• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar iyi geceler akşam üstü biz de kocişle yuduk 1-2 saat ama sanki biraz uyku bastırdı uzanayım bakayım uyuyabilicem mi hepinizi öpüyorum burda olan ve olmayan herkesi:16::16::16:

günaydın herkese yine uyku problemim başladı galiba saat 6 da uyandım bir daha dalamadım.zaten çok uyuyan biri değilim ama en azından 8 e kadar uyusaydım ya.bugün diğer adetimin üzerine 30.gün belki varsa silik milik çıkar dedim ama tek çizgi.

Son düzenleme:
Günaydıııııııııınnnn:3:

aboww sohbet koyulaşmıs dünn :52: bayag ilerlmişsiniz kızlarr ben kaçırdım n'aptınız yeni güzel haberler var mı :52:

ay canım ben de ilkokul-ortaokul çağında 5 sene Karaman'da yaşadım babam memur..evimiz Karamanoğlu Mehmet Bey Parkının yanındaydı:16:
oralı mısın?

yok karamanlı değilim canımm... karmanı da hiç bilmem yeni geldim 9 ay oldu :1:yunus kentteyim ben :3:

herkeslere günaydddıııııııııııııııınnnn:3::3::3::3::3: hava mis gibi. bide annemde kaldık özlemiştim annişimi valla:16::16::16::16: güzel ve ailecek bi kahvaltı beni bekleeerrrrr:16::16::16::16:

herkeslere günaydddıııııııııııııııınnnn:3::3::3::3::3: hava mis gibi. bide annemde kaldık özlemiştim annişimi valla:16::16::16::16: güzel ve ailecek bi kahvaltı beni bekleeerrrrr:16::16::16::16:
günaydın canımmmm:16:
oh ne güzeeell afiyetler olsun size:56: bende 3-4 gün sonra annemle olcammm bende çok özledimmmmm:16:

hadi kızlar bu hafta inşşş çok güzel haberler gelsinnnnnn:46::46::46:

Back
X