• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı olsun bebeğim ya bu günlerde bitti sayılır.. sen güzel şeyler düşünmeye çalış tamam mı canını sıkma:29:
ayy inşallah hadi bakalım rüyan gerçekleşirde seviniriz bi güzel:46::46::46::46::46::46::46::46:

inş. kuzucum tek basına mutlulugu hiç sevmıyorum hepberaber mutlu olalım hepbırlıkte guzel haberler werelım:25:

yandık o zaman desenize. ne yapalım çekecez e mecbuuuurrr..:1::1::1: ağrı kesici kullanıyodum normalde o kesiyodu rahat ediyodum artık bebek istiyom diye onuda kullanmıyorum. sürünüyorummmm:27::27::27:

kandırıkcılar...hıhhh :19::19::19: şu anda da adet beni kandırıyor geldi gibi oluyor gidiyorum yok..bugün böle geçmez yahuu...stres oldun anacımmm beee :27::27:

:1::1::1::1::1: bu güzeldi işte

bende sinir olurum geldi mi gelmedi mi diye wc ye gitmeye..
geleceksen gel gelmeyeceksen gelme 9 ay derim kendi kendime:32::32::32::32::32::32:

yandık o zaman desenize. ne yapalım çekecez e mecbuuuurrr..:1::1::1: ağrı kesici kullanıyodum normalde o kesiyodu rahat ediyodum artık bebek istiyom diye onuda kullanmıyorum. sürünüyorummmm:27::27::27:

İçme ağrı kesici ilaç falan Allah korusun vücüt o ilaçları 5 6 ayda atıyormuş gebelik durumunda sıkıntı çıkarmasın bende aylardır ilaç içmiyorum başım çatlıyorlar zaten bu aralar :(

hehehe mecburrrrrrrr:1::1::1::1::1:
ne çektin beee deriz artık yaşlanınca da:27::27::27:

İçme ağrı kesici ilaç falan Allah korusun vücüt o ilaçları 5 6 ayda atıyormuş gebelik durumunda sıkıntı çıkarmasın bende aylardır ilaç içmiyorum başım çatlıyorlar zaten bu aralar :(
^
valla ben ilaç içmeyi sevmiyorum zaten yutamıyorum bile o derece yani:12::12:
o yüzden rahatım bu konuda:12::12:

evet yaaa. ben bi hamile olayım bak gör hiç yüz vermicem kırmızılara 9 ay boyunca nanik yapcam:33::33::33::33:

hahaha yap kız yap:52::52::52::52:

Back
X