• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin şekerim..ama bir kişiye ismini verecek olmak çok zor birşey..bütün hayatı boyunca onunla yaşayacak..
bir de güçlü güzel bir isim olmasını çok istiyorum..bilmiyorum artık işimiz gerçekten zor..

gerçekten çok zor bende senin gibi düşündüğüm için çok zor karar verdik eşimde illa 2 isim olsun duyulmadık olsun derdindeydi 9 ay karar veremedik yalnız kime isim konusunda kararsızım desem adı kardelen olsun dedi 5-6 kişiden duydum bunu bigün dedimki eşime boşuna düşünüyoruz bu çocuğun adı kardelen olucak öylede oldu hatta sancı çekerken karar verdik tam olarak :9:internettende nevayı bulmuştum anlamı Refah, zenginlik. Güç, kudret. demek kardelen neva oldu bıcırığımızın adı gerçi ilk doğduğunda akrabalar pek beğenmedi ama çokta umrumda :51::51::51::51:

gerçekten çok zor bende senin gibi düşündüğüm için çok zor karar verdik eşimde illa 2 isim olsun duyulmadık olsun derdindeydi 9 ay karar veremedik yalnız kime isim konusunda kararsızım desem adı kardelen olsun dedi 5-6 kişiden duydum bunu bigün dedimki eşime boşuna düşünüyoruz bu çocuğun adı kardelen olucak öylede oldu hatta sancı çekerken karar verdik tam olarak :9:internettende nevayı bulmuştum anlamı Refah, zenginlik. Güç, kudret. demek kardelen neva oldu bıcırığımızın adı gerçi ilk doğduğunda akrabalar pek beğenmedi ama çokta umrumda :51::51::51::51:

sen beğen yeter gerisini boşver.. bende hiç takmam valla kendim koyarım..

aynı doktora gideriz heeee bizdeee :52::52::52::52::52:
ben randevu aldım haftaya cuma içn ölesine bi baktırayım diye :51::51::51:
ama özele mi gitsem bilemedim :26::26::26:

doktorunu iyi araştır ve özele git bence.. ama dediğim gibi dr yi iyi araştır..

aynı doktora gideriz heeee bizdeee :52::52::52::52::52:
ben randevu aldım haftaya cuma içn ölesine bi baktırayım diye :51::51::51:
ama özele mi gitsem bilemedim :26::26::26:

istanbuldamıydın şekerim sende siboti mi burdaydı yoksa :26::26::26:

Gideriz şekerim tabii daha iyi olur ikimize birden bakar :52::52::52:

doktorunu iyi araştır ve özele git bence.. ama dediğim gibi dr yi iyi araştır..

evlendikten 3 4 ay sonra gittim alttan baktı cadı doktor ama yaaa. ağzından kerpetenle laf alıyom. hastalığımın 3. günüydü sadece alttan baktı test falan istemedi. karnım çok ağrıyo diye gitmiştim. bebek düşünüyomusun dedi evet dedim. korunma ilacı yazacaktım çocuk düşünüyosan başka ilaç yazayım dedi. yazdı ama ne yazdı bilmiom gidipte almadım. :26::26::26:

eşime diyorum şimdiden düşünmeye başlayalım biz anca karar veririz bir kız bir erkek ismi bulunduralım kenarda:27::27::9::9::9:

aman milleti boşver sen beğendiysen içine sindiyse başkaları çokta önemli değil..ismi de çok güzel adıyla yaşasın inşallah:16:

istanbuldamıydın şekerim sende siboti mi burdaydı yoksa :26::26::26:

Gideriz şekerim tabii daha iyi olur ikimize birden bakar :52::52::52:

yok ben İstanbul'da değilim Gaziantep'teyim bu arada nickimi değiştirdim tanımadıysan şaşırma:9::9::9:
Gaziantep'teyim yok mu bana da burdan arkadaş yaaaa:37::37::37::37:

aman milleti boşver sen beğendiysen içine sindiyse başkaları çokta önemli değil..ismi de çok güzel adıyla yaşasın inşallah:16:

yok ben İstanbul'da değilim Gaziantep'teyim bu arada nickimi değiştirdim tanımadıysan şaşırma:9::9::9:

ben tanıdım tatlım ama siboti demen kolayıma geliyooo :9::9::9::9::9:

ben tanıdım tatlım ama siboti demek kolayıma geliyooo :9::9::9::9::9:

