slm canım tünaydın
hoş geldin aramıza![]()
Hoşbuldum gerçekten de :) çok güzel bi forum aradığım herşey var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım tünaydın
hoş geldin aramıza![]()
hayırlısı olsun bebeğim ya bu günlerde bitti sayılır.. sen güzel şeyler düşünmeye çalış tamam mı canını sıkma
ayy inşallah hadi bakalım rüyan gerçekleşirde seviniriz bi güzel![]()
Hoşbuldum gerçekten de :) çok güzel bi forum aradığım herşey var
arkadaslarımda agrılı oluyor onlarada evlenınce gecer diyormus doktorlarr![]()
doktorlar bizi kandırıyo o zamanhiç yakıştıramadım
![]()
ne güzell valla. doktora bu ağrılar için gitmiştim çocuk yaparsan kurtulursun demişti[/QUOTE doğru demiş :))
bekarken evlenice azalır geçer derler...evlenice çocuk olunca geçer derler...hadi git yalancılarrr![]()
aynen katılıyorum ne alaka ya anca bizi kandırıyolar![]()
Geçse ablamınki geçerdi üstelik ikiz bi de onunkiler hehehehehehe :)
kandırıkcılar...hıhhhşu anda da adet beni kandırıyor geldi gibi oluyor gidiyorum yok..bugün böle geçmez yahuu...stres oldun anacımmm beee
bu güzeldi işte
yandık o zaman desenize. ne yapalım çekecez e mecbuuuurrr..ağrı kesici kullanıyodum normalde o kesiyodu rahat ediyodum artık bebek istiyom diye onuda kullanmıyorum. sürünüyorummmm
![]()
bende sinir olurum geldi mi gelmedi mi diye wc ye gitmeye..
geleceksen gel gelmeyeceksen gelme 9 ay derim kendi kendime![]()
yandık o zaman desenize. ne yapalım çekecez e mecbuuuurrr..ağrı kesici kullanıyodum normalde o kesiyodu rahat ediyodum artık bebek istiyom diye onuda kullanmıyorum. sürünüyorummmm
![]()
bende sinir olurum geldi mi gelmedi mi diye wc ye gitmeye..
geleceksen gel gelmeyeceksen gelme 9 ay derim kendi kendime![]()
ozaman diyoruzkiiii 9 ay gelmeeeee bu saattten sonraaa![]()
^İçme ağrı kesici ilaç falan Allah korusun vücüt o ilaçları 5 6 ayda atıyormuş gebelik durumunda sıkıntı çıkarmasın bende aylardır ilaç içmiyorum başım çatlıyorlar zaten bu aralar![]()
evet yaaa. ben bi hamile olayım bak gör hiç yüz vermicem kırmızılara 9 ay boyunca nanik yapcam![]()
nanikte yapalıııımmmm![]()