• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım merhaba;

ilk önce olmuyor diye kafana takıp stress yapmıcaksın zamanı gelince olur elbet diyip rahat olacaksın...

2.si doktor bana 1 yıl içinde olmaması normal dedi yani 3-4 ayda sıkıntı yok hiç moralini bozma

ama vakit kaybetmek istemiyorum dersen bir doktora git eşinle birlikte hormon testleri falan var mış onları yapsınlar.. Hiç muayane oldun mu alttan?
alttan muayene niçin anlamadım canım hayır yaptırmadım gitmedim daha hiç

yumurtalıklarına falan bakıyor canım ultrasonla ama o koltukta :53::53:

birde smeer testi de yaptır :51::51:

Bence bi kez sevidiginiz adamı sevdiginiz için gözlerine bakarak güzel bi akşam yemeginden sonra bebek düşünmeden sadece aşk için deneseniz bu sefer olmasın bu sefer ben bu adamı seviyorum sevdigim adamla evliyim diye düşünerek o anın tadını çıkarmayı deneseniz herşey çok başka olacak bilinç altınızdaki şartlanmışlıkdan kurtulmanız lazım :45:

yok canım ben zaten sırf o iş için yapmıyorum. eşimi mutlu etmekte var işin içinde. :34::34::34: her seferinde gözlerinin içine bakıyorum onun. aman olsunda bitsin biran önce gibi bi düşüncem yok. sadece bu aralar daha fazla ağırlık verdik o kadar.bugün yapmayı düşünmüyorum sadece sarılıp uyumak istiyorum aslında. :16::16::16::16:

kızlar ben de kaçıyorum yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi tek tek...
bu arada bazı nedenlerden dolayı nickimi değiştirdim umarım beni tanırsınız yarın;))

Son düzenleme:
Bana yakın mı geliyosun yokssaaa :52::52::52::52:

evet canım o taraflara ama beylikdüzü cumhuriyet Gürpınar ve esenyurt bakacaklarmış k.peder katkısı olacak diye çıldırtıyor beni biliyorsun artık karışmıyorum geçen gece ağlamaktan sinir krizi geçiriyordum nerdeyse bana da yazık artık
.bayram sonu işe başlıycam zaten bunlardan bir şey beklemeden belki kendimiz ileride bişeyler yapabiliriz

kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarr :52::52::52::52::52:böyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım benim tebrik ederim çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah

selam kızlar ben daha öncede yazmıştım okuyup çıkıyorum genelde hamile olanlara allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
şimdi beni bir sorum var ben de pko var 2-3 ayda bir adet görüyorum bu ay söktürücüyle adet gördükten sonra klomen kullandım
15. gün kasık ağrım çok fazlaydı 17. günde yumurta akı kıvamında akıntı gördüm şimdi benim batım ne zamana denk gelir :26:
17. günün üzerine 14. günmü sayıcam yumurtlamadan 14. gün sonra kesin adet olunuyormuş öyle bir blgi okumuştum ama:44::44::44::44:

selam kızlar ben daha öncede yazmıştım okuyup çıkıyorum genelde hamile olanlara allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
şimdi beni bir sorum var ben de pko var 2-3 ayda bir adet görüyorum bu ay söktürücüyle adet gördükten sonra klomen kullandım
15. gün kasık ağrım çok fazlaydı 17. günde yumurta akı kıvamında akıntı gördüm şimdi benim batım ne zamana denk gelir :26:
17. günün üzerine 14. günmü sayıcam yumurtlamadan 14. gün sonra kesin adet olunuyormuş öyle bir blgi okumuştum ama:44::44::44::44:

evet doktorlar da mesela adet döngün 30 günde birse 14 çıkar diyorlar ondan demekki senin dediğin gibi oluyor canım 14 gün sonrası

iyi geceler nasılsınız bu aralar fazla gıremıyorum ınsallah ıyısınızdır hepınz

Hanımlar bana yardımcı olur musunuz? adetime 4 gün varken bugün öğle sonu lavaboda peçeteye 1-2 damla kan geldi halbuki kan gelmeden 2 dk önce ilk peçeteme beyaz akıntım gelmişti. arkasından kan gelmesi beni şaşırttı. hamilelik beklerken acaba adetim erken mi geliyor diye telaşlandım. akşam oldu gecenin bu saati oldu hala bir damla kan yok. üstüne akşam da beyaz akıntım gelmeye devam ediyo çok az da olsa. eee peki bu kan nereden çıktı? acaba yerleşme kanaması mı dedim, çünkü yumurtlama günümden 10 gün geçti. böyle yaşayanlar var mı ?

Canım Hoşgeldin aramıza.adet dönemi yumurtlamadan önce ve sonra olmak üzere ikiye ayrılıyor ilk dönem süresi kişiye göre değişirsen ikinci dönem sabit 14 gün. Yani yumurtlamadan sonra döllenme olmamışsa 14 gün sonra adet görüyoruz;))
merhaba kızlar aranıza yenı katıldım.nisan ortasında korunmayı bıraktık.eşim bebek çok istıyor ben istemiyordum ama benıde heveslendırdı.d.k.hapı ıle korunuyordum.bu ay adetım 2 gun geç geldı heveslenmıstık ama kursağımızda kaldı.acaba d.k.haplarının koruma etkısı nezaman sona erer ??????

Canım Hoşgeldin:) s38 arkadaşım çok doğru söylemiş ben bir fiil kadındoğum ve aile planmasında çalışmış biri olarak söylüyorum D.k.h koruyoculuğunu kullanmayı bıraktıktan sonra devam ettirseydi ilacı neden devamlı kullanıyoruz ki 6ay kullanalım 6 bırakalım.yada bir gün alıp bir gün almayalım:)o hapı 2 gün almayı unuttuysak bi önceki günün hapını da alıp ek korunma yöntemi kullanmak zorundayız çünkü hamilelik riski var. hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalabilirsin koruyoculuğunu devam ettirmez.çalıştığım hiçbir kadındoğumda bunun aksini söylemedi. Bazı doktorlar olmayabilir stres yapmayım diip vücudunu gevşetirsn hamile kalma ihtimalin yükselir diye söylüyor ama işte Bazende ters tepiyo biz kadınlarda bu seferde koruyo hamile kalamaz mıyım diye stres yapıyoruz:)))) korkma rahat ol hamile kalabilirsin ;))

CAYDİN bebeğim rahat ol nolar yahu zaten tam gaz çalışmaya devam ediyorsun ee aniden koyulaşma var yumurtanı çatlatsan hormonda yükselmiş niye stres yapıp duruyorsun dimi?? Herşey yolunda o bebek bu defa gelecek arkadaş:)))))) hiç stres yapma bence herşey yolunda Allah'ın izniyle bu sefer senin hamile haberini alacağız;)) (bu test stresini yaşadım kuzum seni çok iyi anladığım için yazıyorum)

ALEVESEN kuzum buzunu ihmal etmemişsin adımı da unutmamışsın bi hoşuma gitti şımardım:)) doktor ödem dedi ya sende geçmedi diyorsun ya ek bilgi için rahat olsun bağ dokulardaki ödem 2.5 ayda ancak tamamen kendini toparlar oda çok iyi bakıp buzunu ihmal etmeyeceksin.kemik ödemiyse o biraz daha uzun sürüyor.doktorun dediği kadar ilacını kremini kullan bence kontrolde onada git ama buzunu ihmal etmeden tamamen geçene kadar uygula bence. Tedirgin olma hala geçmemiş olması çok normal;)))

Canım Hoşgeldin aramıza.adet dönemi yumurtlamadan önce ve sonra olmak üzere ikiye ayrılıyor ilk dönem süresi kişiye göre değişirsen ikinci dönem sabit 14 gün. Yani yumurtlamadan sonra döllenme olmamışsa 14 gün sonra adet görüyoruz;))

Canım Hoşgeldin:) s38 arkadaşım çok doğru söylemiş ben bir fiil kadındoğum ve aile planmasında çalışmış biri olarak söylüyorum D.k.h koruyoculuğunu kullanmayı bıraktıktan sonra devam ettirseydi ilacı neden devamlı kullanıyoruz ki 6ay kullanalım 6 bırakalım.yada bir gün alıp bir gün almayalım:)o hapı 2 gün almayı unuttuysak bi önceki günün hapını da alıp ek korunma yöntemi kullanmak zorundayız çünkü hamilelik riski var. hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalabilirsin koruyoculuğunu devam ettirmez.çalıştığım hiçbir kadındoğumda bunun aksini söylemedi. Bazı doktorlar olmayabilir stres yapmayım diip vücudunu gevşetirsn hamile kalma ihtimalin yükselir diye söylüyor ama işte Bazende ters tepiyo biz kadınlarda bu seferde koruyo hamile kalamaz mıyım diye stres yapıyoruz:)))) korkma rahat ol hamile kalabilirsin ;))

CAYDİN bebeğim rahat ol nolar yahu zaten tam gaz çalışmaya devam ediyorsun ee aniden koyulaşma var yumurtanı çatlatsan hormonda yükselmiş niye stres yapıp duruyorsun dimi?? Herşey yolunda o bebek bu defa gelecek arkadaş:)))))) hiç stres yapma bence herşey yolunda Allah'ın izniyle bu sefer senin hamile haberini alacağız;)) (bu test stresini yaşadım kuzum seni çok iyi anladığım için yazıyorum)

ALEVESEN kuzum buzunu ihmal etmemişsin adımı da unutmamışsın bi hoşuma gitti şımardım:)) doktor ödem dedi ya sende geçmedi diyorsun ya ek bilgi için rahat olsun bağ dokulardaki ödem 2.5 ayda ancak tamamen kendini toparlar oda çok iyi bakıp buzunu ihmal etmeyeceksin.kemik ödemiyse o biraz daha uzun sürüyor.doktorun dediği kadar ilacını kremini kullan bence kontrolde onada git ama buzunu ihmal etmeden tamamen geçene kadar uygula bence. Tedirgin olma hala geçmemiş olması çok normal;)))

unutur muyum adını hiç :38: aşil tendonunda sıvı birikmesi dedi bu son gittiğim doktor.teşekkür ederim bilgilerini benimle paylaştığın için neden geçmedi diye üzülüp duruyordum buzla beraber bekliycem o zaman:16:

Back
X