• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sonucu aldım beta-hcg 645.43 çıktı:)) dua edin nolursunuz sağ salim alayım kucağıma.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

bizimde yıldönümümüz ama bebek düşünmekten hiç sürpriz yapmak aklıma gelmedi şimdiden aklımı başımdan aldı bıcırık :1:
fikir veren olursa bende kullancam :52:

kızlar sonucu aldım beta-hcg 645.43 çıktı:)) dua edin nolursunuz sağ salim alayım kucağıma.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

hayyddiii halayyaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Canım hayırlı uğurlu olsunnn :16::16::16: Allahım kucağına almayıda nasip etsssiinnnn :16::16::16::16:

Darısı başımızaaaa :21::21::21::21:

ayy benim kocam takım tutmaz maçlarla hiç mi hiç ilgilenmez...erkek olursa teyzelerinden beklerim fb'li gs'li bjk'li bs'li cicilerden...bize takım farketmiyo ne de olsa hepsinden de giyeriz:52::52::52:

tebrik ederim canım İnşallah kucağına aldığın günleri de görürsün

hay maşallah.....rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsin:46::46::46:

tebrik ederim tatlım çook sevindim ya darısı bizim başımıza:49::49::49::49:

tebrikleeeer. Allah analı babalı büyütsün inşallaaah :34:

hepinize çok çok tsk ederim.hamile olan arkadaslar umarım hepimiz sağlıklı şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı.bekleyen arkadaşlarda umarım en kısa zamanda sizden de mutlu haberler alırız...

Back
X