• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:52::52::52::52:SÖYLİCEKSİN ZATEN!!!NE DEMEK SÖYLEMEMEK...MADEM SÖYLEMİCEN MADEM HAMİLELİKTEN BAHSETMİCEN NE İŞİN VAR SENİN BU TOPİKTE!!!:9::9::9::9::9:HER AN HER DAKİKA BAHSEDİCEKSİN!!!:1::1:
ne güldüm kadına yaa...

Şimddiii gördüümm :52::52::52::52: Bende çok bahsettiğim zaman sizi sıkıcakmışım gibi geliyo :9::9::9::9::9::9: alem ya bence arkadaşlığımızı kıskandı :1::1::1:

kızlar kaynanam aradı elbise alıyomuş bana böyle böyle mi olsun şöyle şöyle mi olsun diye sordu..42 beden alıyorum dedi....uzun bi sessizlik oldu...al anasını satayım 44 al 46 al dedim mırıldanarak duydu galiba :18: hıı?? dedi şeyy anne dedim olan oldu 50 al 60 al dedim gülüştük...duymamıştır inşallah :25::25:kalıbı küçük zaten kızım dedi...ablana bile 40 aldım dedi:26:(görümcem minyondur da 36 beden ama kısacıktır)

Kııızzzlllaaar valla duygulandırnız beeeeniiiiiii :14::14::14::14::14::14: inşallah vardır yarın sabah hamişlik testi yapiim de bakalım ne çıkacak :18::18::18::18::18::18::18:

hamilelik çok yakısır sana çıtı pıtı :D caydin mmmm :16::16::16::16::16::49: inşallah vardır dualarım seninleee:16:

kızlar kaynanam aradı elbise alıyomuş bana böyle böyle mi olsun şöyle şöyle mi olsun diye sordu..42 beden alıyorum dedi....uzun bi sessizlik oldu...al anasını satayım 44 al 46 al dedim mırıldanarak duydu galiba :18: hıı?? dedi şeyy anne dedim olan oldu 50 al 60 al dedim gülüştük...duymamıştır inşallah :25::25:kalıbı küçük zaten kızım dedi...ablana bile 40 aldım dedi:26:(görümcem minyondur da 36 beden ama kısacıktır)

gebeliğin ilerleyen zmanlarında giyersin bolca bebeğimm :1: ben hamilelikte bol kıyafetleri çok yakıstırıyorum yaaa:31::31:

gebeliğin ilerleyen zmanlarında giyersin bolca bebeğimm :1: ben hamilelikte bol kıyafetleri çok yakıstırıyorum yaaa:31::31:

off ya rezil oldum galiba...onlar da ben iriyim diye garipsemesinler....bilerek aldılar...hem oğulları böyle seviyo anacım napiim:27::27:

:9::9::9::9::9::9: Bana da kayınvalidem 2 ay önce gecelik almış (düşün daha hiçbirşey yok) birde ben S bedenim hadi al al M al L al... Ama tutmuş ne almmmışş XL :53::53::53::53: iki tane benden girer heralde dedim bu çok büyük yıkanınca çeker dio :53::53:

:9::9::9::9::9::9: Bana da kayınvalidem 2 ay önce gecelik almış (düşün daha hiçbirşey yok) birde ben S bedenim hadi al al M al L al... Ama tutmuş ne almmmışş XL :53::53::53::53: iki tane benden girer heralde dedim bu çok büyük yıkanınca çeker dio :53::53:

:9::9::9::9::9::9:ay çok güldüm buna benim annemde öyle der di hep büyük kıyafet alırdı :52:

ahahahahah yıkanınca ceker canım ilk ykamada L ikinci ykamada M 3.ykamada da s olur giyersin işte :23: :52::52::52:

Test yapmaya korkan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum... Benim 2 aydır düşünmeme bile fırsat vermeden geldiği için yaparım diyordum ama şimdi gecikmeye girince (gerçi hala gelebilir ama ) yapmaya korkar oldum ya tek çizgi çıkarsa :18::18::18::18: Kendimi alıştırdım bebişe valla depresyona giricem sanırım :50::50::50::50:

ben de m giyerim...giyerdim...neyse bunu geçelim... benimki de almış xl bi elbise ama cuk oturdu kalıbı hal-kkatten küükmüş hiç bakmadım bedenine göz kararı aldım dedi inşallah doğrudur :47:

Test yapmaya korkan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum... Benim 2 aydır düşünmeme bile fırsat vermeden geldiği için yaparım diyordum ama şimdi gecikmeye girince (gerçi hala gelebilir ama ) yapmaya korkar oldum ya tek çizgi çıkarsa :18::18::18::18: Kendimi alıştırdım bebişe valla depresyona giricem sanırım :50::50::50::50:

bana da ne oluyorsa sabahın körunde uyanır uyanmaz yaptım.reglıme daha 2-3 gun var .....regl gecmeden yapılmaması lazım aslında.ne dıye yaptıysam:44:

regl yı 1-2 gun gectıgınde bıle degerler düşük oluyormus.idrar da cıkmayabılıyormus:44: yanlış bilmıyorsam tabi......

ben korkuyodum 6 gün beni heveslendrdi gecikme :19::19:
ama sen rah ol beğim 10 gün varmış gibi düşün testi öylesine yapıyomus gbi düşün :86:

bana da ne oluyorsa sabahın körunde uyanır uyanmaz yaptım.reglıme daha 2-3 gun var .....regl gecmeden yapılmaması lazım aslında.ne dıye yaptıysam:44:

regl yı 1-2 gun gectıgınde bıle degerler düşük oluyormus.idrar da cıkmayabılıyormus:44: yanlış bilmıyorsam tabi......

ben korkuyodum 6 gün beni heveslendrdi gecikme :19::19:
ama sen rah ol beğim 10 gün varmış gibi düşün testi öylesine yapıyomus gbi düşün :86:

Adet geçmeden önce yapmak kolay.. nasılsa daha var diyorsun:53::53: ama şimdi öyle mi ya gelirse ya gelirse stresii :18::18::18::18:

Back
X