Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm nasılsınız buschy 38s sızlere uzuldum neden ceza aldınız bılmıyorum benı faceden ekle buschy Cansu Akpınar facem resmım çıkıyor zaten bulursun beklıyorum
Aaa kızlar ceza mı almış nie ki bende diyorum neden yoklar nerdeler
bende yenı ogrendım bılmıyorum neden oldugunu
Formula'lar zaten ama yazamıolar galiba kaç gün ki cezaları benm facebook de yok ki oradan sorayım
Burada olan olamayan herkese günaydın.
Sanırım kızlarında bugün cezası bitiyor. umarım herkes iyidir. Ben sabah mide bulantısıyla kalktım ilk defa böle kötü oldum
öğürdüm öğürdüm ama istifra edemedim bir çıkarsam rahatlıcam ama şimdi kahvaltı yapıcam umarım geçer çok fenaymış.
günaydınnn kızlarrbenim kırmızılarrr erkenden geldilerrr
tam bir kırmızı kart yedim sabah şok oldummm
![]()
kaç gün varken geldiler canım ya
ben 2 ay önce doğum kont hapını bıraktım...geçen ay 31 günde geldi bu ay 26 günde...sanırım ilacın etkisi devam ediyor üzerimdeee![]()
canım ya ben de 1 ay doğum kontrol hapı içtim kist için eridiği için devam etmedim benim de bu ay 2.ayım bakalım ne olacak işin tuhafı göğüslerimde ağrı olurdu adetten 12 gün önce falan başlardı yokbakalım ben ne olucam 9 gün var adete
kuzum sen az kullanmışın hapı ben 1 yıl kullandımmm
sanırım daha düzene girmedi benimki ama bugün kırmızıları görünce şok oldum..eşimin yanında ağlamamak için kendimi zor tuttumm![]()
bu arada geçen ay benim de 31 günde geldi haptan sonraki ilk ay yani aynı anda başlamamışız ama ayn ı anda bırakmışız bu ay ben de kendimi merak ettim şimdi iyice:18:
senin bat ne zaman şekerimm şu anda :44::44:
ben 11 mayıstan sonra 11 haziranda oldum ama mayıs 31 çekiyordu bu ay da 12 temmuz herhalde
bana haber et kuzum olurmu...inşş sende kırmızılar gelmez..ben kahvaltı yapıo geleyim kantinde...