Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

darısı başımıza inşallah canım

hah ne güzel söyledin ama erken gelsin
bugün 9. günüm tatlım:13:

daha önce gitmiş miydin??

gittim cnm ama dogru duzgun ilgilenmedi bile.kan tahlılı yaptırmadı.......sadece ultrasonla baktı bır sey yok demıstı......

adetlerın duzenlı değil miydi cnm? kan tahlılı ıle koyuyorlarmıs pko yu?

benimde bat 3 temmuz ama ne bileyim henüz gebelik testi yapmadım ve benim adetim bittikten sonra genel ağrılarım geçerdi ama göğüs acım ve kasıklarımdaki sancım devam ediyor sözde döllenme olduktan sonra rahimde kendine yer aradığı için kasık ağrısı yaparmış ama pekte ümitlenmiyeyim dedim hayırlısı ben cumaya kadar bekleyip öyle yapacağım :)

kahvalt yapıyorum an itibariyle ama öyle yumurta zeytin peynir domatesle değil.....mercimek çorbasıyla
afiyet olsun tatlım ben sabah sabah içemiyorum ya çorbayı
yoksa çook severim mercimek çorbasını

gittim cnm ama dogru duzgun ilgilenmedi bile.kan tahlılı yaptırmadı.......sadece ultrasonla baktı bır sey yok demıstı......
?

o zaman git bi güzel tahlillerini yaptır için rahat olsun

Böyle mi şekerim

İşteee benim tanıdığım var 2 senedir olmuyor hiç bişey yokmuş doktor stressten diyormuş olur kafana takma düşünme diyormuş

becerdim mi dersinizz

tatlım sana cevap vermiyorum hatta beğenmiyorum...çünkü bu sayfa benim değil

canım ya senden yakınsın bana demek ki vital hospıtal da benim doktorum haznedar Bahçelievler ,ayrıntı istersen söyle yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…