• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işlerim vardı tatlım:6: inşallah bende 3kişiyle kutlarım evlilik yıl dönümümü:49:

inşallah...acaba istermiydim kocamla başbaşa kutlamak diye soruyorum kendime ama hala kararsızım...bebişime haksızlık etmek de istemiyorum...ayrıca daha 40ımız çıkmamış olacağındanbüyük ihtimal 3 kişi de olmucaz sanki...annemler falan cümbür cemaat :):9:
ya keşke 14 şubatta evlenmeseydik bari sevgililer günü hakkımı kullanırdım:32:

inşallah...acaba istermiydim kocamla başbaşa kutlamak diye soruyorum kendime ama hala kararsızım...bebişime haksızlık etmek de istemiyorum...ayrıca daha 40ımız çıkmamış olacağındanbüyük ihtimal 3 kişi de olmucaz sanki...annemler falan cümbür cemaat :):9:
ya keşke 14 şubatta evlenmeseydik bari sevgililer günü hakkımı kullanırdım:32:

ayy delinin zoruna bak:29::29:
ben ne diyorum sen ne diyosun:20:
ne güzel bebişinle güzel bi kutlama olacak..tabii cümbür cemaat olacak biraz ama idare edeceksin artık:34::34::34:

kızlar bgn burda sizlerin yanında olamadımm:50: :50: çıkıyorum simdide yemek yapıcaamm ...:52:herşeyimi hazırladım yola hazırım artıkk

ayy delinin zoruna bak:29::29:
ben ne diyorum sen ne diyosun:20:
ne güzel bebişinle güzel bi kutlama olacak..tabii cümbür cemaat olacak biraz ama idare edeceksin artık:34::34::34:

pfff bi düğün daha gibi olucak sanki:1: anneler annaneler...küçük altınlar flan :) ahahaa ben bu yıl dönümüne bi de çalgı ayarlayayım en iyisi:52::32::32::32::32:

Back
X