benimde karnım ağrıyo yaaa üfff. başladı gene klasik ağrılar.![]()
başlamasın ya
benimde sağ tarafım ağrıyo akıntım da başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde karnım ağrıyo yaaa üfff. başladı gene klasik ağrılar.![]()
yok yok çağırmıyom kışkış kırmızılar. kapılar kapalı boşuna gelmeyin çıkış yokdeme öle deme...çağırma kırmızılarrııııı![]()
başlamasın ya
benimde sağ tarafım ağrıyo akıntım da başladı![]()
yok yok çağırmıyom kışkış kırmızılar. kapılar kapalı boşuna gelmeyin çıkış yok![]()
bu akşam çok yoğunsun o zaman şekerimm sennn
aynenn öle kapa kapılarıııı![]()
oooo başlasın çalışmalar![]()
inşallah canım. bol bol dua ediyoruz. hayırlısı isteyip bebek bekliyoruuuz Allahım sen kabul et aminnn![]()
evet bu ay çook dikkatliyim
kesin tutması lazım![]()
inşallah canım. bol bol dua ediyoruz. hayırlısı isteyip bebek bekliyoruuuz Allahım sen kabul et aminnn![]()
hergün yasin okuyorum ve ardından duamı ediyorum sizde yapmaya çalışın kızlar yarım saatinizi almaz![]()
doktora gittim ve erken yumurtladıgımı öğrendım![]()
evet bu ay çook dikkatliyim
kesin tutması lazım![]()
boşver kuralları her gün yap bu sefer bushchycik öyle yapmış hamiş olmuş![]()
bende hemen hemen hergün canım. ama tutmadı galibaaa![]()
kızlarrr merhabaaa nasılsınızzzbebeğimi gördüm bugün ilk defa küçücük 5+5 dedi doktor 17 mm cik
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hepinizz
olun inşallahhhh
buchy i ve diğer cezalı arkadaşları çok özledim sanırım 1 saatleri kaldı
oku tatlım bende dün başladımevet canım doğru söylüyosun. yasin okumuyorum bende uzun zamandır. akşam okuyayım inşallah
laaaaaaaaan mera gellmiiiiiiiş![]()
kızlarrr merhabaaa nasılsınızzzbebeğimi gördüm bugün ilk defa küçücük 5+5 dedi doktor 17 mm cik
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hepinizz
olun inşallahhhh
buchy i ve diğer cezalı arkadaşları çok özledim sanırım 1 saatleri kaldı
ayyyyyy ne güzel canım. tanışmayı yaptınız yani. allah sağlık versin inşallah. yakın zamanda kucağına alırsın bebişini![]()