacağım zaten şimdi... 7.ayda gider hepsini birden alırız kaçmıyo ya annem de siz sadece bebek odasını ayarlayın kıyafet zaten istemeiğin kadar olucak eş dostun getirdikleriyle çocuk 2-3 yaşına gelir hiç kasma kendini dedi bakalım nasıl yapıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…