Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oladabilir eger bu ay da olmazsa doktora gıdeceksın dıye aklım da kalmıs.......sanırım yanıldım:44::44::44:

Demişimdir bugün iyi değilim adet gelmedi daha da bakalım gelirse temmuzda da sakin olucam kafama takmıcam yine olmazsa giderim artık daha var

aman neyse unut canım onu...iyi insan lafının üstüne gelirmiş biz de senden bahsediyoduk

ne dıyosun barı uyustursalarmış öle dırek alınır mı? valla ben de devlete gıdecegım ama kapıyı acan acana o yuzden hıc gıtmek ıstemıyorum ama özel de de agzını acsan para

aaaaaa naapcazzz!!! ya ben bu gidişle anadoludan kopamıcam ama yeni doğan ünitesi olmayan bi hastanede de doğum yapmak istemiyorum...:44:

Dun annemlerdeydım halam geldi halamın gelini evrimde dogum yapmış hastahaneye bile gelmemiş sancı odasında dogurmuş kadın öle anlattı halam şaşırdım randevuya gittigimde bu konularıda söleyecem kadına dicem evrim hanım böyle söylüolar benim güvenim kırıldı :44:

:18::18::18::18::18: iyi dayanmışsın ben olsam bırakır kaçardım smear testi zor mu geldi sana ? Ben özel hastanede yaptırdım hiç birşey anlamamıştım

canım akdın doğumda ben de özel diye diretirim çünkü aynen dediğin gibiymiş ben gitmedim de annemi götürdüm bir de annemi her götürdüğümde poliklinikte başka doktor vardı

Netten indridim cnm faceden Telefonumda pc ekranıda hep aynı resim var 7/24 bu bebege bakıom bi ihtimal benzerse diye

Kuzum hg Günaydınnnnnnnnn

hoşbulduk canım günaydın sen 12 sinde bebişinin kalp atışlarını duyucaksın ben de bebeğim olup olmadığını anlıycam batım 11-12:13:

Demişimdir bugün iyi değilim adet gelmedi daha da bakalım gelirse temmuzda da sakin olucam kafama takmıcam yine olmazsa giderim artık daha var

ben de ramazan gırmeden bı gıdeyım dıyorum.....günler gecıyor....3 denememız bızım.....doktora 1 senedır denıyoruz dicem

mrb canım kendini tanıtır mısın haftasonu girmişsin topiğe ama tanışamadık?
1.5 senelik ewliyim daha yeniyim tazeyim anlıcağın

hmm çalışıyo musun canım

ay hadi hyrlısı bebegim inş sende bebeginin haberini alacaksın çok sevindim nasılda denk gelmiş öyle

ben de ramazan gırmeden bı gıdeyım dıyorum.....günler gecıyor....3 denememız bızım.....doktora 1 senedır denıyoruz dicem

bizimde 3. denememiz sonuç bekliyorum bugün veya yarın olmam lazım bütün adet belirtilerim var büyük ihtimal 3. deneme de fos çıktı... parasıyla değil mi yapın dicem

biz sühendan teyzeye gidelim en iyisi kadın bursanın en iyi doktoru seçilmiş sonuçta sorumluluk sahibidir en azından....:44:

aman neyse unut canım onu...iyi insan lafının üstüne gelirmiş biz de senden bahsediyoduk

ne diyodunuz la kaçırdım ben bakmadım geçmişe du göz atıyım
ne dıyosun barı uyustursalarmış öle dırek alınır mı? valla ben de devlete gıdecegım ama kapıyı acan acana o yuzden hıc gıtmek ıstemıyorum ama özel de de agzını acsan para

ay kadın ağlıyodu resmennn benim bulundugum yer çok küçük 3 tane özel hastane var bütün bayan doktorlar izinli bu ay tek çare devlette buldugum için gitttim b,da gitmiceeeem

bizimde 3. denememiz sonuç bekliyorum bugün veya yarın olmam lazım bütün adet belirtilerim var büyük ihtimal 3. deneme de fos çıktı... parasıyla değil mi yapın dicem

hamilelik belirtileriyle bat belirtileri aynı oluo birebir ayırd etmek mümkün değil kuzum bekle biraz bence :26:

biz sühendan teyzeye gidelim en iyisi kadın bursanın en iyi doktoru seçilmiş sonuçta sorumluluk sahibidir en azından....:44:

Kuzum vallaha benim kfam karıştı değiştirirsem 3 . doktorum olacak bu sühendan içinde çok yaşlı bıkmıştır diyolar :18::18:

yaaa demek öyleee

yaaa kızlar bişey sorcam smear testi ne için yapılıyo acaba. bugün bana gel dedi doktor smear testi yapacakmışta. iki gün ilişkiye girme dedi. ama ben nasılsa gitmem diyeee ...

benı de cagırmıstı ama ben de gıtmemıstım.....smear testı kanser tarama testıdır cnm......yanı enfeksıyon vs. ne varsa cıkıyor işte....ben korktum yaptırmadıydım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…