ayyy çook güldüm ya şişmiş hemikızlarrr bakın.....kaçıncı ayın içinde nasıl olunduğunu yazıyo :)

biz de katılırız teyzesi size yavrumla hep beraber tey tey tey![]()
ooohhh ne güzel valla ya döktürürüz

bizim bu halay kuyruğu uzayıp gider

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy çook güldüm ya şişmiş hemikızlarrr bakın.....kaçıncı ayın içinde nasıl olunduğunu yazıyo :)
biz de katılırız teyzesi size yavrumla hep beraber tey tey tey![]()
yok bebişim teyzen sana şaka yapıyo o kıyamaz sana hehehe
çocuğu korkutmayalım kaçar sonra dışarı![]()
çok doğru tam bi hastalıklı gibi dolaşıyorum ortalıkta rezalet yani :)
benim durumumda senden farklı değil arada bi müdür geliyo pat kapanıyor bilgisayar bi heyecan bi heyecanaynen ben de öyleyim patron beni işten atsa yeridir
bi de çocuk gibi numara yapıyorum klavyenin yanına bir fatura koyuyorum onu girermiş gibi yapıyorum gelirse
b,r gün diyecek bu fatura kaç saatte giriliyor da Allah'tan çok işime karışmıyor![]()
Bende hastalığın şikayetini yazarmış gibi yapıyorum neyseki ekranıma bakmıyoraynen ben de öyleyim patron beni işten atsa yeridir
bi de çocuk gibi numara yapıyorum klavyenin yanına bir fatura koyuyorum onu girermiş gibi yapıyorum gelirse
b,r gün diyecek bu fatura kaç saatte giriliyor da Allah'tan çok işime karışmıyor![]()
aman yok tatlı bebiş cici bebiş ben sana şaka yaptım..hem bak annişin seni ne kadar çok seviyor..hadi fazla bekletme güzel anneni de gel![]()
benim durumumda senden farklı değil arada bi müdür geliyo pat kapanıyor bilgisayar bi heyecan bi heyecan
Bende hastalığın şikayetini yazarmış gibi yapıyorum neyseki ekranıma bakmıyor![]()
ağzım yırtılıcak gülmekten kız![]()
benim durumumda senden farklı değil arada bi müdür geliyo pat kapanıyor bilgisayar bi heyecan bi heyecan
Bende hastalığın şikayetini yazarmış gibi yapıyorum neyseki ekranıma bakmıyor![]()
kızlar çok güldüm yaaaa alemsiniz
geçen geldi bi abi oturdu masama sayfada açıktı heeee. ayyyy kesin gördü. biraz ekrana baktı sonra bana baktı biraz sırıttıııı. ayyy rezil oldum. hamiş mi sandı kiiii![]()
ayy kızlar Allah iyiliğinizi versin ben de bi ben böyleyim sanıyordum içim rahatladı şimdi bak
patron bir gün yakalarsa diyeceğim ki; ama karamelle esra da giriyo bananeee![]()
ağzım yırtılıcak gülmekten kız![]()
ben umutluyum gelecek o bebek buraya az kaldı ben kendi hamileliğimi de hissetmiştim bu ay olmazsa gelecek ay burada
aynen ben de öyleyim patron beni işten atsa yeridir
Offffff Çok halsizim ben bugun![]()
Kızlar akşam misafirim geldi bana ev hediyesi yerine bebek için hastane çıkışı almışlar bebeğimin ilk kıyafeti sizlerle paylaşmak istedim çok hoşuma gitti bakın :)
Eki Görüntüle 740221
ayy kızlar Allah iyiliğinizi versin ben de bi ben böyleyim sanıyordum içim rahatladı şimdi bak
patron bir gün yakalarsa diyeceğim ki; ama karamelle esra da giriyo bananeee![]()