• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mera22 bazen idrarda çıkmıyor hamiş olup olmadığın kac gün geçmişti senin ben unuttum :26: bak benımde gelmedi. kanda da bsey cıkmadı idrarı bilmiorm kanda cıkmayan idrarda da cıkmaz herhaldeee :26::26: ama gebelik hala düşünülebiliyormuş. yani hala gebe olabilirm. sende de öyle bsey olabilir. bence hamişsin canımmmmm :31::31::16:

2 gün gecikti canım:26: ay bilemiyorum bebeğim yha... inşallah bebişimiz vardır beraber bekliyoruz bak:52:
bi ağırlık çöktü üstüme yaa:31:
neden küseyim tatlım okuyorum da sen bişey yazmayınca bende yazmadım

yazdım ben sana bebeğim görmemissin büyük ihtimal mühim değil zaten ben biliyorum seni sen hiç küsmezsin ki:29: nasılsın peki?

kızlar eşim hasta evde yatıyor arada girip bakıyorum çok takılamıyorum bekleyen tüm arkadaşlarım inşallah güzel haberlerinizi alırız

yazdım ben sana bebeğim görmemissin büyük ihtimal mühim değil zaten ben biliyorum seni sen hiç küsmezsin ki:29: nasılsın peki?

yook görmedim tatlım.. niye küseyim bebeğim ben iyiyim çook şükür sen nasılsın??

2gun regl normalde uzun regl olan biri icin normal degil dedi doktor bide uyuz biriydi
gebeligi aklina getirmedi kist mi var diye vajinal ultrason kullandi bebek varsa dava acicam kadina
psikolojimi bozdu. Bu arada kocam sizleri kiskandi :D birak tlfu yazip durma benimle ilgilen diyo. :)

yook görmedim tatlım.. niye küseyim bebeğim ben iyiyim çook şükür sen nasılsın??

biliyorum canım saka yapıyorum:33:.. iyiyim ya benim ev yine batmış temizlik yapcam ama eşim evde bgn yaarın iyice bi heryeri siliyim toparlayım diyorum:31:

aaaahhhh aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh benimki de geciksiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

ay bebeğim öyle deme yha geçikmesi o kadar kötü bişey ki hadi bebek yoksa niye geçikio diyosun... bizimki de belkilerle gün geçiyo... inş. sende bu ay geçikmeden testlerde çift çizgileri yakalarsın Rabbim yüzünü güldürsün hep:29:

ay bebeğim öyle deme yha geçikmesi o kadar kötü bişey ki hadi bebek yoksa niye geçikio diyosun... bizimki de belkilerle gün geçiyo... inş. sende bu ay geçikmeden testlerde çift çizgileri yakalarsın Rabbim yüzünü güldürsün hep:29:

inşallah tatlımmmm umarım sizinde bekleyişleriniz çift çizgi ile sonuçlarınır... hepimizin yüzü güler kucaklar bebiş dolar :16::16:

işte canım sabahtan beri diyorum ya acele ettim dün kanda baktılar bsey cıkmadı. ama 3-4 gün daha gelmezse eğer gebelik varsa kanda ozaman cıkarmış.

içimdki ses sende bebiş oldugunu söylüyor umarım da öyledir hadi bakalım allah ım bi an önce bebişine kavuştursun seni:16::48:

kızlar eşim hasta evde yatıyor arada girip bakıyorum çok takılamıyorum bekleyen tüm arkadaşlarım inşallah güzel haberlerinizi alırız
geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin..
sen şimdi eşinle ilgilen sonra acısını çıkartırız:38:

2gun regl normalde uzun regl olan biri icin normal degil dedi doktor bide uyuz biriydi
gebeligi aklina getirmedi kist mi var diye vajinal ultrason kullandi bebek varsa dava acicam kadina
psikolojimi bozdu. Bu arada kocam sizleri kiskandi :D birak tlfu yazip durma benimle ilgilen diyo. :)

bence bu normal bi durum 2 günlük kanaman olmuş testinde negatifmiş..
şahsen ben hamile olduğunu düşünmüyorum. ama bu ay kalırsın inşallah..
normaldir bizde eşler evdeyken girmiyoruz:1::1::1:

Back
X