bakalım bugünde idrar testi yapacam sonuç ne olalcak ilk idrar pozitif ama kan tahlili negatif bakalım ne olacak
ilk idrarınla yapıcaksın dimi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım bugünde idrar testi yapacam sonuç ne olalcak ilk idrar pozitif ama kan tahlili negatif bakalım ne olacak
ilk idrarınla yapıcaksın dimi canım
ewett benim adetim 11 gün geecikti dün yaptım test pozitif çıktı sağlık ocağında kan tahlilinde negatif çıktı bakalım bugünde yapayım ewde idrar testi ne çıkacak
yap bakalım canım ne çıkacak olmadı doktora görünürsün 11 gün gecikmiş çünkü bi bakılsın bakalım bize de haber ver yapınca
günaydın kan değeriniz kaç çıkmıştı ?
sizede günaydın doktor 1.20 çıktı dedi ama neden idrrda pozitif çıktı onu anlamıyorum bide arkadaşa hastahaneden getirttim idrar tahlilini
teşekkür ederim kafam çok karıştı var mı yokmu anlamadım 12 haziran adetimin bitiş tarihi aslında günümün geçmesini bekleyecektim ama dayanamadım
moralını bozmak istemiyorum ama idrar testine güven olmuyor. bazen kimyasal gebelik olabiliyor yumurta dölleniyor fakat tutunamayıp adetle beraber atılıyor bu durumda idrarda pozitif cıkabiliyor.
ama adet olmadım geçen ay en son adet tarihim 22 mayıs bak buğu ayın kaçı 11 gün geçmişş
günaydınlaaaaaaaaaaaar sevgili topik bayanlarıııı temmuz çetesiiiiiiiii![]()
günaydınlaaaaaaaaaaaar sevgili topik bayanlarıııı temmuz çetesiiiiiiiii![]()
Günaydın gece rüyamda bebek gördüm çok ağlıyordu ama çok tatlı bi bebekti :) inşallah o benim bebeğimdir :) geçen gece de rahimde tutunmuş bi bebek gördüm o gece dua etmistim Allahm bebeğim tutunduysa rüyamda göster dedim ve gördüm.temmuz 16 gelmesin kırmızılar gelmesin :)
ay hadi inşallah canım. hayırlısı ile tutunsn annişine bırakmasın bi daha. 9 ay sonraya kadar![]()
canım ne oldu senin bakim. caydin kırmızı kart yedi. sende durum ne :26: