- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
yok şekerim bitmedi gitti yaaaa. ben erken başladım testlere bide. normalde bugün başlamam gerekiyoduuu ben adet biter bitmez başladım![]()
daha bitmedi mi kız bu testler![]()
#dayantest

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok şekerim bitmedi gitti yaaaa. ben erken başladım testlere bide. normalde bugün başlamam gerekiyoduuu ben adet biter bitmez başladım![]()
daha bitmedi mi kız bu testler![]()
biz caydinle aynı anda hamiş kalcaz galibaaa
![]()
biz caydinle aynı anda hamiş kalcaz galibaaa
![]()
Amin şekerim..ama bir kişiye ismini verecek olmak çok zor birşey..bütün hayatı boyunca onunla yaşayacak..
bir de güçlü güzel bir isim olmasını çok istiyorum..bilmiyorum artık işimiz gerçekten zor..
benim aklımdan da öyle geçiyodu ama yazmamıştım:13:
eeeeevvvveeettttt aynı anda kalırsak var ya ne olur
#dayantopik![]()
gerçekten çok zor bende senin gibi düşündüğüm için çok zor karar verdik eşimde illa 2 isim olsun duyulmadık olsun derdindeydi 9 ay karar veremedik yalnız kime isim konusunda kararsızım desem adı kardelen olsun dedi 5-6 kişiden duydum bunu bigün dedimki eşime boşuna düşünüyoruz bu çocuğun adı kardelen olucak öylede oldu hatta sancı çekerken karar verdik tam olarakinternettende nevayı bulmuştum anlamı Refah, zenginlik. Güç, kudret. demek kardelen neva oldu bıcırığımızın adı gerçi ilk doğduğunda akrabalar pek beğenmedi ama çokta umrumda
![]()
aynı doktora gideriz heeee bizdeee
ben randevu aldım haftaya cuma içn ölesine bi baktırayım diye
ama özele mi gitsem bilemedim :26::26::26:
aynı doktora gideriz heeee bizdeee
ben randevu aldım haftaya cuma içn ölesine bi baktırayım diye
ama özele mi gitsem bilemedim :26::26::26:
ayy Duha çok güzelmiş hiç aklıma gelmedi bak...Gürhan da güzel ama bir listeyi görmek isterim şahsen çok sevinirim![]()
doktorunu iyi araştır ve özele git bence.. ama dediğim gibi dr yi iyi araştır..
doktorunu iyi araştır ve özele git bence.. ama dediğim gibi dr yi iyi araştır..
istanbuldamıydın şekerim sende siboti mi burdaydı yoksa :26::26::26:
Gideriz şekerim tabii daha iyi olur ikimize birden bakar![]()
gerçekten çok zor bende senin gibi düşündüğüm için çok zor karar verdik eşimde illa 2 isim olsun duyulmadık olsun derdindeydi 9 ay karar veremedik yalnız kime isim konusunda kararsızım desem adı kardelen olsun dedi 5-6 kişiden duydum bunu bigün dedimki eşime boşuna düşünüyoruz bu çocuğun adı kardelen olucak öylede oldu hatta sancı çekerken karar verdik tam olarakinternettende nevayı bulmuştum anlamı Refah, zenginlik. Güç, kudret. demek kardelen neva oldu bıcırığımızın adı gerçi ilk doğduğunda akrabalar pek beğenmedi ama çokta umrumda
![]()
istanbuldamıydın şekerim sende siboti mi burdaydı yoksa :26::26::26:
Gideriz şekerim tabii daha iyi olur ikimize birden bakar![]()
aman milleti boşver sen beğendiysen içine sindiyse başkaları çokta önemli değil..ismi de çok güzel adıyla yaşasın inşallah
yok ben İstanbul'da değilim Gaziantep'teyim bu arada nickimi değiştirdim tanımadıysan şaşırma
Gaziantep'teyim yok mu bana da burdan arkadaş yaaaa![]()
aman milleti boşver sen beğendiysen içine sindiyse başkaları çokta önemli değil..ismi de çok güzel adıyla yaşasın inşallah
yok ben İstanbul'da değilim Gaziantep'teyim bu arada nickimi değiştirdim tanımadıysan şaşırma
ayy Duha çok güzelmiş hiç aklıma gelmedi bak...Gürhan da güzel ama bir listeyi görmek isterim şahsen çok sevinirim![]()