• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yurt dışında ki misafirlerim gelmişti dün yemeğe.. gelmeyinde diyemem ki..
ama 9 ay 10 gün hiç misafir kabul etmem hamiş olursam:1::1::1::1:

misafırin en güzel en değerlisi zaten sizinle olacak çünküüüü:52::52::52::49::49:

Gunaydın kızlarr
Sabah Sabah ne coşmuşsunuz böyle Maşallahh Allah :nazar:lardan saklasın sizi

Ben çok uyumuşum hala uykuluyum :26: akşam 8 de yattım sabah 8 de uyandım :26::26::26::26:

Çok uykucu oldum bu aralar cok :1::1::1:

Şöyle bi baktımda herkes müthiş görünüyor eglence tavan yapmış bende halaya geleyim birazcık açılırım belki :52::52::52:

Teyyyyyyyyy teyyyyyy Tilililililililililillll
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Gunaydın kızlarr

Ben çok uyumuşum hala uykuluyum :26: akşam 8 de yattım sabah 8 de uyandım :26::26::26::26:

Şöyle bi baktımda herkes müthiş görünüyor eglence tavan yapmış bende halaya geleyim birazcık açılırım belki :52::52::52:

günaydın şekerim evet bugün keyifler gıcır:9::9::9::9::9::9:

Günaydııınnnn kızlaaarr. Hayırlı Cumalaaar. 38s' m inşallah bugünün hayrına istediğin mutlu haberi alırsın canım benim. Rabbim hepinizin gönlünden geçeni kabul etsin meleklerinizi bir an önce göbüşünüze koysun inşallah :16:

sol tarafta kafası var kızlar yüzüstü yatıyo gidi duruyo...elleri burnunda arada kaşıyodu sanki....

canııımmmm nasıl tatlı yaaa yüzüstü yatıyo fıstık sanki maşallah Rabbim nazarlardan saklasın inşallah. Sanki kendim yaşadım hissettiğin duyguları nasıl bir mucize bilemiyorum. Allahın kadınlara bahşettiği en güzel duygu bu sanırım; Annelik. Çok duygulandım inan kii :) Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim maşallah tekrar :nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar: gördüğüm rüyalardan sonra mükemmelimmmm :nazar::nazar::1:

rüyan gerçekleşir canım inşallah bebeğine kavuşursun yakındaaaa. bende ananemi gördüm rüyamda rahmetli. capcanlı geziyodu ortalıkta :25::25::25::25:
canım göğüs ağrım filan vardı nerdeyse 1 hafta kadar önce ama şimdi hiç bişey yok..belim ağrıyo sadece.. sanki hasta olacak gibiyim:26:

güzel düşün güzel olsun canım :16::16::16::16:

Günaydııınnnn kızlaaarr. Hayırlı Cumalaaar. 38s' m inşallah bugünün hayrına istediğin mutlu haberi alırsın canım benim. Rabbim hepinizin gönlünden geçeni kabul etsin meleklerinizi bir an önce göbüşünüze koysun inşallah :16:

günaydın canım sanada hayırlı cumalar..
sağol bitanem allah razı olsun ya inşallah zaten zor duruyorum eczaneye gitmemek için:1::1::1::1:

Gunaydın kızlarr

günaydın dünür de ayağının tozuyla 1487. sayfaya bi git gel bakalım bişeyler var :)

canııımmmm nasıl tatlı yaaa yüzüstü yatıyo fıstık sanki maşallah Rabbim nazarlardan saklasın inşallah. Sanki kendim yaşadım hissettiğin duyguları nasıl bir mucize bilemiyorum. Allahın kadınlara bahşettiği en güzel duygu bu sanırım; Annelik. Çok duygulandım inan kii :) Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim maşallah tekrar :nazar::nazar::nazar:

ben de hala daha sizin böyle güzel yorumlarınızı okurken gözlerim doluyoooo:5:çok çok çok güzel bişeyy!!!!:49:

rüyan gerçekleşir canım inşallah bebeğine kavuşursun yakındaaaa. bende ananemi gördüm rüyamda rahmetli. capcanlı geziyodu ortalıkta :25::25::25::25:

güzel düşün güzel olsun canım :16::16::16::16:
akrilcimm ananen için bseyler dağıt istersen.. senden dua beklıodur belkide.. nur içinde yatsın :43:

eczane değil bebğim sağlık ocağına gidiyosun yarın ve değerlerin 200 civarı çıkıyo!!!

bebeğim zaten zor duruyorum sağlık ocağında 9-10 arasında alıyolar kanı..
bende önce bi testi alıp sağlık ocağında yapayım.. pozitif olursa kan veririm diye düşünüyorum..
ama bugün gitmemek için burda oyalanıyorum saat geçsin zaten istesem de yapmazlar diye:1::1::1:

günaydın dünür de ayağının tozuyla 1487. sayfaya bi git gel bakalım bişeyler var :)

Şekerim attıgın ultrason görüntülerini diyosun demi dün görmüştüm akşam aradım ya seni unuttunmu hemen :1::1::1::1::1:

Chatlakbebeq canımmmmmmmmmmmmmmmmm senin dedğn gibi istihareye yattım ve hamile kaldığımı gördümmmm :nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49: :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Karamelimmmmmmmmmmmmmm çokk sevdnmmmmmmmmmmmmmm inşş en kısa zmandaaaa en kısa zamanda alıcaz güzel haberlerinizi Kuzum yeterki kafanızı rahat tutun streden uzun durun oyyşşşş çok sevindimkiiiii :32::32::32::32:

Back
X