- 24 Haziran 2013
- 294
- 3
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çok kötüyümadet oldum ama ilginç tarafı ilkgün birkaç damla gelirdi okadar asıl yoğunluğu 2.gün yaşatdım busefer ilkgün çok fazlasıyla kanamam oldu korktum ve çok şaşırdım neden olabilir acaba
![]()
ahh canım benim başınsağolsun Rabbim güldürsün inşallah yüzünü
havuzun tehlikeli olduğunu duymuştum canım zaten pek hazetmem kendisinden
ayaklarım üşüyo benim hep ama terlik giyince de yanıyo çok karmakarışığım bu konuda bi yanıyom bi üşüyom ama saol tavsiyen için yansamda çıkarmam artık
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
bu sabah itibari ile kırmızıları görmüş bulunmaktayımbu ay tırt çıktık
![]()
kızlar günaydın moralim çok bozuk bende kırmızıları gördüm maalesef bu ay 5 gün gecikmişti adetim çok umutlanmıştım şu an çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum iyi ki eşim var o teselli etti ama onun da üzüldüğünü biliyorum![]()
sağol canım yok üzülmedim bu ay. çok hesap kitap yaptım. cevabımı aldım bu ay akışına bırakacam![]()
canım çok üzüldüm bu gün çoğumuz aynı kaderi paylaşıyoruz demek ki ama ben ümidimi çok kaybettim bu ay aşırı derecede hayal kırıklığı yasadıminş. rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda çocuk sahibi yapar hakkımızda hayırlısı diyorum ne diyebilirim
![]()
amin canım benim amin inşallah..kürtajdan sonra ilk denememizdi ama tutmadı malesef..yok yok sen kendini ayağını koru bebişin rahat etsin içerde![]()
canım benim seni anlıyorum ama Allah herşeyin hayrlısını versin.şimdi verse karnındayken alsa o zaman napacaksın?ben 11haftalıkken konrtole gittim bebeğim8hafta 1günlük çıktı karnımda ölmüş ve ben hiç anlamadan kaç gün öyle taşıdım karnımda.Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın..dayanması gerçekten çok zor..![]()
kızlar ağlamayın yaaa sanki benim başıma gelmiş gibi üzüldümdaha önünüzde yeni yeni günler var Rabbim nasip edecek inşallah üzmeyin kendinizi
canım bildiğim kadarıyla 3 ay kadar dinlenme süresi gerekiyo toparlanman için kürtajdan sonra hiç beklediniz mi kendini yıpratma canım bi sorun olmasın
tamam canım bundan sonra daha dikkatli olcam![]()
aynen öyle canım yaaa. şuan karın ağrısından ölüyom başka bişey düşünemiyorum zaten .allahıııııım geçsin şu ağrı yaaaGünaydın canım skma canını önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkkkkk
buarada günaydın herkescıklereeee![]()
günaydın canım ben artık ümit etmiycem beklemiycem umutlanıyorum hep boşuna olmuyor işte çocuğum felan olmuyorsizin kaçıncı denemenizdi canım biz kasımdan beri istiyoruz bi şey olduğu yok hep kırmızı hep kırmızı moralim yerlerde
![]()
aynen öyle canım yaaa. şuan karın ağrısından ölüyom başka bişey düşünemiyorum zaten .allahıııııım geçsin şu ağrı yaaa
canım bizim ilk gerçek denememizdi. hemen hemen hergün denedik ama olmadı. nasip kısmet işte . bizim elimizden gelen bu kadar canım gerisi Allaha kalmış artık. biz denemeye devam etcez. inşallah gelecekler bebişlerimiz. ama umutsuzluğa düşmek yok![]()
bende karın ağrısından ölüyorum şu an daevet canım gerisi allah a kalmış ama ben ümit etmiycem artık üzülmek istemiyorum sanki çocuğum olmuyor gibi davrancam hos zaten olmuyor da
ama beklemiycem akışına bırakcam ama inş. hepimizin bebişi olur da artık bu hayal kırıklıkları sona erer
![]()
ilk adetimin bitiminden sonra doktorum beni bekliyodu zaten tatlım.gittim muayenemi oldum doktorum hiç bi sorun olmadığını istediğim zamana hamile kalabileceğimi söyledi.benim rahmim ilk haftasında toparlanmıştı zaten.kürtajdan 1hafta sonrada muayene vardı o zaman bile gittiğimde doktorum herşeyin yolunda olduğunu ister ilk ister 2.adetimden sonra hamile kalabileciğimi söylemişti..kütrajdan sonra 2hafta hç birlikte olmamştık bu arada doktor ilk 2hafta kesinlikle birlikte olmayacaksınız ama hamilelik düşnüyosanız folik asit kullanmaya devam et demişti..
