şekercanlar ben geldimmmm.. hemde yemeğimi yedim öyle geldimm... bi hamiş arkadaşım var. uzun süre kadın doğum hastanesinde çalışmıştı şmdi beraber görev yapıyoruz. arkadaşıma dedim ağrım var ama şmdi geçti öyle dayanılmıcak bi ağrı değil ama var yani belim falan çok ağrıyor sankim adet olucam dedim. o da gebiş misin test yapalm dedi yok dün yaptık cıkmadı bsey emek ablada (ebe) gelmezse 3-4 gün sonra yine bakalım dedi dedim. ama şimdi çıkmamış 4 gün sonra nasıl cıksın kesin hamiş değilim ben. öyle bsey hssetmiyorum ya bilemiyorum dedi. ne zaman gebe kaldığını düşünüyorsun dedi. yumurtlama dönemim 2 bucuk hafta önceydi. yani haziranın 9-10. günleri.. e ozaman gebiş kaldıysan zaten şuan kanda cıkmaması cok normal. cumaya kadar gelmezse bidha tekrarla testi ozaman kesin cıkar dedi. heycan yaptım. gebiş varmıdır sizce ya. ne hissediyorsunuz.
belirtiler.
göğüslerim çok ağrıyor
kokular etkiliyo
kasık ve bel ağrım var
baş dönmem öyle çok bsey yok ama sanki sendeliyor gibiyim bazen.
unutkanlık (dün pijamamı gymek için yatak odama girdim pantolonumu cıkarttım pijamamı giymeden tam odadan cıktım bu ne bee neden giymemişim üstümü diye odaya geri girdim

neyseki kimse yoktu evde yoksa rezil olurdum) ve bunun gbi brsuru örnekkk

gergin sinirli
alıngan ağlamaklı
saçma bi ruh hali işte.. :26::26: