• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewett benim adetim 11 gün geecikti dün yaptım test pozitif çıktı sağlık ocağında kan tahlilinde negatif çıktı bakalım bugünde yapayım ewde idrar testi ne çıkacak

yap bakalım canım ne çıkacak olmadı doktora görünürsün 11 gün gecikmiş çünkü bi bakılsın bakalım bize de haber ver yapınca

ayaklarım çok üşüyor birkaç gündür ben biraz uzanayım belki tekrar uyuyabilirim uyanınca hoop burdayım kısçelerimiz gelsin diye bekliyorum topiğimize çok özledim:16:

sizede günaydın doktor 1.20 çıktı dedi ama neden idrrda pozitif çıktı onu anlamıyorum bide arkadaşa hastahaneden getirttim idrar tahlilini

moralını bozmak istemiyorum ama idrar testine güven olmuyor. bazen kimyasal gebelik olabiliyor yumurta dölleniyor fakat tutunamayıp adetle beraber atılıyor bu durumda idrarda pozitif cıkabiliyor.

Günaydııınnnnn kızlaaarrrrr:16::16::16:

chatlakbebeq

mihrimahnaz ın sen olduğunu tahmin etmiştim ama senden ses çıkmayınca bozuntuya vermedim açıkçası.

teşekkür ederim kafam çok karıştı var mı yokmu anlamadım 12 haziran adetimin bitiş tarihi aslında günümün geçmesini bekleyecektim ama dayanamadım

Bat adetinin bitiş tarihi değil canım bat beklenen-beklenmeyen adet tarihi yani bu ayki adet olman gereken tarih. Bir önceki adet tarihinin başlangıcıda Sat (son adet tarihi). Bence idrarda çıkmış hemen bir kan vererek sonucu kesinleştirebilirsin. Tahminim hamilesin şimdiden tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :nazar::nazar:

moralını bozmak istemiyorum ama idrar testine güven olmuyor. bazen kimyasal gebelik olabiliyor yumurta dölleniyor fakat tutunamayıp adetle beraber atılıyor bu durumda idrarda pozitif cıkabiliyor.

ama adet olmadım geçen ay en son adet tarihim 22 mayıs bak buğu ayın kaçı 11 gün geçmişş

ama adet olmadım geçen ay en son adet tarihim 22 mayıs bak buğu ayın kaçı 11 gün geçmişş

canım umarım kan tahlili sonucun yanlıstır da güzel haber alırsın. gec dollenme olmustur belkı diyeceyim ama kan da hormonun daha yuksek cıkması lazım dı. sen en iyisi bir kadın doğumcuya git ultras. la baksın bir.eger hamılelık varsa kese gözükür mutlaka. bende aynı durumu daha once yasadım hamıle kalmak icin uzun sure uğraşmıstım. hissetiklerini cok iyi anlayabiliyorum. ama bazen psikolojimizde adet gecikmesine neden olabiliyor malesef.

günaydınlaaaaaaaaaaaar sevgili topik bayanlarıııı temmuz çetesiiiiiiiii :52::52::52::52:

Günaydın gece rüyamda bebek gördüm çok ağlıyordu ama çok tatlı bi bebekti :) inşallah o benim bebeğimdir :) geçen gece de rahimde tutunmuş bi bebek gördüm o gece dua etmistim Allahm bebeğim tutunduysa rüyamda göster dedim ve gördüm.temmuz 16 gelmesin kırmızılar gelmesin :)

canım umarım kan tahlili sonucun yanlıstır da güzel haber alırsın. gec dollenme olmustur belkı diyeceyim ama kan da hormonun daha yuksek cıkması lazım dı. sen en iyisi bir kadın doğumcuya git ultras. la baksın bir.eger hamılelık varsa kese gözükür mutlaka. bende aynı durumu daha once yasadım hamıle kalmak icin uzun sure uğraşmıstım. hissetiklerini cok iyi anlayabiliyorum. ama bazen psikolojimizde adet gecikmesine neden olabiliyor malesef

inş öledir kan sonucum yanlış çıkmıştır. dediğiniz gibi geç döllenme olmuştur inş , mahallemizde var bitane kadın doğum ewinde çalışan abla dedi baklım hafta sonuna kadar eğer adetin olmayacak ise ultrosan ve kan tahlili yaptırırız tekrar dedi bkalım artık ama adet olacakmışım gibi hiç bi belirtimde yok arasıra yemek kokularından mide bulantısı oluyor

Son düzenleme:
Günaydın gece rüyamda bebek gördüm çok ağlıyordu ama çok tatlı bi bebekti :) inşallah o benim bebeğimdir :) geçen gece de rahimde tutunmuş bi bebek gördüm o gece dua etmistim Allahm bebeğim tutunduysa rüyamda göster dedim ve gördüm.temmuz 16 gelmesin kırmızılar gelmesin :)

ay hadi inşallah canım. hayırlısı ile tutunsn annişine bırakmasın bi daha. 9 ay sonraya kadar :16::16::16::16:

canım ne oldu senin bakim. caydin kırmızı kart yedi. sende durum ne :26:

benimde 5 gün öncesinden geldiler anlamadım ne oldu..
2 ay önce doğum kontı. hapını bıraktım...bıraktığım ay 31 günde geldi bu ay 26 günde :47::47:
caydinede üzüldümm yaaa...ondan ümitliydim benn :14::14:

Back
X