- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
kızlar smear testi farkında olmayacağınız bir test ben evlendim kontrole gideyim dedim körktum etraftaki sözlerden evliliğimin 2.yılı gitmeye başladım,ama iyi ki de gitmişim şimdi her yıl yaptırıyorum benim rahim ağzımda yara varmış 2.smear öncesi gördü doktor smear de yazdı zaten doğum ile gidebilirmiş dedi doktor şu an müdahale edemeyiz dedi ama hamileliğe sakıncası yok
yani uzun lafın kısası her sene şikayetim olmasa da gittim smear onun dışında yıl içinde yanma şikayetleri kist falan derken muayenenin sayısı yok çok rahat çekinmeyin bence
caydincim bu smear testinde küçk çubuk kulak çubugu ile alıyolar dedin .. doktor koca masa çıkardı laaaanoha dur bi dk dedim sordum ne için die smear testi için dedi.. canım çok yandı çooooooook
canım zaten spekulumu takıp görüyor içeriyi smear alıyorlar :44: neyse iyi olur değiştir yeni doktoruna yaptırırsın ya da bu yapsa bile sonucunu yeni doktoruna da gösterirsin
e o zaman niye yapmadı ki bu kadın. sinir oldum bak şimdi alt tarafı smear testi yaaa.canım zaten spekulumu takıp görüyor içeriyi smear alıyorlar :44: neyse iyi olur değiştir yeni doktoruna yaptırırsın ya da bu yapsa bile sonucunu yeni doktoruna da gösterirsin
Canım b.evler haznedar Hizmet Hastanesi Meltem hanım var... epey adı geçiyor onunda .. arkadaşımda doğum yaptı ilgili biriymiş... istersen ona gidebilirsin bana uzak kalıyor yoksa hiç düşünmem ama en son çare gidicem
ya imdat yaaaaaaaaaaaaaa kadın olmak cok zorrrrrrrrr arkidiş yaaaaaaaaa
evet ben bunu bgn anladımmmm ...Allahım yardım etsin bütün bebek bkleyenlere ... hele bi kadın gelmiş ki 4. çocuk istiyorum 6-7 aydır olmuyo diye azına çakacaktım bi tane..
ay ne dolmusum ben kıs
evet ben bunu bgn anladımmmm ...Allahım yardım etsin bütün bebek bkleyenlere ... hele bi kadın gelmiş ki 4. çocuk istiyorum 6-7 aydır olmuyo diye azına çakacaktım bi tane..
ay ne dolmusum ben kıs
bilmiyorum canım yha.. şeffaf renginde plastik bişeydi onu önden gönderdi içi çukur bişeydi zaten sonra kulak çubuguyla aldı vajiinayı genişletti yanievet benide arkadaşlarım çok korkuttu yok o alet açılıyormuş falanepey yaptıramadım sonra yapılınca dedim ki bumuymuşş...
Kulak çubuğuna benziyorda o kadar küçük değil tabii orta boyutlarda ben anlamadım birşey
vuraydın ağzının ortasına iki taneee
h.b tekrardan teşekkür ederim hepinize gerçekten aranızda en küçük benmi varımm
bilmiyorum canım yha.. şeffaf renginde plastik bişeydi onu önden gönderdi içi çukur bişeydi zaten sonra kulak çubuguyla aldı vajiinayı genişletti yani
biz daha 1 taneyi beceremedik millet 4 dio
vuraydın ağzının ortasına iki taneee
ayyyyyy susun cız
ben kadın dogum da staj yapıyordum bır kadın yolda dogurmuş......merdıvenlerden etegını tuta tuta cıkıyordu....çatala yattı ebe dıkıyordu ay bı görsenız param parça olmus
benimde yapacaktı canım ama spekulum la açtı baktı baya bi kurcaladı zaten canımı yaktı mannak
spekulumla baktığı için smear yapmayacakmış. ikisini aynı anda yapmıyomuş bende anlamadım. zaten çoook yaşlıydı duymuyodu baya sesli konuşmak zorunda kaldım
evet benide arkadaşlarım çok korkuttu yok o alet açılıyormuş falanepey yaptıramadım sonra yapılınca dedim ki bumuymuşş...
Kulak çubuğuna benziyorda o kadar küçük değil tabii orta boyutlarda ben anlamadım birşey
canım ya spekulum ne? :44::44::44::44:
Güzelll şeylerrr konuşşssaak olmazzzmıııııııııııııııııııııııııııı ???????
Ruyamda gördüm bi giriyorum topiğe herkes hamile yuhhh diyorum ya aynı anda nasıl becerdiniz vay anasını
ama ama menim moralimm bozuk başım ağrıyo adetimde gelecek patronda burda
Ruyamda gördüm bi giriyorum topiğe herkes hamile yuhhh diyorum ya aynı anda nasıl becerdiniz vay anasını
canım bunlar yasadığımız seyler birbirimizle paylasıp yeni bilgiler öğreniyoruz bebeğimiz olsun diye çaba gösteriyoruz bu konustuklarımız bence kötü değil bunlar GÜZEL şeyler... kimseye anlatamadığımız konuları burda bahsedip rahatlıyoruz... belki bilmiyosundur ama biz bedensel olarak değil ruhsal olarak acı çekiyoruz ......
kötü olan ne anlamadım
Ben konuştuğumuz şeylere kötü demedim bi kadından behsetmişler dogum yapmış halini anlatıyolar bizde psikolojik olarak rahat değiliz kotu olarak anlatılanlar etki yapabiliyor ters bişe söylemedim saglık sorunlarıyla igli de bişi sölemedim sadece kötü öğreneklerden bahsettim yanlış anlaşılacak bişi yok
caydin bukadar takma kafana ben buraya gelip bütün yorumlara cevap vermesemde tek tek okuyup güzel yada kötü bütün haberlerden ders çıkarıyorum kendime örnek alıyorum.bu hamiş kalabilmenin en büyük sırlarından biride hayatı akışına bırakmak Allaha şükür genciz doktorlarda problem yok diyo e demekki herşey Allahtan bekleyeceğiz kuzucum belkide geç döllenme olmuştur sende şimdi ağrı ve sancıların bu nedenledir.dua et inşallah hamiş kalıcaz tez zamanda öpüoruım cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?