• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$IMG_0757.webp $siboti.webp
sonunda kızlar birini şimdi çektim birini de kuaförde çekmiştim:9::9::9:

teşekkür ederim kızlar amin şekerim Allah sahibimize bağışlasın bi de bebişimizi de bize bağışlasın:34::34:
kocişimle de bulmuştum ama çok büyük dedi eklemedi:37:

:

:16::16::16::16::16: vaayyy şekeriiimm bu ne güzellikkk :nazar::nazar::nazar::nazar:

ne ilginç değil mi... burda birbirimizi görmeden dertlerimizi sıkıntıları sevinçlerimizi paylaşıyoruz.. Kafamızda hayal ediyoruz birbirimizi... sonra resimleri görünce içim bir tuhaf oluyo :16::16::16::16:

aynen ya ama çoğu arkadaşımla paylaşmadığım şeyleri paylaşıyorum sizlerle hiç görmeden hem de:)
görünce benim de garibime gittii..

iyiyim bende sağolun ev hali uğraşıyorum :21: evet canım dün katıldım aranıza ama süper bir topik ya valla gurbette zor oluyordu yalnızlık sadece yazdıklarınızı okumam bile yetiyor maaşallahh:nazar: :1::1:

Hooşşş geldinn o zaman aramızaaa :16::16::16: Gurbet ? nerdesin ki canım?

Batını denemeni bilgi verdin mi? :34::34:

iyiyim bende sağolun ev hali uğraşıyorum :21: evet canım dün katıldım aranıza ama süper bir topik ya valla gurbette zor oluyordu yalnızlık sadece yazdıklarınızı okumam bile yetiyor maaşallahh:nazar: :1::1:
okumakla yetinme canım sohbetlerimize de katıl hiç çekinme tamam mı:))
evdeyim maleseffffff :50:

niye maalesef dedin kız bende evdeyim gayet memnunum şu an ki halimden:12::12::12:

size katılıyorum ya önce kalp gözümüzle görüyoruz sonra resimleri görünce değişik bi duygu oluyo..

Back
X