• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar umarım bende 2000 mesajdan sonra hamile kalanlardan olrum. 28 haziranda 3. aşılamamı yaptım umutla bekliyorum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ???? benim ilk aşılamam boşuna yapıldı zaten doktor masadan kalkarken dedi. 2. sini aralıkta oldum o da fıs bakalım bu da ne olur doktor gayet başarılı dedi ama nasip:18: umarım bu defa mutlu son olur ben ve benim gibi bekleyen herkes için:emir_bebek:

selam arkadaşlar umarım bende 2000 mesajdan sonra hamile kalanlardan olrum. 28 haziranda 3. aşılamamı yaptım umutla bekliyorum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ???? benim ilk aşılamam boşuna yapıldı zaten doktor masadan kalkarken dedi. 2. sini aralıkta oldum o da fıs bakalım bu da ne olur doktor gayet başarılı dedi ama nasip:18: umarım bu defa mutlu son olur ben ve benim gibi bekleyen herkes için:emir_bebek:

mrb canım hoş geldin aramıza..
inşallah bu sefer tutmuştur meleğin ve güzel haberlerini duyarız:29:

Merhaba canım.. Aramıza hoşgeldin öncelikle... Bildiğim kadarıyla aramızda aşılama yaptıran yok... Umarımki senin başarılı geçmiştir ve inşallah en kısa sürede hamiş haberini alırsın.. :nazar::nazar:

Batını ve yaşını da yazarsan hep birlikte seninde heyecanını paylaşır bebişini bekleriz... :16::16::16:

Bu arada aşılama hakkında bilgi verebilir misin? Kaçıncı denemeden sonra aşılama yapmaya karar verdin v.s.

2 gundur siddetli kasik agrim var, basim da agriyor.
Adet oldugumda bile kasiklarim agrimaz benim. Basim da cok nadir agrir.
Hamilelikten suphelendim.
Malum birlesmeden 1 hafta gectigi halde dayanamadim gittim test yaptim, negatif cikti :(

Malum birlesmeden 1 hafta gectigi halde dayanamadim gittim test yaptim, negatif cikti :(

maalesef canım belirti arama bence hiç.. Bende çok aradım kasık ağrısı batma v.s. sonunda gecikmeyen adetim 2 gün gecikti psikolojik 2 kere test yaptım negatif sonunda kırmızı kart.. Hele hele çalışmadan 1 hafta sonra çıkacağını hiç sanmam..

En güzeli sakince gecikmeyi bekle kafana takma...

canım test için çok acele etmişsin boşuna canın sıkılmış...adet zamanını bekle ve kan testi yaptır:21:inşallah güzel haberler alırsın

canım biraz daha bekle ve biraz daha sabırlı ol tamam mı..

tabi kızlar anlatayım ben pko luyum maalesef... zaten adet düzensizliklerim hep vardı 3 yıl olacak 6 temmuzda evleneli :nazar: 2 senedir uğraşıyorum. klomenle yumurta gelişmedi aslında gelişti ama cok zor oldu günde 3 tane alınca 1 yumurtam oldu. ilk aşılamamda böyle oldu doktor yumurtayı zor bulunca aşılama dedi Erzurum da yaptırdım aşılamayı orta eşimin sperm sayısı düşük çıktı olmadı. sonra eşim ameliyat oldu onun işini bekledi sonuç iyi ccok şükür. kasımda puregon iğne ile denedik yine olmadı bu defa prof gittim direk tüp bebek için raporda sıkıntı cıktı doktor bir kez daha aşılama önerdi doğru tedavi uygulanmamış dedi onu dinledik bu defa gonal f ve çatlama iğnesi ovitrelle kullandım ve simdi beklemedeyim hem içim hem dışım şişti :18:

ben çıkıyorum şekerlerim yarın görüşürüz sizi seviyorum allaha emanet olun:16::16::16::16::16::16:

maalesef canım belirti arama bence hiç.. Bende çok aradım kasık ağrısı batma v.s. sonunda gecikmeyen adetim 2 gün gecikti psikolojik 2 kere test yaptım negatif sonunda kırmızı kart.. Hele hele çalışmadan 1 hafta sonra çıkacağını hiç sanmam..

En güzeli sakince gecikmeyi bekle kafana takma...

Haklisin
Ustelik ben aldigim ilaclardan dolayi 9 aydir da adet gormedigim halde birden heyecan yapip test yaptim. Ne akil ama dimi :(

Back
X