Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ölecem açlıktaaaaan
son 7 dk![]()
günaydın kızlaaaarrr...ayy yorgunluğum hala geçmedi...annem rüzgar gibi geldi geçti bişey anlamadım ama olsun buna da şükür...benim kuyruk ağrılarım yeniden başladı eşimi bile uyutmamışım bir sağa bir sola dönmekten...eee ne var ne yok
![]()
günaydın kızlaaaarrr...ayy yorgunluğum hala geçmedi...annem rüzgar gibi geldi geçti bişey anlamadım ama olsun buna da şükür...benim kuyruk ağrılarım yeniden başladı eşimi bile uyutmamışım bir sağa bir sola dönmekten...eee ne var ne yok
![]()
ayy ben kahvaltı yapıyorum siz öğle yemeği.. ne garip yahu![]()
atı alan üsküdarı geçti kıs
![]()
yemeeeeeeeeeek
gideyim de yiyeyim bariiii![]()
dün kan testi yaptım. normal cıktı değerlerim. ebe bi hemşire tanıdık vardı. o baktı 3-4 gün daha bekle belki kana da yansımamış olabilir. eğer gelmezse ozaman bdha yapalım dedi. ama bnce bebiş yokkidrar testi yaptın mı canım? Bence gelmeyecek kırmızılar![]()
hoş geldin canım
ne güzel görmüş oldun anneni karnını görünce ne yaptı ayy çoook merak ediyorum
geçmiş olsun güzelim ya dikkat et kendine![]()
![]()
canım reglim gelmedi ki gecsingeçti mi canım regli
canım reglim gelmedi ki gecsin![]()
bol bol şımardım bol bol nazlandımeşim de diyo anne kime çekmiş bu böyle çok şımarık diyo...annem de ayyy ne bileyim ne bizde var böylesi ne baba tarafında...özel üretim olmuş o da sana denk gelmiş oğlum napalım idare etcez artık diyo...dalga geçtiler benle
![]()
geçmiş olsun canım annenide gördün ohhh çok iyi gelmiştir sana biz aynı tas aynı hamam devam ediyoruzzz
hamiş olmak nasıl bi duygu bilmiyorum ama eğer belim böyle arıcaksa 9 ay sonunda alacakaranlık şafak vaktindeki bella gibi belim ortadan ikiye kırılır gider haayok canım değilim. taşeronum ben
hamişlerde öyle diyo yaaaa. sürekli lavoboya gidiyolar gidiyolar hiç bişe gelmiyooo. bi bakıyolar hamişleer.![]()
ayy iyice belirginleşmiş ne yapıyo bakalım küçük buschy dedi (kız ister de) karnımı aman da benim torunum kız mı olcakmış diye sevdi hepözdileğe falan gittik kız cicileri baka baka beni de özendirdi
benim telefondan foto çekmedik o çekti fotoları hep atarsa yüklerim buraya da her fotoda özellikle göbüşümü açtım öne çıkardım
![]()
iyi gelmez mi....bayrama kadar nasıl durcam diyodum....bakalım ramazan girmeden kayın validemler de gelir herhalde...herkesle hasret gidermiş oluruz![]()
idrar testi mi yaptın canımben de geleceği gün yapmıştım testiii çıkımaz diye beklerken o gün yaşadığım şaşkınlık çok ilginçtii
aayyy çok komikkk anne oğul çok eğleniyorlar maşallah![]()