• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bi tane var bana benzerse olur bidene gamzesi babasnda sürüyle ben var abooooooo bensiz olsun yaaaa :52::52::52::52::52::52::52::52:

benimkinde hiç ben yok belinde var sadece bi tane küçücük bişey de kürek kemiğinde...bende belli belirsiz küçük var bikaç tane kolumda,küçücük çenemde...fark etmez ikimizde de makul miktarda olduğu için ikimizin benlerini de alsa sıkıntı yok:9:

afiyet olsun herkeseee :56::56: yemek yedik iyide şimdi de uyku basstııı :68::68::68:

Son düzenleme:
kızlar yaaa aşağıda çevrim içi olanların ismi çıkıyo yaaa bazılarının isminin sonunda + çıkıyo o niyeee. caydinde 38s de var şimdi meselaa:26::26::26:

kızlar yaaa aşağıda çevrim içi olanların ismi çıkıyo yaaa bazılarının isminin sonunda + çıkıyo o niyeee. caydinde 38s de var şimdi meselaa:26::26::26:

aaaa bende de sadece bende ve fındıkkabuğunda + yok onun dışında :28::28:herkeste varr

yine anca bitirdim okuma işini :9:
herkese merhaba
bak güne enerjik başlamışsınız hemen bi hamişcik haberi gelmiş bu performansı hergün sergilemek lazım galiba :52:

Hemen belirti verir mi yaa daha 10 gün var :26::26::26::26: heveslendirmeyin sonra :43::43::43::43:

belirtilerden bahsedince bende senden umutlandım ama heveslendirmek de istemiyorum kii inşallah demekten başka yapcak bişi yok
bide bat ımız aynı gün ya seninle sen ağrım var dedikçe bende kendimi dinliyorum :52::52::52: :9::9:

ayyy yok yok sen güzel düşün amaa kötü düşünmee olur inşallahhh :34::34::34::34:

valla bu sefer umutluyum olacak diye düşünüyorum heveslencem işte bana neee :49::nazar:

belirtilerden bahsedince bende senden umutlandım ama heveslendirmek de istemiyorum kii inşallah demekten başka yapcak bişi yok
bide bat ımız aynı gün ya seninle sen ağrım var dedikçe bende kendimi dinliyorum :52::52::52: :9::9:

inşallah canım müjdeli haberi ikimizde veririz ben son günleri bekliyorum çünkü anları hep adetimin geleceğini 3 gün önceden bakalım bu sefer belirti verecek mi? herkesin belirtisi bir olmaz ama karnımda fena ağrıyo kasıklarım çokta erken diye düşünüyorum :26::26: off kafam karma karışık :37::37:

Back
X