• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldimmm kızlar bgn eşim evddeydi pek giremedim nete ... seesozden mmmmm burdasıııııııınnnn :52:

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

yoruluyolar bebeğim yha allah onlara da kolaylık versin sabh erkenden gidiyolar :31: benim koca yine gitti:31:
ayyy evet yazık ama insan akşamdan akşama görüyo karşımda uyuması sinirlerimi bozuyo:25:

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ne oldu canım???

noldu kuzucum neden ofluyosun ... hem bebeğin nasıl hissediyosundur artık:16:

ayyy evet yazık ama insan akşamdan akşama görüyo karşımda uyuması sinirlerimi bozuyo:25:

ne oldu canım???

:1::1: sen ona mı üzülüyosun bebeğim ben kaç gecedir kocamsız yatıyorum sabh kahvaltı ve akşam yemeginde görüyoruz birbirimizi:59: :5:.... aman sağlıklı olsunlarda demi bebeğimm:29:

:1::1: sen ona mı üzülüyosun bebeğim ben kaç gecedir kocamsız yatıyorum sabh kahvaltı ve akşam yemeginde görüyoruz birbirimizi:59: :5:.... aman sağlıklı olsunlarda demi bebeğimm:29:

hehe evet bebeğim için de aynı şeyi diyorum eşim de koca bebeğim :) "aman sağlıklı olsun da" :1:

bulantı bende de iki günde bir meydana çıkıyo hala ama baş ağrısı için doktorunla konuştun mu parol verdi benim doktor mecbur kalmadıkca içme dedi

yok canım ıkı gun sonra gıdecem doktora ozaman konuşurum artık Allah hepımızın yardımcısı olsun

Back
X