• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeğim zaten zor duruyorum sağlık ocağında 9-10 arasında alıyolar kanı..
bende önce bi testi alıp sağlık ocağında yapayım.. pozitif olursa kan veririm diye düşünüyorum..
ama bugün gitmemek için burda oyalanıyorum saat geçsin zaten istesem de yapmazlar diye:1::1::1:

idrar testinde herkesin hemen göstermiyo canım ikinci çizgiyi...ilk olarak kan ver derim ben...hem de hemen!!!:32::32::32::32:

Şekerim attıgın ultrason görüntülerini diyosun demi dün görmüştüm akşam aradım ya seni unuttunmu hemen :1::1::1::1::1:

yok onla ilgili bişey sorucaktım...dikkatli bak yada yan sekmede bak...nub teorisine göre değerlendirebilir misin dicektim...hemen onun linkini de bulup atıcam sana ben yorum yapamıyorum kendi usg'me

günaydın dünür de ayağının tozuyla 1487. sayfaya bi git gel bakalım bişeyler var :)

Şekerim attıgın ultrason görüntülerini diyosun demi dün görmüştüm akşam aradım ya seni unuttunmu hemen :1::1::1::1::1:

Karamelimmmmmmmmmmmmmm çokk sevdnmmmmmmmmmmmmmm inşş en kısa zmandaaaa en kısa zamanda alıcaz güzel haberlerinizi Kuzum yeterki kafanızı rahat tutun streden uzun durun oyyşşşş çok sevindimkiiiii :32::32::32::32:
inşallahh bebeim yaa.. Rüyamda görüyorum işte sabah kalkıyorum test yapıyorum pozitif cıkıyor. hemen bizim hastanenin başhekimine gösterdim 1 ay 3 günlük hamilesin dedi :1: birde dün perşembeydi bu gün cuma.. belki hayırlı bi gece de gördüğüm için gercek olur inşşş:nazar::31::31: sabah heycanla yapcaktım test de yapmadım. eğer tek cızgıyı görürsem hevesim kırılcak hayalkırıklığına uğrayacağım. beklemek en iyisi 2 guncuk kaldı zatennnnn:31:

inşallahh bebeim yaa.. Rüyamda görüyorum işte sabah kalkıyorum test yapıyorum pozitif cıkıyor. hemen bizim hastanenin başhekimine gösterdim 1 ay 3 günlük hamilesin dedi :1: birde dün perşembeydi bu gün cuma.. belki hayırlı bi gece de gördüğüm için gercek olur inşşş:nazar::31::31: sabah heycanla yapcaktım test de yapmadım. eğer tek cızgıyı görürsem hevesim kırılcak hayalkırıklığına uğrayacağım. beklemek en iyisi 2 guncuk kaldı zatennnnn:31:

canım inşallah rüyaların gerçek olmuştur bu ay..tut kendini tut az kaldııı:4::4::4::4:

akrilcimm ananen için bseyler dağıt istersen.. senden dua beklıodur belkide.. nur içinde yatsın :43:

evet canım. bi hayır yapmak lazım.
ay bende yatayım istihareye yaaa.çoktandır kılmıyom o namazı. bakayım ne çıkacak :26::26::26::26:

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar maşallah enerjiniz bitmesin inşallah :nazar: Buschy canım kendi bebeğimi görmüş gibi mutlu oldum doğduğu günleri de görürüz inşallah 38s haber bekliyorum hala senden gelen giden olmaz inşallah :))

Back
X