• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekibin ve müdürün iyiyse,anlaşıyosan sorun olmuyo hatta zevkli bi hale bile geliyor..işte ilk 4 sene böyleydi çok mutluydum ama son 1 sene de herşey değişti.. bende tam zamanında ayrıldım,denk geldi de.. iyi oldu :34:

evet haklısın tatlım ben girdim müdür aksinin biriydi sonradan bayan geldi o çook tatlıydıı:16:

evet haklısın tatlım ben girdim müdür aksinin biriydi sonradan bayan geldi o çook tatlıydıı:16:

bizim orda ilk işe başladığımdaki müdürüm bayandı,inanılmaz tatlı ve iyi bi insandı..bidaha olsa bidaha çalışırım onla ama ayrıldı sonra.. ardından gelen erkekti ve o da çok iyiydi,acaip iyi anlaşırdık..ben ayrıldım,1 hafta sonra o ayrıldı :1: artık eski ortam yok fırsat bulan çıkıyo ordan

bizim orda ilk işe başladığımdaki müdürüm bayandı,inanılmaz tatlı ve iyi bi insandı..bidaha olsa bidaha çalışırım onla ama ayrıldı sonra.. ardından gelen erkekti ve o da çok iyiydi,acaip iyi anlaşırdık..ben ayrıldım,1 hafta sonra o ayrıldı :1: artık eski ortam yok fırsat bulan çıkıyo ordan

zamanlaman süper desene:)

memnun oldum o zaman bikez daha :42: ben İstanbul.. 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık hap falan.. yazmıştım,2 düşüğüm var ikiside kendiliğinden oldu,kürtaj olmadım şükür.. 5 sene bankada çalıştım,şimdi çalışmıyorum.. ama evde olmaktan sıkıldım,çalışmak istiyorum :52: çalışırken şikayet ediliyor falan ama ev kadınlığı bana göre değil arkadaş,sevmedim :27: öyle işte...

ben de memnun oldum tekrardan şekerim... aynen ben de çalışmadan çok sıkılıyorum.. eşim de çok istemiyor aslında rahat batıyor sana diyor ama bana da tam aksine ev batıyor:52::52::52: ama hala güzel bir iş aramaktayım.. banka istemiyorum çok zor olur bence..ablam 6 yıllık bankacı hala evlenmedi ama evli bir insan için çok zor olur diyor..ben de onu gördüm gözüm korktu banka istemiyorum..çok geç çıkıyorlar..ben burada muhasebeye bakıyorum..ama işimden de çok memnun değilim açıkçası daha aktif ve daha güzel bir yer bulursam iş değişikliği yaparım..

bu arada şu an online olanlar yazsın o zaman... yazdıysanızda unuttum,sorry :41: nerelerdensiniz sizler,şehir olarak?yaşlar kaç falan?2 gündür topikte sıkı fıkı olduğumdan bilmiyore :32:

ben biraz geç kaldım galibaa ama genede söyliyim veterinerim istanbuldayım ve yaş 25. 10 aylık evliyim. adamalkıllı ilk denemem :17::17::17:

hepimiz kankayızzz...hepimiz hamişş kalcazzz inşşşş...
kankalarımm ya bu arada kahvemsi bişiler geldi az önceee...ama niye kahve noluo bana yaaa...:18::18::18:

canım inşallah gelmez kırmızılar ama gelcek galibaa bana öyle geliyo.ben hasta olurken hep öyle olur.önce kahve olarak gelir :50::50:

canım inşallah gelmez kırmızılar ama gelcek galibaa bana öyle geliyo.ben hasta olurken hep öyle olur.önce kahve olarak gelir :50::50:

bende de tam tersi olurdu yaa...kıpkırmızı gelir sonra kahveleşerek biterdi...bu doğum kont hapı mahvetttiii yaaaa:47::47::47: nerden kullandımm bennn onuuu :19::19::19:

:
ben biraz geç kaldım galibaa ama genede söyliyim veterinerim istanbuldayım ve yaş 25. 10 aylık evliyim. adamalkıllı ilk denemem :17::17::17:
memnun oldum canım :69:
ben de memnun oldum tekrardan şekerim... aynen ben de çalışmadan çok sıkılıyorum.. eşim de çok istemiyor aslında rahat batıyor sana diyor ama bana da tam aksine ev batıyor:52::52::52: ama hala güzel bir iş aramaktayım.. banka istemiyorum çok zor olur bence..ablam 6 yıllık bankacı hala evlenmedi ama evli bir insan için çok zor olur diyor..ben de onu gördüm gözüm korktu banka istemiyorum..çok geç çıkıyorlar..ben burada muhasebeye bakıyorum..ama işimden de çok memnun değilim açıkçası daha aktif ve daha güzel bir yer bulursam iş değişikliği yaparım..

şubede olursan evet,saatlerin belli olmuyıo ama ben genel müdürlükteydim..standart saatti,sabah 9 akşam 5,30 :34:

ay süpermiş niye bıraktın ki yaaaaaa:37::37::37:

çok sevdiğim müdürlerim değişti,kendi müdürümde gitti gidiyordu zaten benden sonra oda gitti..ve o iş beni sıkmıştı artık yapmak istemiyordum..en uygun zaman tazminatımı alıp gitmekti :1:

Back
X