• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
malesef batım daha gelmedi 9 temmuz bat yarın 6 sı ve ben sabahtan bir idrar testi yapmayı planlıyorum ne diyosun 3 gün var daha :(

canım ben 1 gün varken yaptım silik çıktı 3 gün önce öğrenende var ama çizgi çıkmazsa üzülürsün bence biraz daha bekle
zor biliyorum ama :18:

canım ben 1 gün varken yaptım silik çıktı 3 gün önce öğrenende var ama çizgi çıkmazsa üzülürsün bence biraz daha bekle
zor biliyorum ama :18:

:( bu ilk ay olduğundan mıdoır nedir çok heyecanlıyım birde kızıma söz verdim. pazarı bekleyebileceğimi hiç sanmıyorum. gece bi arıza çıkarıp kocama acile götürtmenin yollarını bile düşünmeye başladım.

arkadaşlar şu ateş durumunu anlamadım ben.. hamilelern kaç olması gerekio ateşii. ben 5 gündür ateşim var çok sıcağım göğüslerim ateş gibi ya.. sizinde oluyommu

fıstıklarım npıyorsunuz bakalımm?? bugun kalp atısını duydum yawrumun 7.8 mm olmusuz pazar gunu 7haftalk olacagızz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahh aminn

fıstıklarım npıyorsunuz bakalımm?? bugun kalp atısını duydum yawrumun 7.8 mm olmusuz pazar gunu 7haftalk olacagızz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahh aminn

ooyy ooyy küçücük kalbi mi atıyo onun ne güzel bi duygudur kimbilir inşallah bende duyarım yakında :16:

hamilelere soruyorumm ateş basann var mı:)

aşırı bi ateş basması yok canım bende hatta bi sıcak basıyo bi üşüyorum özellikle ayaklarım üşüyo

ooyy ooyy küçücük kalbi mi atıyo onun ne güzel bi duygudur kimbilir inşallah bende duyarım yakında :16:

aşırı bi ateş basması yok canım bende hatta bi sıcak basıyo bi üşüyorum özellikle ayaklarım üşüyo

enyakın zamanda yasarsın fındıkkabugum dualarım sızınle;) ates basması oluyor canım hamıle oldugumu bılmıodum ben hatta yazmıstım menepoz lu kadınlar gıbı yanıyorum diye;)

ayyy sevilayımm nasıl bi his anlat kız:52::52::52:

kuzum pek bsy anlamadım desem heyecan dan cok bnde korku telas oluyor hep kotu dusunup pimpirik yapıorum o anda bıle ekranda keseye bakıorum vebek varmı yok mu dıye bıara goremedım eywah bos gebelıkmı dıs gebelıkmı sesıni duyunca rahatladım 6haftalık hesaplıyrdm ole olmalıydı 6+5 olmus bebegım;) yanı babamızda yok ya burukuz bırde kndımızı emanet edecegmz dr olmadugı ıcın kndımızı ortada kalmıs gıbıı hıssedıoruz suann:(

kızlar doktora gittim baska bir doktora ve kan degerlerime bakmadan bana glifor 1000mg verdi bekarım kilom 60 kilom normal bu ilacı kullanmalımıyım iyce zayıflamıyım.6 ay kullan dedi kafam karıstı.pcos var.ama hiç begenmedim doktoru dioki kontrole ne geliyosun bu hastalıgın gitmez dedi ya kan degerlerime baktırmak isteyememmi.sonra dahiliyeciye gittim baktırdım prolaktinim 20 cıktıhipotroidim vardı 4 den 1,25 e düsmüs hap ile.sekerimede bakmadık ben gliforu kullanayımmı pek güvenemedim doktora sanki geciştirdi beni yani ilgilenmedi.bide adet ilacımı söylüyorum bilmiyor.ultrasonada idrara sıkısmadan baktı hemen gecistirdiya

Gunaydin canlar :) umutlarinizin gercek gerceklerinizin guzel olacagi bir gun olsun :)

iyiyim güzelim napiim gerinmemeye ve uykumda sağa dönmemeye çalışıyorum şimdilik tek derdim bu :1: sen nasılsın kalp atışlarını da duymuşsun hayırlı olsun :nazar:

Ben anlamadim neden gerinmemeye ve donmemeye calisiyorsun :(

canım bebişin kalp atışlarını da duymuşsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek:

Back
X