• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar bizde bebek düşünüyoruz 2. ayımız bu ay daha çok yumurtlama günlerimde beraber olmaya çalıstık denk geldiği günlerde 2 gün çok az kanamam oldu adetime 10 gün var çok akıntım var ve belimin sağ tarafı ağrıo ara ara nedendir acaba hamile arkadaşlarım yardım edebilirmi :17::17::17::17:

slm arkadaşlar bizde bebek düşünüyoruz 2. ayımız bu ay daha çok yumurtlama günlerimde beraber olmaya çalıstık denk geldiği günlerde 2 gün çok az kanamam oldu adetime 10 gün var çok akıntım var ve belimin sağ tarafı ağrıo ara ara nedendir acaba hamile arkadaşlarım yardım edebilirmi :17::17::17::17:

hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza gündüz konu sahibemiz ekler seni listeye...adetinin ne zaman gelmesi gerekiyo?? yaşın kaç?? ayrıca bu söylediklerin gebelik belirtisi ama psikolojik de olabilir sen temkinli davran ki hayal kırıklığına uğramış olma olası bi olumsuzlukta...ama o kanama muhtemelen tuttuğunun göstergesi(yerleşme kanaması) olabilir..bende olmadı açıkçası ama bi çok arkadaşımdan duydum olabiliyomuş

canım kaç + kaç olucaksın ki o zamana

bilmiyorum ki canım kaç kaç olucam sat 24 mayıstı, 3 temmuzda kaç olur ki siklus 28 gün. 5 haftayı geçer sanırım sence?

canım sık sık girmemeye çalış ultrasona zararlıymış... ben 20 haziranda girdim ultrasona doktor tekrar almadı 25inde zararlı diye...kese görünmediği zaman mecburiyetten alıyolar iki gün içinde tekrar ama zamanında git bence

evet haklısın bi an aceleci davrandım ama caydin soktu aklımaa:52::52:3 ünde gidicem vazgeçtim pzt gitmem:49::49:
Arka sokakları izleyip ağlıyoreeeeeeeeeeeee :43::43::43:

sen mi ben mi perişan oldum gözlerim şişti:53::53::53::53:

kızlaaaaar doktor baktı yumurtalıkların gayet sağlıklı hiç bişeyin yok dedi. gebelik olabilir ağrın varsa dedi. kese yok henüz ama kan testi yaptır dediiii :52::52::52::52::52:

ayyyyy akriiillllll hadi inşallah yaaaaa yaptır yarin hemen acilde falannn:52::52::52::52::52:

hoşgeldiiinnnn:42::42:bunlar bende oldu sağ kaığım sağ belim sağ bacağım ağrıdı çok komik bi durum hatta vücudumun diğer yarısında hiçbi ağrı sızı olmamıştı:9::9::9: ama daha 10 gün var sen kendini dinleme arkadaşım sonra hayal kırıklığı kötü oluyor inşallah tutmuştur bebişin belirtileridir bunlarr bizede güzel haberi verirsinn:49::emir_bebek::emir_bebek:

ay ne çok şey yazdııımmmmm günaydınn kızlarrrr uyandım uykum kaçtı göğüs ağrısından çok acıyorlar:43::43:

Gunaydın KızLarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bugun kocacığımın dogum günü ne yapsm acebee acil fikre ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52:

hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza gündüz konu sahibemiz ekler seni listeye...adetinin ne zaman gelmesi gerekiyo?? yaşın kaç?? ayrıca bu söylediklerin gebelik belirtisi ama psikolojik de olabilir sen temkinli davran ki hayal kırıklığına uğramış olma olası bi olumsuzlukta...ama o kanama muhtemelen tuttuğunun göstergesi(yerleşme kanaması) olabilir..bende olmadı açıkçası ama bi çok arkadaşımdan duydum olabiliyomuş

hoşgeldiiinnnn:42::42:bunlar bende oldu sağ kaığım sağ belim sağ bacağım ağrıdı çok komik bi durum hatta vücudumun diğer yarısında hiçbi ağrı sızı olmamıştı:9::9::9: ama daha 10 gün var sen kendini dinleme arkadaşım sonra hayal kırıklığı kötü oluyor inşallah tutmuştur bebişin belirtileridir bunlarr bizede güzel haberi verirsinn:49::emir_bebek::emir_bebek:

Teşekkür ederim ikinizede çok takıntılı değiliz zaten daha 2. ayımız :1:
22 yaşındayım 8 temmuz adet günüm :1::1:

günaydın kızlaaarrrr..
kızlar ne oldu sizin test olayları dün giremedim önceki akşamda yoktum birkaç arkadaş vardı günü geçen müjde varmı??

Son düzenleme:
çoooookkk güzel canım yaa. benimde 2 temmuz bat'ım
herhangi bi belirtin varmıydı canım

aşırı olmasada bi bulantı iştahsızlık yorgunluk ağız kuruluğu göğüs ucunda karıncalanma

sabah ölesine yatım baktım yine negatif tekrar atmadan bakıyım dedim silikte olsabişeey var kan testini nezaman yaptırmalıyım acaba bugün yaptıram mı

Back
X