ben yetiştiiiimm bu sefeeerrrgeçmiş bileee o sayfaaa yine yetişemedin balım![]()

pekala mesaj alınmıştır o zaman bundan sonra olağanüstü hal ilan ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yetiştiiiimm bu sefeeerrrgeçmiş bileee o sayfaaa yine yetişemedin balım![]()
pekala mesaj alınmıştır o zaman bundan sonra olağanüstü hal ilan ediyorum
kızlar benim kraker yeme krizim tuttu![]()
ben çook severim ya arada da çizi atıyorum değişiklik olsun diyeben de şu an seninle aynı durumdayım açtım ve yiyorumm
az da bana uzatırmısın canım![]()
Kızlar nette takip ettiğiniz bir ovülasyon hesaplayıcı var mıydı bu ay ona göre denesem.:44::44:
Kızlar nette takip ettiğiniz bir ovülasyon hesaplayıcı var mıydı bu ay ona göre denesem.:44::44:
telefonda bi manyak var beni çileden çıkarıyor kadın manyak bigün yanına gidip kafasını gözünü dağıtacağım
yardım lazım mı![]()
canım burada araçlarda ovulasyon tarihi hesaplama var ben ona bakıyorum hep
canım sayfanın yukarısında araçlar varya ordan ovulasyon hesaplayıcısını kullanabilirsin..
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi muhabbetler size:))
Yumurtlama gn hesaplaycs (ovulasyon hesaplayc) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe
canım ben bu siteden bakıyorum.. son 3 ayın bat tarihini istiyor döngünü buluyor
sonra da yumuş tarihini hesaplıyor![]()