- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
şşşştt sessiz ol sana da ceza gelebilir öyle deme![]()
kazen aydınlattı demekki sebebi buymus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şşşştt sessiz ol sana da ceza gelebilir öyle deme![]()
biz burda bayadır arkadaşız birbirimizle neredeyse bu topik kurulalı beri. Terbiye sınırları dahilinde her tğrden konuyu konuşup, paylaşabiliyoruz Ve şimdiye kadarda hiç bir soru cevapsız kalmadı kimse dışlanmadı asla. Buraya gelen zaten bir daha gitmek istemiyor. Buradaki arkadaşlığımızı reele taşımanın neresi kötü.? Rahatsız olduğunuz bir nokta varsa kibar bir şekilde uyarınızı yaparsınız topiği bu tarz bir şekilde eleştirmek hiç hoş bir davranış değil. Soru soruldu da cevapsız mı kaldı anlayamadım. Şimdye kadar bu topikten rahatsızlık duyan tek bir kişi gördüm o da sizsiniz?
kızlar selam ne kadar yoğun burası bugün kim cevap yadı nerede yazdı onu bile göremiyorumçok hızlı sayfa atlıyor hamilelik şüphesi olan bayanlar kaç gün kaldı batıma ????????
canım napıyosun hayırdır tartışma ortamı olmuş anlamadım.buarada gulum daha kırmızılar tesrıf etmedı bugun sabah ıdrara baktım negatıf kan testı yaptırmayada korkuyorum nasıl bır ıs anlamadım yaaaa hıc adet olacak gıbıde gorunmuyor hakkımda hayırlısı artık
birz daha bekle kan için bende gecıktım bu ay test yapmaya korktum ve test yapmaya gerek kalmadan zaten kırmızılandım kafanı rahat tut ya kırmızı olur ya bebiş hakkında hayırlısı
beni de sil arkadaşım temelli sil her tatlı şeyin sonu olurmuş ya bu da bozuldu sudan sebeplerden..
biz burada hamilelikte konuştuk her şeyi de konuştuk..birbirimizin bütün sıkıntılarını sırlarını paylaştık..kötü etmişiz demek ki artık bu devirde robot olmak lazımmış robot gibi tek birşey söylememiz isteniyormuş..bütün topiği baştan aşağıya okuyun sayın Kazen eğer buraya gelipte hamilelikle ya da hamilelik belirtisiyle ilgili sorusuna cevap alamamış herhangi bir üye bulursanız bu konuyu dondurun gitsin..
kendi aramızda iki sohbet ettik diye bunun nesi kötü hem yanılmıyorsam burası bir forum askeriye değil!
canım benım adetımın 4.gununde kan testı yaptırdım 0.100 cıktı hemsıre adetın 10.gunu tekrar gel dedı bekliyorum bugun 8.gun ve hıcbır belırtım yokkkkkkkk kafayı yıycem yaaaaaa hamılelık yoksa adet olayım
canım napıyosun hayırdır tartışma ortamı olmuş anlamadım.buarada gulum daha kırmızılar tesrıf etmedı bugun sabah ıdrara baktım negatıf kan testı yaptırmayada korkuyorum nasıl bır ıs anlamadım yaaaa hıc adet olacak gıbıde gorunmuyor hakkımda hayırlısı artık
4. gün neden kan verdin ? sürekli test vermenın bir anlamı var mı yanı tedavı falanmı görüyosun daha öncekı yazılarını okumadıgım için bilmiyorum kusura bakma
canım diğer topiğe yazarmısın benim.
hanımefendi yaptığınızı beğendiniz mi?
hanımefendi yaptığınızı beğendiniz mi?
canım gecen yıl tup bebkle hamıle kaldım 2 aylık hamılelıgım sonlandırıldı.dondurulmuslarım var yaz sonu düşünüyordum ama doğal yoldan hamıle kalmakta hıc fena olmaz,sebebsız ınfertılıte hastasıyım ve ılk defa adetım gecıkıyor duzenlıu adet gören bırıyım ayrıca ılgıne cok teşekkür ederım canım rabbım en kısa zamanda senınde gobusunu doldursun ınsallah