• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm nasılsınız buschy 38s sızlere uzuldum neden ceza aldınız bılmıyorum benı faceden ekle buschy Cansu Akpınar facem resmım çıkıyor zaten bulursun beklıyorum

Burada olan olamayan herkese günaydın.
Sanırım kızlarında bugün cezası bitiyor. umarım herkes iyidir. Ben sabah mide bulantısıyla kalktım ilk defa böle kötü oldum
öğürdüm öğürdüm ama istifra edemedim bir çıkarsam rahatlıcam ama şimdi kahvaltı yapıcam umarım geçer çok fenaymış.

Burada olan olamayan herkese günaydın.
Sanırım kızlarında bugün cezası bitiyor. umarım herkes iyidir. Ben sabah mide bulantısıyla kalktım ilk defa böle kötü oldum
öğürdüm öğürdüm ama istifra edemedim bir çıkarsam rahatlıcam ama şimdi kahvaltı yapıcam umarım geçer çok fenaymış.

günaydın canım bebeğin büyüyor ne güzel ama bulantıdan ben de çok korkarım inşallah çabuk geçer tuzlu kraker ye canım rahatlatır ya da leblebi de olur ben normal bulantım olduğunda öle yapıyorum.

bu arada bu ay bende gariplikler şöyle her ay adetime 12 gün kala falan öyle bir göğüs sancısı gelirdi ki zor dayanırdım ama şu an 9 gün var adete ağrı yok kendimde belirti arıyorum resmen farkındayım ama ağrım olmayışı dikkatimi çekti bu ay

günaydınnn kızlarr :14::14::14: benim kırmızılarrr erkenden geldilerrr:14::14: tam bir kırmızı kart yedim sabah şok oldummm:53:

ben 2 ay önce doğum kont hapını bıraktım...geçen ay 31 günde geldi bu ay 26 günde...sanırım ilacın etkisi devam ediyor üzerimdeee:14::14::14:

canım ya ben de 1 ay doğum kontrol hapı içtim kist için eridiği için devam etmedim benim de bu ay 2.ayım bakalım ne olacak işin tuhafı göğüslerimde ağrı olurdu adetten 12 gün önce falan başlardı yok :43: bakalım ben ne olucam 9 gün var adete

bu arada geçen ay benim de 31 günde geldi haptan sonraki ilk ay yani aynı anda başlamamışız ama ayn ı anda bırakmışız bu ay ben de kendimi merak ettim şimdi iyice:18:

canım ya ben de 1 ay doğum kontrol hapı içtim kist için eridiği için devam etmedim benim de bu ay 2.ayım bakalım ne olacak işin tuhafı göğüslerimde ağrı olurdu adetten 12 gün önce falan başlardı yok :43: bakalım ben ne olucam 9 gün var adete

kuzum sen az kullanmışın hapı ben 1 yıl kullandımmm :31::31:
sanırım daha düzene girmedi benimki ama bugün kırmızıları görünce şok oldum..eşimin yanında ağlamamak için kendimi zor tuttumm :14::14:

kuzum sen az kullanmışın hapı ben 1 yıl kullandımmm :31::31:
sanırım daha düzene girmedi benimki ama bugün kırmızıları görünce şok oldum..eşimin yanında ağlamamak için kendimi zor tuttumm :14::14:

canım benim ya inşallah önümüzdeki aydan itibaren düzene girmiş olur offf ben de dün çok ağladımdün çok gergin bir gün yaşadım zaten üstüne de anne olma isteği duygularım kabardı inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz en kısa zamanda

bu arada geçen ay benim de 31 günde geldi haptan sonraki ilk ay yani aynı anda başlamamışız ama ayn ı anda bırakmışız bu ay ben de kendimi merak ettim şimdi iyice:18:

senin bat ne zaman şekerimm şu anda :44::44:

bakalım bugünde idrar testi yapacam sonuç ne olalcak ilk idrar pozitif ama kan tahlili negatif bakalım ne olacak

Back
X