Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SÖYLİCEKSİN ZATEN!!!NE DEMEK SÖYLEMEMEK...MADEM SÖYLEMİCEN MADEM HAMİLELİKTEN BAHSETMİCEN NE İŞİN VAR SENİN BU TOPİKTE!!!
HER AN HER DAKİKA BAHSEDİCEKSİN!!!
ne güldüm kadına yaa...
kızlar sabah berbattım moralim yerine geldi sizinle konuşunca iyi ki varsınız canlarım benim yaaa
hepinizi çooook seviyorummmm![]()
Kııızzzlllaaar valla duygulandırnız beeeeniiiiiiiinşallah vardır yarın sabah hamişlik testi yapiim de bakalım ne çıkacak :18::18::18::18::18::18::18:
kızlar kaynanam aradı elbise alıyomuş bana böyle böyle mi olsun şöyle şöyle mi olsun diye sordu..42 beden alıyorum dedi....uzun bi sessizlik oldu...al anasını satayım 44 al 46 al dedim mırıldanarak duydu galiba :18: hıı?? dedi şeyy anne dedim olan oldu 50 al 60 al dedim gülüştük...duymamıştır inşallahkalıbı küçük zaten kızım dedi...ablana bile 40 aldım dedi:26
görümcem minyondur da 36 beden ama kısacıktır)
gebeliğin ilerleyen zmanlarında giyersin bolca bebeğimmben hamilelikte bol kıyafetleri çok yakıstırıyorum yaaa
![]()
bizde seni seviyoruzkiiiikızlar sabah berbattım moralim yerine geldi sizinle konuşunca iyi ki varsınız canlarım benim yaaa
hepinizi çooook seviyorummmm![]()
kızlar kaynanam aradı elbise alıyomuş bana böyle böyle mi olsun şöyle şöyle mi olsun diye sordu..42 beden alıyorum dedi....uzun bi sessizlik oldu...al anasını satayım 44 al 46 al dedim mırıldanarak duydu galiba :18: hıı?? dedi şeyy anne dedim olan oldu 50 al 60 al dedim gülüştük...duymamıştır inşallahkalıbı küçük zaten kızım dedi...ablana bile 40 aldım dedi:26
görümcem minyondur da 36 beden ama kısacıktır)
hamilelik çok yakısır sana çıtı pıtıcaydin mmmm
inşallah vardır dualarım seninleee
![]()
Bana da kayınvalidem 2 ay önce gecelik almış (düşün daha hiçbirşey yok) birde ben S bedenim hadi al al M al L al... Ama tutmuş ne almmmışş XL
iki tane benden girer heralde dedim bu çok büyük yıkanınca çeker dio
![]()
ahahahahah yıkanınca ceker canım ilk ykamada L ikinci ykamada M 3.ykamada da s olur giyersin işteBana da kayınvalidem 2 ay önce gecelik almış (düşün daha hiçbirşey yok) birde ben S bedenim hadi al al M al L al... Ama tutmuş ne almmmışş XL
![]()
Bana da kayınvalidem 2 ay önce gecelik almış (düşün daha hiçbirşey yok) birde ben S bedenim hadi al al M al L al... Ama tutmuş ne almmmışş XL
![]()
ay çok güldüm buna benim annemde öyle der di hep büyük kıyafet alırdı
![]()
ahahahahah yıkanınca ceker canım ilk ykamada L ikinci ykamada M 3.ykamada da s olur giyersin işte![]()
![]()
Test yapmaya korkan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum... Benim 2 aydır düşünmeme bile fırsat vermeden geldiği için yaparım diyordum ama şimdi gecikmeye girince (gerçi hala gelebilir ama ) yapmaya korkar oldum ya tek çizgi çıkarsa :18::18::18::18: Kendimi alıştırdım bebişe valla depresyona giricem sanırım![]()
Eveeeeet hamiş olnca gyersnnnn zaten hamişsin gerci deXL yaaa XLGiysem olmaz giymesem olmaz.. Neyse hamiş olucamda giyicem de :18::18::18:
Eveeeeet hamiş olnca gyersnnnn zaten hamişsin gerci denyseeee
Test yapmaya korkan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum... Benim 2 aydır düşünmeme bile fırsat vermeden geldiği için yaparım diyordum ama şimdi gecikmeye girince (gerçi hala gelebilir ama ) yapmaya korkar oldum ya tek çizgi çıkarsa :18::18::18::18: Kendimi alıştırdım bebişe valla depresyona giricem sanırım![]()
bana da ne oluyorsa sabahın körunde uyanır uyanmaz yaptım.reglıme daha 2-3 gun var .....regl gecmeden yapılmaması lazım aslında.ne dıye yaptıysam:44:
regl yı 1-2 gun gectıgınde bıle degerler düşük oluyormus.idrar da cıkmayabılıyormus:44: yanlış bilmıyorsam tabi......
ben korkuyodum 6 gün beni heveslendrdi gecikme
ama sen rah ol beğim 10 gün varmış gibi düşün testi öylesine yapıyomus gbi düşün :86: