- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
Sağol canım Allah razı olsun. ceviz fındık badem bol bol yiyorum ama bu sabah sanırım ilk aşermemi yaşadım. sabahın köründe canım mercimek çorbası istedi. dışarı çıktık çorbacıya gittik mercimek çorbası yoktu ezogelin içtim kesmedi eve geldik şimdi mercimek çorbası yapıyorum :))
bak bende sızı gaza getıreyım derken ben gaza geldım ıyımı bende mı gıtsem yarın acaba
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere.....allaha emanetsiniz..
gitme bence tatlım hayal kırıklığı yaşama ben çok yaşadımadetinin üstünden tam 10 gün geçsin öyle git sonra insan olumsuz bi sonuçla karşılaşınca çooooooooook üzülüyor
10.gun kayınvalıdemlerın geldıgı güne denk geliyor aslında erkenden ogrenmeyı cok ıstıyorum neyse ne artık bılmıyorum ufacıkta bır degerım artıysa tekrarlarım dıye dusunuyorum
Allahım kafa karışıklığına bak Allah yardımcın olsun canm:)
Ya çok bulantım var benm ne yapacağımı bilmiyorum offff
canım kaynanmış suya bir çay kaşığı toz zencefil ve bir kaç damla limon suyu kat iç.bulantıya birebir
çok sağol. amin inşallah
kolay gelsın bıtanem bebısın canı ne ıstıyorsa o olacakkk bebısı ezogelınle kandıramazsınnnnnafıyet olsun bebıse yarasın ohhhh
ama çok sessiz...biz böyle olmazdık cumartesileri bu kadar:26: pfff... yapcak iş de kalmadı şu son 45 dakika nasıl geçicek
ayyy maşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesinee bulantıların başladımı senin?
kardelenim bence sen hamilesin kan testiyle anca bi şırınga kan kaybedersin başka bişey olmazz ama soğukkanlı olurum üzülmem diyorsan git ver arkadaşım üzülmek yok inşallah bebişin seninlee
Kizlar dun itibari ile gogus agrilarim basladi.. yani adet belirtilerim buyuk ihtimal yarin veya sali gunu hastalanicam bu ay da benden umut yokmoralim cok bozuk
Kizlar dun itibari ile gogus agrilarim basladi.. yani adet belirtilerim buyuk ihtimal yarin veya sali gunu hastalanicam bu ay da benden umut yokmoralim cok bozuk
yok canim yaa adet olucagim zaman hep boyle agrir hhiic umudum kalmadi benim
yok canim yaa adet olucagim zaman hep boyle agrir hhiic umudum kalmadi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?