• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben hamile oldugumu ögrendigimden beri çok fazla yemek yiyemiyıorum midem almıyor az yedigim halde hemen şişiyorum doyuyorum bi fikriniz varmı normalmı bu durum ? :26::18:

kızlar dün biz kontroldeyken isim konuşmuşsunuz...ben iki isim istiyorum ama eşim tek isimden yana...anlaşamadığımız tek konu bu...erkek olursa uygar düşünüyoruz kız olursa talya,neva,rima karar veremedik yani hepsi ağır basıyo

kızlar dün biz kontroldeyken isim konuşmuşsunuz...ben iki isim istiyorum ama eşim tek isimden yana...anlaşamadığımız tek konu bu...erkek olursa uygar düşünüyoruz kız olursa talya,neva,rima karar veremedik yani hepsi ağır basıyo

neymiş bu kızancık isimlerinin anlamı bakim hele :1:

Mide bulantım hiç yok olmuo nedense netten baktım mide bulantısı yoksa erkek tir diyo yemek yıyemıosanız kızdır dıo sanırım ikiz olucak :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ayy hadi o genellemeler iki haftadır yedi ömrümü...bende de kız için uygun olanları da var erkek için uyanları da var tamamen zıtları da var...top olcak heralde diyorum bazen tövbe tövbe...ama annem inanma onlara dedi...kardeşime hamileyken kuzeni de hamileydi annemin, bir ay vardı aralarında...annem tatlıcı kuzeni ekşiciydi...ikisinin de oğlu oldu:1::1::1:

ayy hadi o genellemeler iki haftadır yedi ömrümü...bende de kız için uygun olanları da var erkek için uyanları da var tamamen zıtları da var...top olcak heralde diyorum bazen tövbe tövbe...ama annem inanma onlara dedi...kardeşime hamileyken kuzeni de hamileydi annemin, bir ay vardı aralarında...annem tatlıcı kuzeni ekşiciydi...ikisinin de oğlu oldu:1::1::1:

ahahahahaahahhaaaha aayyy çok güldüm Büşram biz senle ayva yiyelim de gamzeli olsunlar kız bak aklıma geldi :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ahahahahaahahhaaaha aayyy çok güldüm Büşram biz senle ayva yiyelim de gamzeli olsunlar kız bak aklıma geldi :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayy yok yaa ayva sevmem ben:19: babasında belli belirsiz bende belli belirsiz çocukta da ya çok belirgin olcak ikimizn toplamı gibi yada hiç olmucak gamze:44:

Back
X