• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben gittim sadece keseyi görebildim kalp atışlarını bu cuma gidecez o zaman inş acayip heyecanlıyım :) evet gördüm bende bi kaç kişi var hep bi kaç gün var :) bebek patlaması olacak hehehehehehe:)

ben bugun duyarım sanıyodum kalp sesini iki haftaya snraya randevu verdi sinirlendim gittim başa doktordan 3 hafta sonraya aldım yeter yawwww stresden ölücemm ne sabırlı işmiş önce hamile kalmayı bekle kalınca keseyi görmesi bekle kese görülünce içi boşmu dolumu onu bekle offfff :1::1::1::1::1::1::1::1: pek nazlı bu bebekler yaww :52::52::52::52::52::52:

slm kızlar.bugün doktora gittim kan sonucumu söyledim daha çok küçük haftaya gel bakalım keseye dedi. cuma günü test yaptırmıştım 645 çıkmıştı.haftayada 10000 lerde olur ozaman keseyi görürüz dedi..5.haftada keseyi gören varmı aranızda?

slm kızlar.bugün doktora gittim kan sonucumu söyledim daha çok küçük haftaya gel bakalım keseye dedi. cuma günü test yaptırmıştım 645 çıkmıştı.haftayada 10000 lerde olur ozaman keseyi görürüz dedi..5.haftada keseyi gören varmı aranızda?

Cnm ben keseyi bu sabah gördüm daha 5+3 düm yani beş hafta üç günlükken gördüm 3 hafta sonrada kalp atışlarını duyyuucammmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :46::46::46::46::46:

Hayırlı uğurlu olsun canm :)bende geçen hafta gittim zor da olsa gördük keseyi içini ferah tut değerin çok yüksek görürsün bi daha gittiğine söyle kalp atışlarınıda dinletsin:)

Cnm ben keseyi bu sabah gördüm daha 5+3 düm yani beş hafta üç günlükken gördüm 3 hafta sonrada kalp atışlarını duyyuucammmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :46::46::46::46::46:

O kadar bile kalmaz kalp atışlarını duymana :) haftaya falan gidersen duyarsın :) inş

Hayırlı uğurlu olsun canm :)bende geçen hafta gittim zor da olsa gördük keseyi içini ferah tut değerin çok yüksek görürsün bi daha gittiğine söyle kalp atışlarınıda dinletsin:)

inşallah kalp atışlarını duyarsınız sizde..bu beklemek insanı deli ediyor

kızlar kayınbabam geldi apar topar çıkmak zorunda kaldım..
maşallah halaylar çekilmiş...
muhabbet tavan yapmış...
topiğe şarkılar yazılmış..
veee ben burda yoktum olacak iş mi yahu:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

Selam canım üzülme üzüntü stres iyi değil kafana taktıkca işleri daha da zorlaştırırsın inş hayırlı hbrlerle gelirsin Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin :)

Amin.guzel dileklerin icin cok tesekkürederim.seninkini de allah tamamına erdirsin saglikli mutlu bisekilde kucagina alirsin insallh.

yok kuzum uyuz oldum beklicem 3 hafta iyice büyüsün sıpam :52::52::52::52::52:

çatlakım sen de benim kafadansın vallahakalp atışlarını tam duyamadım diye uyuz olmuştum ben de 15 mayısta bi ay sonraya gel dedi ikili test için ne olur ne olmaz diye 15 haziranda gideceğime 20sine kadar bekledim ben de...

çatlakım sen de benim kafadansın vallahakalp atışlarını tam duyamadım diye uyuz olmuştum ben de 15 mayısta bi ay sonraya gel dedi ikili test için ne olur ne olmaz diye 15 haziranda gideceğime 20sine kadar bekledim ben de...

Aynen benimde hep geç gidesim gelio hani elim boş dönmeyeyim diye :1::1::1::1::1:

kızlar hatırlarsanız size geçen gün güzel haber vermiştim ama bugün maalesef kötü haberi veriyorum bebişimi bugün kaybettim kimyasal gebelik oluşmuş maalesef:( canım çok acıdı ama maalesef elimden bir şey gelmiyor yavaş yavaş O nu kaybettiğimi hissediyorum ve gözyaşlarımı durduramıyorum bir türlü :(

kızlar hatırlarsanız size geçen gün güzel haber vermiştim ama bugün maalesef kötü haberi veriyorum bebişimi bugün kaybettim kimyasal gebelik oluşmuş maalesef:( canım çok acıdı ama maalesef elimden bir şey gelmiyor yavaş yavaş O nu kaybettiğimi hissediyorum ve gözyaşlarımı durduramıyorum bir türlü :(

Ayyy canım çok üzüldüm geçmiş olsun sıkma canını bu bebek sahibi olmanıza engel değil inş ine bu mutluluğu yaşarsın kaç haftalıktı?

Maden suyu doktor da dedi bana baklagil Yemen lazım dedi ben vejeteryenim bi de asıl sıkıntı orda bol bol yeşil mercimek yemem lazımmış omega bende alıyorum çünkü balık falanda yiyemiorum saol tatlım :)

canım ya ben de vejeteryan gibi birşeyim balık ve tavuk eti hiç yiyemiyorum kırmızı et olarak da bol baharatlı köfte sadece.seni görünce yazmak istedim hamile kalınca ama zorlamaya çalışıcam kendimi senden alırım tüyoları hamile kalırsam sen tecrübeli olucaksın:6:

canım geçmiş olsun.ben de kimyasal gebelik geçirdim benimki biraz tuhaf oldu ama adet gecikmem oldu doktora gittim kist var dedi doktor,smktürücü verdi söktürücü kullanırken eşime dedim ben yine test yapıcam sonra bir baktım silik çizgi ama adetim geçeli 15 gün falan normal gebelik olsa koyu çıkardı,neyse doktor dedi söktürücünün hormonlarını değiştirmesiyle de çıkmış olabilir o sonuç ama beta hcg baktık 38 çıktı ve ben şoka girdim 2 gün sonra tekrarladık 16 olmuş tam teşhis konamadı ama doktor muhtemelen kimyasal gebelik olabilir dedi ve adet olduğumda değişik tavuk derisi gibi bir parça gelmişti benim ki kistten de olabilirdi kimyasal gebelikten de doktor düşük sayılmaz dedi.sıkıntı yaratack bir şey değil dedi zaten canım,benim söktürücü kist birbirine karıştığı için tam bişey anlayamadım

canım ya ben de vejeteryan gibi birşeyim balık ve tavuk eti hiç yiyemiyorum kırmızı et olarak da bol baharatlı köfte sadece.seni görünce yazmak istedim hamile kalınca ama zorlamaya çalışıcam kendimi senden alırım tüyoları hamile kalırsam sen tecrübeli olucaksın:6:

Sen yine baharatlar falan yiyebilion bende o da yok :) ben yardımcı olurum canım sana sen bi bebiş getirde göbüşüne:)

Back
X