• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ek olarak "arkadaşlar artık bu facebook konusuna son noktayı koysanız, özel mesajdan bu bilgileri verebilirsiniz bu başlık gebelik üzerine lütfen bunları konuşalım" diyene de "had bildirmek" gibi cümlelerde hanımefendilere yakışmamaktadır. Bundan dolayı da ceza alanlar oldu.

biz burda bayadır arkadaşız birbirimizle neredeyse bu topik kurulalı beri. Terbiye sınırları dahilinde her tğrden konuyu konuşup, paylaşabiliyoruz Ve şimdiye kadarda hiç bir soru cevapsız kalmadı kimse dışlanmadı asla. Buraya gelen zaten bir daha gitmek istemiyor. Buradaki arkadaşlığımızı reele taşımanın neresi kötü.? Rahatsız olduğunuz bir nokta varsa kibar bir şekilde uyarınızı yaparsınız topiği bu tarz bir şekilde eleştirmek hiç hoş bir davranış değil. Soru soruldu da cevapsız mı kaldı anlayamadım. Şimdye kadar bu topikten rahatsızlık duyan tek bir kişi gördüm o da sizsiniz?

Bakın bu da ne kadar sakince verilmiş bir cevap. Bu kişi ceza aldı mı ? Hayır demek ki olayın özü buymuş...

sıkmayın canınızı sayılı gün gelir geçer

kızlar selam ne kadar yoğun burası bugün kim cevap yadı nerede yazdı onu bile göremiyorum :52: çok hızlı sayfa atlıyor hamilelik şüphesi olan bayanlar kaç gün kaldı batıma ????????

canım napıyosun hayırdır tartışma ortamı olmuş anlamadım.buarada gulum daha kırmızılar tesrıf etmedı bugun sabah ıdrara baktım negatıf kan testı yaptırmayada korkuyorum nasıl bır ıs anlamadım yaaaa hıc adet olacak gıbıde gorunmuyor hakkımda hayırlısı artık

sebebe bak burası da Suriye gibi..facebookta kullandım twitter da kullandım bu kadar katısını görmedim...diğer sitelerde ister resim ekliyorsun ister nick değiştiriyorsun istersen bütün yazdıklarını baştaaaaaan aşağı siliyorsun kimse sesini çıkarmıyor...burası da bana facebooktan twitterdan daha önemliymiş gibi davranıyor...
kendi kendimize güzel sohbet ediyorduk bir tanesi geldi ortalığı karıştırdı sonra gitti ona buna şikayet etti..saçmalığa bak sanki burada ne yapılıyor.. yok bi daha mesaj silinemezmiş nick sadece bir kere değiştirilebilirmiş..soğuttunuz 1 saat içinde kulüpten yemin ederim yaa...

canım napıyosun hayırdır tartışma ortamı olmuş anlamadım.buarada gulum daha kırmızılar tesrıf etmedı bugun sabah ıdrara baktım negatıf kan testı yaptırmayada korkuyorum nasıl bır ıs anlamadım yaaaa hıc adet olacak gıbıde gorunmuyor hakkımda hayırlısı artık

birz daha bekle kan için bende gecıktım bu ay test yapmaya korktum ve test yapmaya gerek kalmadan zaten kırmızılandım kafanı rahat tut ya kırmızı olur ya bebiş hakkında hayırlısı

38s ni akıbeti ne oldu acabaaa
kızlar ben kaçıyorum. herkes allaha emanet olsun. yarın görüşürüüüüzz :54::54:
caydinden yarın güzel haberler bekliyoruuumm :16::16:

beni de sil arkadaşım temelli sil her tatlı şeyin sonu olurmuş ya bu da bozuldu sudan sebeplerden..
biz burada hamilelikte konuştuk her şeyi de konuştuk..birbirimizin bütün sıkıntılarını sırlarını paylaştık..kötü etmişiz demek ki artık bu devirde robot olmak lazımmış robot gibi tek birşey söylememiz isteniyormuş..bütün topiği baştan aşağıya okuyun sayın Kazen eğer buraya gelipte hamilelikle ya da hamilelik belirtisiyle ilgili sorusuna cevap alamamış herhangi bir üye bulursanız bu konuyu dondurun gitsin..
kendi aramızda iki sohbet ettik diye bunun nesi kötü hem yanılmıyorsam burası bir forum askeriye değil!

birz daha bekle kan için bende gecıktım bu ay test yapmaya korktum ve test yapmaya gerek kalmadan zaten kırmızılandım kafanı rahat tut ya kırmızı olur ya bebiş hakkında hayırlısı

canım benım adetımın 4.gununde kan testı yaptırdım 0.100 cıktı hemsıre adetın 10.gunu tekrar gel dedı bekliyorum bugun 8.gun ve hıcbır belırtım yokkkkkkkk kafayı yıycem yaaaaaa hamılelık yoksa adet olayım

beni de sil arkadaşım temelli sil her tatlı şeyin sonu olurmuş ya bu da bozuldu sudan sebeplerden..
biz burada hamilelikte konuştuk her şeyi de konuştuk..birbirimizin bütün sıkıntılarını sırlarını paylaştık..kötü etmişiz demek ki artık bu devirde robot olmak lazımmış robot gibi tek birşey söylememiz isteniyormuş..bütün topiği baştan aşağıya okuyun sayın Kazen eğer buraya gelipte hamilelikle ya da hamilelik belirtisiyle ilgili sorusuna cevap alamamış herhangi bir üye bulursanız bu konuyu dondurun gitsin..
kendi aramızda iki sohbet ettik diye bunun nesi kötü hem yanılmıyorsam burası bir forum askeriye değil!

Siz okuduklarınızı anlıyor musunuz ? Neden ceza aldıklarını yazdım, kimseye haddini bil diye mesaj atamazsınız, yazılan içeriği silemezsiniz. Sebeplerini de yukarıda anlattım, teknik sebeplerden dolayı mesajlar silinemiyor dedim. Burası askeriye değil tabi ama kimseye de sen haddini bil yoksa bildiririm diyemezsiniz. Bunun adı özgürlük değil saygısızlıktır. Bu kadar ciddi rahatsızlıklarınız varsa üyeliğinizi iptal ettirirsiniz. Site kuralları çok nettir, bu kurallara da uyulmalıdır.

canım benım adetımın 4.gununde kan testı yaptırdım 0.100 cıktı hemsıre adetın 10.gunu tekrar gel dedı bekliyorum bugun 8.gun ve hıcbır belırtım yokkkkkkkk kafayı yıycem yaaaaaa hamılelık yoksa adet olayım

4. gün neden kan verdin ? sürekli test vermenın bir anlamı var mı yanı tedavı falanmı görüyosun daha öncekı yazılarını okumadıgım için bilmiyorum kusura bakma

canım diğer topiğe yazarmısın benim.

4. gün neden kan verdin ? sürekli test vermenın bir anlamı var mı yanı tedavı falanmı görüyosun daha öncekı yazılarını okumadıgım için bilmiyorum kusura bakma

canım gecen yıl tup bebkle hamıle kaldım 2 aylık hamılelıgım sonlandırıldı.dondurulmuslarım var yaz sonu düşünüyordum ama doğal yoldan hamıle kalmakta hıc fena olmaz,sebebsız ınfertılıte hastasıyım ve ılk defa adetım gecıkıyor duzenlıu adet gören bırıyım ayrıca ılgıne cok teşekkür ederım canım rabbım en kısa zamanda senınde gobusunu doldursun ınsallah

hanımefendi yaptığınızı beğendiniz mi?

anlatmak istediğim buydu...

Buna ek olarak üye adı 1 kere değiştirilir maddesine geleyim. Üye olurken kullanıcı ismi seçilirken ısrarla adınız soyadınzı olmasın sizi deşifre edecek şeylerden kaçının diye kocaman harflerle yazılmış uyarılar var. Buna rağmen 2 ayda bir keyfe keder kullanıcı adı değişikliği de nedir ? Bu kullanıcı adınızdan rahatsız iseniz bu hesabınızı kapatır yeni üyelik alır başka isimle devam edersiniz. Facebook'ta kaç kez izin veriliyor buna ? Bunu örnek vermişsiniz bu yüzden bu örneği veriyorum 3. kez değiştirin bakalım başka hak veriyor mu ?

Birbirinizi kırmadan mesaj yazın demekte suç oldu hemde bu tutum askeri kışlaya benzetildi pes

hanımefendi yaptığınızı beğendiniz mi?

hayırdır arkadaşım neden bu konuyu bukadar uzattınız.arkadasımın yüzünden uzaklaştırma almamışlar sebebını arkadaş anlatıyor.lutfen burada arkadaştan ote kardeş gıbı olduk gereksız tartışmalara gırmeyelım konuyu kapatın.

ben burda kimseye saygıszlık etmedim bana saygısızlık yapıldı ben doğru olanı söyledim ama siz beni terslediniz herkes sonucuna da katlanır benim yaptığım birşey yok herkesin kendi hatasıdır.

canım gecen yıl tup bebkle hamıle kaldım 2 aylık hamılelıgım sonlandırıldı.dondurulmuslarım var yaz sonu düşünüyordum ama doğal yoldan hamıle kalmakta hıc fena olmaz,sebebsız ınfertılıte hastasıyım ve ılk defa adetım gecıkıyor duzenlıu adet gören bırıyım ayrıca ılgıne cok teşekkür ederım canım rabbım en kısa zamanda senınde gobusunu doldursun ınsallah

cok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda kucagına alırsın bebeğini :):) son 2 gün desene inşallah olur benım ilk denememdi bu ay olmadı diğer aylara bakıcaz artık fazlaa hesap kitap işine girmeyi düşünmüyorum bu ay öyle rastgele :D:D eskiden hesap kitapla hamıle kalmıyorlarmıs

Back
X