• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet tatlım yaa erken penaltı yedimmmm...ama sabah resmen kaynar sular döküldü üzerimeeee:5::5:

üzüldüm canım ya ama ümidimizi hiç bi zaman kaybetmeyeceğiz ve kafamıza sorun yapmıycaz inş. alacağız bebişlerimizi kucağımıza elbet yeri zamanı var :16:

dualarımız seninle tatlım.hayırlısı neyse o olsun hakkımızda:)hayırlısı olsunda bu ay öteki ay farketmez;)

aynen canım aynen...hayırlısı olsun takmamaya çalıscam ya bunda da vardır bi hayır....zaten stres yüzünden de gebe kalınamıyor ya o yüzden relaks akısına bıraktımmmm :52:

sabrımızın sonu selamet olsun da gerisi hiiiç mühim değil :16::16::16:
test yaptınmı sen

yok valla yapacaktım ama sırf negatif çıkacak korkusuyla aldığım testi çöpe attım yoksa dayanamayıp yapacaktım ama olumsuz bi şeyle karşılaşmaktan çoooook korktum :(

yok valla yapacaktım ama sırf negatif çıkacak korkusuyla aldığım testi çöpe attım yoksa dayanamayıp yapacaktım ama olumsuz bi şeyle karşılaşmaktan çoooook korktum :(

yapma canım test. daha var. iki üç gün bekle. görmezsen kırmızıları yaparsın. ayyy inşallah hadi bakalım. çok heyecanlıııı :52::52::52:

inş. canım ama sakinleşmeye karar verdim kafama çok takıyorum hayırlısı olsun ya ne yapalım görürsem de kırmızıları hayırlı değilmiş diycerm üzülmemeye karar verdimmmm :16:

aynenn üzülsende durum değişmiyor..ben üzüldümde ne oldu kırmızıların keyfi yerinde maşallahhh :19::19:

yapma canım test. daha var. iki üç gün bekle. görmezsen kırmızıları yaparsın. ayyy inşallah hadi bakalım. çok heyecanlıııı :52::52::52:

evet canım çok heyecanlıyım valla hayırlısı umarım görmem o kırmızıları umarımmm....

ben 2 ay önce doğum kont hapını bıraktım...geçen ay 31 günde geldi bu ay 26 günde...sanırım ilacın etkisi devam ediyor üzerimdeee:14::14::14:

ben de 29 nisan da bıraktım hapı. geçen ay 28 günde geldi. son adet 1 hazirandı ve şimdi bekliyorum. ya adet olucam ya da hamile kalıcam. 33 gün oldu tık yok belirti de yok. bekleyip görücez.

sen sıkma canını. okuduğum çoğu yerde doğum kontrol hapı sonrası hemile kalan ya da ikizlere hamile kalan çok var. neden olumsuz düşünüyorsun. kısmet ne zamansa o zaman gelsin. olmadı aşılama olmadı tüp bebek, hiç olmazsa allah'ın takdiri. dua edip bekliycez :) :54:

Back
X