aaannnaaa kız bende diyorum bu kiiiimmmmm :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

resimde yabancı gelmiyo diyorum amaaa:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buschy aradı şimdi çok aglamış heycandan mutlulukdan bebeginin kalp sesini duymuş çok mutluydu kızlara haber ver dedi .... Bebegi iyi durumdaymış tahlilleriyapılmış SaLı günü tekrar gidecek sonuç almaya cinsiyetinide bir ay sonra filan ögrenecek ayyyyyyyyyyyyyyyy bende cok heycanlandım Slm var hepinizeeeeeeeeeeeeee :46::46::46::46::46:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ayy Duha çok güzelmiş hiç aklıma gelmedi bak...Gürhan da güzel ama bir listeyi görmek isterim şahsen çok sevinirim:34::34::34:

kız isimleri ve anlamları canımmm :
AHSEN: (Ar.) Daha güzel, çok güzel, en güzel. Erkek ve kadın adı
ALYADUA: Gökyüzünün yakarışı
AYŞIL: Ay gibi ışıl ışıl
BELİNAY: Cennette peygamber cicegi
BENGİSU: Ebedilik,ölümsüzlük veren su
BEREN: 1. Güçlü, kuvvetli. 2. Akıllı
BERFİN: kardan yapılmış,tertemiz
BERRA: (Ar.). - Doğru sözlü, hayır işleyen kimse. - Erkek ve kadın adı olarak kullanılır.
BERRE: Manası temizleyicidir
BUĞLEM: Cenneti müjdeleyen melek
CEYLİN: Cennetin kapısı, cennete açılan kapı.
DUHA: (Ar.). 1. Kuşluk vakti. 2. Kur'an-ı Kerim'de 93. surenin ismi. -Kız ve erkek adı olarak kullanılır.
ECHER: (Ar.) Ka. 1. Son derece güzel kadın. 2. Gündüz iyi görmeyen karmaşık gözlü.
ECİR: (Ar.) Er. 1. Bir iş ya da emek karşılığı verilen şey. 2. Sevap. 3. Aziz sevgili.
ECRİN: ALLAH'IN hediyesi anlamını taşımaktadı
ERVA: Temiz ahlakli kiz
ESLEM: Allah'a tesim olmak anlamında canım.değerlendirebilirsin.(hem kız hem erkek için olabiliyo)
FEYZAN: Çok bereketli,çok verimli
İREM: (Ar.) 1. Cennet bahçesi. 2. Ok veya kurşun atılan nişan tahtası. 3. Cenk denilen musiki aleti ve bunu icad edenin adı. 4. Ad kavmi zamanında, Şeddad tarafından cennete benzetilme amacıyla yapılan bahçe olup, Şam'da veya Yemen'de bulunduğu söylenir. - Erkek ve kadın adı olarak kullanılır
KAYRA: Tanrı yardımı; Tanrı'dan ya da büyük bir kimseden Gelen iyilik, kayırma, yardım, destek (1 ay sonra arkadşm doğum yapıcak bu ismi kullanmayı düşünüyor.. benımde çok hoşuma gitti acıkcası)
KÜBRA: (Ar.) Ka. 1. Büyük olan (Ekber'in müennesi). 2. Hadicetü'l-Kübra: Hz. Peygamberin ilk hanımı.
MİNA: Liman
MİRAY: (Fars.) Ka. - Ayın ilk günleri
NİSA: :31: Kuranı kerimin 4. suresi anlamı kadın (bu isimde çok hoş.. iki tane kızın olursa duha ve nisa olarak koyabilirsin ismini :1:)
RANA:Güzel göze hoş gelen
SARE: saf temiz
ŞEHBAL: (Fars.) Ka. - Kuş kanadının en uzun tüyü
SELVA: (Ar.) Ka. 1. Bal. 2. Büyük bıldırcın. Tih çölünde bulundukları sürece, israiloğullarına Allah tarafından kudret helvasıyla birlikte, karınlarını doyurmak için gönderilen kuş. 3. (İsp.) Ekvator da sık balta girmemiş orman
TUANA: Cennete düşen ilk yağmur damlası
YAREN: Dost,arkadaş

koyu renkli yazdıklarım en cok beğendıklerım canımmm... şimdi erkek isimlerine geçiyorummmm
:31:

Back
X