• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa kızlar bende öncden göğüs acısı olurdu hasta olmadan önce 1 hafta önce başlardı artık hiç öyle bi ağrı yok. çok ilginç geliyo. kendimi bildim bileli vardı. son iki aydır yok. neden acaba fikri olan varmıı:26::26::26::26:

bende de var o kasık batması. bazen sağ bazen sol. ara ara iğne batmas gibi olmaya başladı. o yumurtlamayla alakalı bence canım :6::6::6::6:

yaaa kızlar bende öncden göğüs acısı olurdu hasta olmadan önce 1 hafta önce başlardı artık hiç öyle bi ağrı yok. çok ilginç geliyo. kendimi bildim bileli vardı. son iki aydır yok. neden acaba fikri olan varmıı:26::26::26::26:

aynen tatlım ya bende de olurdu adetten 2-3 gün önce ağrırdı.. son bikaç aydır hiç ağrımıyo.. bikaç gün önce ağrıyınca fark ettim bende..
artık ağrımıyo

ben çıkıyorum kızlar akşama hazırlık yapayım kendinize iyi bakın öpüyorum:79: :79: :79:

Çalışşş çalışşş boş durma :52::52: Görümcede bizde kalıyo gelmeden benimde çalışmam lazım :35::35:

ben hem ev topluyorumm...hem çaşışıyorumm...birde o çalışmayo yapıyorumm o yorgunlukla tembellik yokkk...bugünler kıymetliiii :1::1:

$2013-06-19 15.45.26.webp

Yok anacım bir daha test mest yok manyak oldum iyice :9::9::9::9:

Kasık ağrıların ne zaman başladı peki canımm? Benim dün akşam o kadar ağrıdı ki sol tarafım özellikle sanki adet olucam gibi.. Bugünde hafif hafif ağrıyo :26:

on gün önce başladı hemen hemen hafifdi yumurtlama mı acaba dedim ama gittikçe artıyor acı veriyor yani yatakta dönerken bile batıyor bi nokta orayı hissedebiliyorum acaba oraya mı tutundu yavrum diyorum kendi kendime:16: on gündür soluma yatmaktan bi hal oldum:21::21:

arkadaşlar ben 3-4aydır deniyorum hiç doktora da gitmedim daha, adet olduğumu görmek çok sinirimi bozuyo artık,sadece bi kere kan değerim 10 çıktı hamileyim diye sevinmiştim o zaman ama 2gün sonra adet olmuştum,kimyasal gebelikti heralde,
biraz daha denemeye devam mı yoksa ben çocuğum olmuyo diye gideyim mi doktora yaa...

on gün önce başladı hemen hemen hafifdi yumurtlama mı acaba dedim ama gittikçe artıyor acı veriyor yani yatakta dönerken bile batıyor bi nokta orayı hissedebiliyorum acaba oraya mı tutundu yavrum diyorum kendi kendime:16: on gündür soluma yatmaktan bi hal oldum:21::21:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: ahanda ben işte akşam bende öyleydim :53::53::53::53: sol tarafımda ağrı vardı sağıma yatıyorum rahat edemedim sola yatınca ağrı arttı sırt üstü yattım bende :51:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: ahanda ben işte akşam bende öyleydim :53::53::53::53: sol tarafımda ağrı vardı sağıma yatıyorum rahat edemedim sola yatınca ağrı arttı sırt üstü yattım bende :51:

hadi inşalllahhhhh canım yaa inşallah tutunuyordurrr:13::13::13::13::21::21:

arkadaşlar ben 3-4aydır deniyorum hiç doktora da gitmedim daha, adet olduğumu görmek çok sinirimi bozuyo artık,sadece bi kere kan değerim 10 çıktı hamileyim diye sevinmiştim o zaman ama 2gün sonra adet olmuştum,kimyasal gebelikti heralde,
biraz daha denemeye devam mı yoksa ben çocuğum olmuyo diye gideyim mi doktora yaa...

canım merhaba;

ilk önce olmuyor diye kafana takıp stress yapmıcaksın zamanı gelince olur elbet diyip rahat olacaksın...

2.si doktor bana 1 yıl içinde olmaması normal dedi yani 3-4 ayda sıkıntı yok hiç moralini bozma

ama vakit kaybetmek istemiyorum dersen bir doktora git eşinle birlikte hormon testleri falan var mış onları yapsınlar.. Hiç muayane oldun mu alttan?

eliiiifff önceki sayfalarda sordum ama görmedin galiba canım. nasıl bi çalışma yaptın dikkat ettiğin günler oldumu hiiiçç :16::16::16:

Back
X