Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet benide arkadaşlarım çok korkuttu yok o alet açılıyormuş falan epey yaptıramadım sonra yapılınca dedim ki bumuymuşş...

caydincim bu smear testinde küçk çubuk kulak çubugu ile alıyolar dedin .. doktor koca masa çıkardı laaaan oha dur bi dk dedim sordum ne için die smear testi için dedi.. canım çok yandı çooooooook

Kulak çubuğuna benziyorda o kadar küçük değil tabii orta boyutlarda ben anlamadım birşey

canım zaten spekulumu takıp görüyor içeriyi smear alıyorlar :44: neyse iyi olur değiştir yeni doktoruna yaptırırsın ya da bu yapsa bile sonucunu yeni doktoruna da gösterirsin

canım ya spekulum ne? :44::44::44::44:

canım zaten spekulumu takıp görüyor içeriyi smear alıyorlar :44: neyse iyi olur değiştir yeni doktoruna yaptırırsın ya da bu yapsa bile sonucunu yeni doktoruna da gösterirsin
e o zaman niye yapmadı ki bu kadın. sinir oldum bak şimdi alt tarafı smear testi yaaa.

hmmm o isim aklımda bulunsun canım du bakim

ya imdat yaaaaaaaaaaaaaa kadın olmak cok zorrrrrrrrr arkidiş yaaaaaaaaa

evet ben bunu bgn anladımmmm ...Allahım yardım etsin bütün bebek bkleyenlere ... hele bi kadın gelmiş ki 4. çocuk istiyorum 6-7 aydır olmuyo diye azına çakacaktım bi tane..

ay ne dolmusum ben kıs

evet ben bunu bgn anladımmmm ...Allahım yardım etsin bütün bebek bkleyenlere ... hele bi kadın gelmiş ki 4. çocuk istiyorum 6-7 aydır olmuyo diye azına çakacaktım bi tane..

ay ne dolmusum ben kıs

biz daha 1 taneyi beceremedik millet 4 dio

ay ne dolmusum ben kıs

vuraydın ağzının ortasına iki taneee

bilmiyorum canım yha.. şeffaf renginde plastik bişeydi onu önden gönderdi içi çukur bişeydi zaten sonra kulak çubuguyla aldı vajiinayı genişletti yani

vuraydın ağzının ortasına iki taneee

nasıl bir çoğalma arzusuymuş 4. olmuyo diye doktora mı gidilir la....hadi 2.yi anlarım kardeş lazım diye...hadi 3.yü anlarım başbakanı dinliyosundur ona da eyvallah...4.yü yapmak da isteyebilirsin de olmuyo diye doktora gitmek de neyyyy laaannn

bilmiyorum canım yha.. şeffaf renginde plastik bişeydi onu önden gönderdi içi çukur bişeydi zaten sonra kulak çubuguyla aldı vajiinayı genişletti yani

ayyyyyy susun cız

ben kadın dogum da staj yapıyordum bır kadın yolda dogurmuş......merdıvenlerden etegını tuta tuta cıkıyordu....çatala yattı ebe dıkıyordu ay bı görsenız param parça olmus

ayyyyyy susun cız

ben kadın dogum da staj yapıyordum bır kadın yolda dogurmuş......merdıvenlerden etegını tuta tuta cıkıyordu....çatala yattı ebe dıkıyordu ay bı görsenız param parça olmus

piskoojimi bozdun cornella ey Allahım sen yardım et böyle acı çekenlere yaaa

canım kimi metal kimi tek kullanımlık plastik kullanıyor rahim ağzını iyi görebilmek için vajinaya yerleştirip açıyor orayı sonra smear alıyor smear almasa da rahim ağzına onu takıp bakıyorlar.ben muayenehanede metal ile muayene oldum özel hastanede plastik ile plastiği hiç hissetmedim ama diğeri biraz değişikti ama yine kötü değildi tabi

Güzelll şeylerrr konuşşssaak olmazzzmıııııııııııııııııııııııııııı ???????

Ruyamda gördüm bi giriyorum topiğe herkes hamile yuhhh diyorum ya aynı anda nasıl becerdiniz vay anasını

ama ama menim moralimm bozuk başım ağrıyo adetimde gelecek patronda burda

caydin bukadar takma kafana ben buraya gelip bütün yorumlara cevap vermesemde tek tek okuyup güzel yada kötü bütün haberlerden ders çıkarıyorum kendime örnek alıyorum.bu hamiş kalabilmenin en büyük sırlarından biride hayatı akışına bırakmak Allaha şükür genciz doktorlarda problem yok diyo e demekki herşey Allahtan bekleyeceğiz kuzucum belkide geç döllenme olmuştur sende şimdi ağrı ve sancıların bu nedenledir.dua et inşallah hamiş kalıcaz tez zamanda öpüoruım cok :)

canım bunlar yasadığımız seyler birbirimizle paylasıp yeni bilgiler öğreniyoruz bebeğimiz olsun diye çaba gösteriyoruz bu konustuklarımız bence kötü değil bunlar GÜZEL şeyler... kimseye anlatamadığımız konuları burda bahsedip rahatlıyoruz... belki bilmiyosundur ama biz bedensel olarak değil ruhsal olarak acı çekiyoruz ......

kötü olan ne anlamadım

Ben konuştuğumuz şeylere kötü demedim bi kadından behsetmişler dogum yapmış halini anlatıyolar bizde psikolojik olarak rahat değiliz kotu olarak anlatılanlar etki yapabiliyor ters bişe söylemedim saglık sorunlarıyla igli de bişi sölemedim sadece kötü öğreneklerden bahsettim yanlış anlaşılacak bişi yok

o dogum meselesi çerçeve altında bu dediklerini söyleyebilirdin ben zaten o doğum konusundan bahsetmiyorum.. sahsen benim kalbim kırıldı.. şimdiye kadar burda ben ve arkadaslarım gebe olanların hep yanında olduk iyi yada kötü konuda.. senin pskolojini de anlıyorum ama bu şekilde dile gtrmen olmadı .. bizde gebe kalamadığımı zaman böyle oluyoruz ... biz burda dertleşiyoruz soruyoruz anlatıyoruz yani uzun lafın kısası bazı şeylerden rahatsız olduysan onu yazıp duygularını dile getirceksin canım

sağol canım beniimmm benimde kötü yanım şu okuyup okuyup kafama takıyorum pko mu var , yumurtalama tembelliği mi var , tüpler mi tıkalı stress en üyük düşmanmış zaten bakalım bekleyip görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…