öğleden sonra saat 4.30 da al dediler iş bebeğim gelecek bana allahım ne zamandır hayal ediyordum bu anı inanıyordum ama allahım benimde yüzümü güldürecek diye :)ben sağlık ocağından geldikten sonra sonucu yazarım buraya
hah ne güzel söyledin ama erken gelsin
bugün 9. günüm tatlım:13:
daha önce gitmiş miydin??
Günaydınlar kızlaaaaaaaaaar sizden ayrı kalamadım özledim sizi............. hastaneden yeni geldim pkom varmış lan :18: ben tahmin etmiştim zaten.. ooff hormon testlerim çarşamba günü çıkıcakmış... benim her işim yavas olur zaten
hah ! tamda böyleeeBöyle mi şekerim
İşteee benim tanıdığım var 2 senedir olmuyor hiç bişey yokmuş doktor stressten diyormuş olur kafana takma düşünme diyormuş
ayy eveeet..hadi bakalım çok bişey kalmadıııduyalım şu pıtpıtları da halaylar çekilsin...bulantın başladı demek ben dedim hafta hafta ciddi değişimler oluyo diye bak gebelik takviminde tipi değişti hemen gösterdi kendindeki değisimi de
12 temmuzda tam 7+7 olucam kuzum gittigimde ee artık duyarım herhalde dimi
kızlar gunaydın.......benım bat 3 temmuz bugun test yapayım dedim ve koca bır negatıf cıktı.......sabah bır uyandım test yapmak istedım ama sonuc olumsuz acele mi ettım ki:44::44: ama olsa silik de olsa cıkmaz mıydı?
afiyet olsun tatlım ben sabah sabah içemiyorum ya çorbayıkahvalt yapıyorum an itibariyle ama öyle yumurta zeytin peynir domatesle değil.....mercimek çorbasıyla
gittim cnm ama dogru duzgun ilgilenmedi bile.kan tahlılı yaptırmadı.......sadece ultrasonla baktı bır sey yok demıstı......
?
canım alıntı ile cevapla varya onun yanında kutu gibi bişey var. onu tıklıyosun. üstünde tik işareti çıkıyo. alıntı yapmak istediğin kişierin o kutusunu tıkla. sonra konuya ceavp ver de hepsi çıkar. sende herkese sırayla yazarsın.
kısmet canım. ben de bu ay olmazsam hamiş bi daha ki ay ovulasyon testi yapmıcam akışına bırakıcam herşeyi. o test çok stres yapıyo bende
doktorunu iyi seç canım. ben iki doktora gittim ikisini de sevmedim. batıbahata gitcem bi daha kine bakalım :94::94::94:
Böyle mi şekerim
İşteee benim tanıdığım var 2 senedir olmuyor hiç bişey yokmuş doktor stressten diyormuş olur kafana takma düşünme diyormuş
12 temmuzda tam 7+7 olucam kuzum gittigimde ee artık duyarım herhalde dimi
biraz daha bekliyim diyorum bu h.içinde doktor ve hastane karar verip en geç cumaya kadar kan testi yaptırmak istiyorum. bu akşam yine idrar testini tekrarlıcam bakalım.
ayrıca kızlar bahçelievler ve bakırköyde tavsiye edebileceğiniz hastane ve doktor var mı?
sabah sabah koktu burnuma hemen az bişi yaptım
benimde ismimiyazarmısınız listeye 22 mayıs sat tarihim
2.uykumdan kalktım geldim hooooop burdayım:79:
chatllakbebeqim fotondaki bebişte kimmmmmmmmm
2.uykumdan kalktım geldim hooooop burdayım:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?