Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama sıracalı diş kıyıyor banakıyamammmmm![]()
canım benim çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü rabbim tez zamanda göndersin şifanı inşallah
uzakmışsın kuzu yaaaa yapması sorun değil her gelen misafiri onu istiyo güzel yapıo öle diyolar ki bence de öyle...dayanır mı ki bi sorayım.....dayanırsa veririm kargoya
aslında kargoyla 2 günde geliyor ama otobüse verince bi gün ama onda da senn gidip alman lazım![]()
günaydın tatlım
düşündüğün için sağol canım arkadaşım ön dişim ağrıyo altta olanı
dişçiye gitsem sadece ilaç verecek
ağrısı geçsin öyle gel diyecek:94:
bende ilaca karşı birisi olarak bekliyorum öyle
şimdi uyuştu ama gece nöbet tuttum resmen
sağol tatlım ya![]()
geri sayım başladı kızlaaarr... 20sinde doktora gidicez ya hanibana unutturmayın kızlar bakın sizin de aklınızda bulunsun.10.haftadan sonra kontrollere çikolata yiyip giderseniz bebeğiniz kıpır kıpır oluyomuş içerdee...
![]()
ama sıracalı diş kıyıyor bana![]()
evet canım çook zor ya allah kimseye çektirmesin şu diş acısını![]()
birde 1-2 kat merdiven in çık kuzum...hemen uyanır bebek...haberin olsunnn![]()
oyy yerim ben onu yaageri sayım başladı kızlaaarr... 20sinde doktora gidicez ya hanibana unutturmayın kızlar bakın sizin de aklınızda bulunsun.10.haftadan sonra kontrollere çikolata yiyip giderseniz bebeğiniz kıpır kıpır oluyomuş içerdee...
![]()
Bebeğim oda azap resmen diş ağrısı çekilecek birşey değil walla Allah sabır versn berbat bişey! Kov onu kov gitsin pis ağrı![]()
geri sayım başladı kızlaaarr... 20sinde doktora gidicez ya hanibana unutturmayın kızlar bakın sizin de aklınızda bulunsun.10.haftadan sonra kontrollere çikolata yiyip giderseniz bebeğiniz kıpır kıpır oluyomuş içerdee...
![]()
amin canım rabbim isteyen herkese versin tez zamanda inşallah..hep kıpır kıpır olsun canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasib etsin yavrunu
oyy yerim ben onu yaa
ne çabuk büyüyolar ya onu verene kurban olurum
tamam ben hatırlatırım tatlım![]()
haber ver diyen arkadaşlarım vardı sağolun gidip geldim sonuç negatif şimdi adet olmayı bekliycem.birazdan ortopediye gidicem ayağım için kendinize iyi bakın
haber ver diyen arkadaşlarım vardı sağolun gidip geldim sonuç negatif şimdi adet olmayı bekliycem.birazdan ortopediye gidicem ayağım için kendinize iyi bakın
ayy ona kıyamam ki kızzz...ama hastanede asansörü kullanmam madem yavaş çıkarım...:26:
ama sıracalı diş kıyıyor bana![]()
evet canım çook zor ya allah kimseye çektirmesin şu diş acısını![]()
merhaba geçmiş olsun canım yaa...
bende iyi bilirim diş ağrısını .dişinol diye bir yağ var.ufak bir pamuğa değdir .kürdanla dişinin ağrıyan yerine hafif sür .hemen geçirir ben öyle yapıyorum. çok şükür üç aydırda ağrımıyor
kızlar iki gündür belim çok ağrıyor.başkada belirti yok .adetime 10 gün var daha .eşim umutlu :)) ama bende umutsuzluk var...bebiş için((
hayır ya böyle düşünmek yasak sanatamam tatlım yalnız nasıl bi korku kapladı içimi anlatamam...ya hareket etmezse diye!!!ya geçen ay duyulan kalp atışlarının yerini sessizlik aldıysa diye...rüyamda da sarı pantolon giymiş gördüm kendimi..sarı hastalık tehlike demek![]()
merhaba geçmiş olsun canım yaa...
bende iyi bilirim diş ağrısını .dişinol diye bir yağ var.ufak bir pamuğa değdir .kürdanla dişinin ağrıyan yerine hafif sür .hemen geçirir ben öyle yapıyorum. çok şükür üç aydırda ağrımıyor
kızlar iki gündür belim çok ağrıyor.başkada belirti yok .adetime 10 gün var daha .eşim umutlu :)) ama bende umutsuzluk var...bebiş için((
ayy ben çok ümitliydim....neyse tatlım sıkma canını..geçmiş olsun ayrıca![]()
hadi yaaa...negatifmi çıktııınese kuzum diğer aya çok daha iyi çalışcaksınnnn...
evet canım eşimin gevşekliği de oldu bu ay görüşücez onunla ne dersem o
kuzum 1-2 kat çok değil heee..bebeği çok yorma..sadece uyanması için...çikolanıda ye baya hareketli oluo o zaman![]()
bende çok ümitliydim yaa .topiği takip ediyorum .üzüldüm ama moralini bozma çalışmalar devam inş.
inşallah on gün sonra benim sağlık,takla ve cinsiyet haberim, senin de hamilelik haberin topiği şenlendirir....![]()
hadi yaaa...negatifmi çıktııınese kuzum diğer aya çok daha iyi çalışcaksınnnn...
kuzum 1-2 kat çok değil heee..bebeği çok yorma..sadece uyanması için...çikolanıda ye baya hareketli oluo o zaman![]()
hayır ya böyle düşünmek yasak sana
kuruntu yapmana hiç gerek yok
rüyanı güzel bi şekilde yorumla..
mesela sarı renk zihin açar..
ne hastalığı![]()