- 29 Haziran 2013
- 319
- 141
- 53
duygularıma tercüman oldun aynen canım ya göğüs ağrım kasık ağrım yok kötüye yormaya başladım ya neden oldu böyle diye
inşallah beraber sevinr ış boyu göbeklerimizi büyütürüz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duygularıma tercüman oldun aynen canım ya göğüs ağrım kasık ağrım yok kötüye yormaya başladım ya neden oldu böyle diye
inşallah beraber sevinr ış boyu göbeklerimizi büyütürüz :)
malesef batım daha gelmedi 9 temmuz bat yarın 6 sı ve ben sabahtan bir idrar testi yapmayı planlıyorum ne diyosun 3 gün var daha![]()
ben 8 gün kala hem kan hem israr yaptırdım çıkmadı4 günüm var hala yine yaptırcam korkuyorum.
canım ben 1 gün varken yaptım silik çıktı 3 gün önce öğrenende var ama çizgi çıkmazsa üzülürsün bence biraz daha bekle
zor biliyorum ama :18:
arkadaşlar şu ateş durumunu anlamadım ben.. hamilelern kaç olması gerekio ateşii. ben 5 gündür ateşim var çok sıcağım göğüslerim ateş gibi ya.. sizinde oluyommu
fıstıklarım npıyorsunuz bakalımm?? bugun kalp atısını duydum yawrumun 7.8 mm olmusuz pazar gunu 7haftalk olacagızz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahh aminn
hamilelere soruyorumm ateş basann var mı:)
ooyy ooyy küçücük kalbi mi atıyo onun ne güzel bi duygudur kimbilir inşallah bende duyarım yakında
aşırı bi ateş basması yok canım bende hatta bi sıcak basıyo bi üşüyorum özellikle ayaklarım üşüyo
ayyy sevilayımm nasıl bi his anlat kızfıstıklarım npıyorsunuz bakalımm?? bugun kalp atısını duydum yawrumun 7.8 mm olmusuz pazar gunu 7haftalk olacagızz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahh aminn
ayyy sevilayımm nasıl bi his anlat kız![]()
günaydın canlarrrr
![]()
gunaydın canım nasılsınnnnn bakalımmm
iyiyim güzelim napiim gerinmemeye ve uykumda sağa dönmemeye çalışıyorum şimdilik tek derdim busen nasılsın kalp atışlarını da duymuşsun hayırlı olsun
![]()