amin canım inşallaaah. ramazan ayı bereketli aydır. bu ay gelir bebişlerimiz inşallaah![]()
sorun olmamasına sevindim canım en azından çabuk toparlanmışsın inşallah Rabbim de tekrar bebiş vercek güzel düşünelim güzel olsun folik asit çok önemliymiş bebek için ihmal etme canım ilacını![]()
amin canım benim inşallah sadece bana değil tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Allah'ım..folik asiti 21mayıstan beri kullanıyorum valla canım..
çok sağol canım benim, üzülmemeye çalışıyorum..nasıl olsa sıcaklarda çok zorlanacaktım deyip kendimi teselli ediyorum işte:18:canım yaa kötü zamanlama olmuş ama sen bu tatili iyi değerlendir stresini at güzelcee bi daha ki ay kısmet olur inşallah
moralini bozma herzaman olumlu düşün canım benim
Selam arkadaşlar
Bu nasil istir anlamiyorum.psikoloji denen şeyi bizi bitiriyor bence.adetten itibaren başliyoruz kendimizi dinlemeye bir hafta kala herşeyi ona yoruyoruz.dayanamiyoruz erken test yapiyoruz.sonra da erkendi diye cikmadi diyor o psikolojimiz.bat gecikince yapiyoruz bir test daha oda olmayinca hala pes etmiyoruz.bide kan testi yapmalisin diyor bize icimizdeki ses.o da negatif olursa geç döllenmedir belki diye fısıldıyor.hatta kirmizilar bile gelince o içimizdeki gıcik ses üstüne mi gördün acep diye hala inatlaşıyor.son care o içimizdeki sese inandik diye kendimize kizip gözyaşlari akitincabir nebze rahatliyoruz.kisa bir süreliğine tabi..elimiz mahkum kavusana dek böyle sürecek.allah bu yolda sabır gösteren bizleri tez zamanda kavuştusun bebişlere.
![]()
uff ya Temmuz çetesinin kurucu üyeleri olarak Temmuz'da tırtladık hep birliktegünaydın kızlaaaaaaaaaaar
bu sabah itibari ile kırmızıları görmüş bulunmaktayımbu ay tırt çıktık
![]()
kızlar günaydın moralim çok bozuk bende kırmızıları gördüm maalesef bu ay 5 gün gecikmişti adetim çok umutlanmıştım şu an çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum iyi ki eşim var o teselli etti ama onun da üzüldüğünü biliyorum![]()
bu ne yaa topic kırmızılara bulanmışuf yaa önümüzdeki ay bebiş bombardımanı yaşarız inşallah yarabbim
çok sağol canım benim, üzülmemeye çalışıyorum..nasıl olsa sıcaklarda çok zorlanacaktım deyip kendimi teselli ediyorum işte:18:
çok güzel anlatmışsın canım ağzına sağlık..ama maalesef umut fakirin ekmeği umutsuz olursakta çaba sarfedecek ne enerjimiz kalır ne de isteğimiz.. Allah'ım kimsenin umutlarını boşa çıkarmaz inşallah..
uff ya Temmuz çetesinin kurucu üyeleri olarak Temmuz'da tırtladık hep birlikte
günaydın şekerim ağlama kısmet inşallah en yakın zamanda senin de göbişin bebişler dolar![]()
rüyamda hamiş oldğmu gördümmmmmmmgöbüşüm kocamandı.
doğum yapcaktım sonra uyandm hemennn
ahhh ne güzeldi ...
![]()
İnşallahh canımmmm yaa hepimizin başına inşallahhhhhayyy inşallah kuzum hayırlara çıksın rüyan![]()