• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm şekerlerr nasılsınız...
yahuu benim işlerde hiç azalma olmadı...hala hastane insan dolu yahuuuu :44::44:

Insallah benim yarattigim degilde gercek belirtilerdir :) ya sabir az kaldi gecer elbet 6-7 gun dediginde ramazan vasitasiyla hizli gecer hemde demi :) sagol canim ilgin icin bu arada pek bakamiyorum isten vakit bulup guzel haberler var mi

inşallah öyledir tatlım zamanı geldiyse meleğin seninledir:49::49::49:
evet canım bak benim 13 günüm var daha beni düşün bide:27::27::27:
ne demek canım sen sağol:29:
valla henüz yeni hamişimiz yok ama beklemede olan arkadaşımız var.. ve batı yaklaşan arkadaşlarımız var:52::52:

ayy hemde nasıl sormaaa okadar heyecanlıyımkıı negatıf olursa dunyam basıma yıkılacak galıba

Iyi dusun iyi olsun canim :) evliligimin 6 ayi felandi korundugum halde adetim gecikti 8 gun gittim ksn yaptirdim negatif cikti beklrmiyodum zaten pozitifte kocamin hevesiydi iste. Sonraki hamileligimdede birgun gecti icimden hisi var dedi cubuk yaptim cok silik cikti kanda cikmisti ama bebisim :) guzel dusun guzel olsun o iki saat bi omur gibi geliyo

günaydın güzeller.... :16::16:
günaydın bitanem:38::38:
slm şekerlerr nasılsınız...
yahuu benim işlerde hiç azalma olmadı...hala hastane insan dolu yahuuuu :44::44:
slm canım ben iyiyim ya sen nasılsın??:34::34::34:
ayy allah iyiliğini versin ramazanda hastalık mı biter:1::1::1:

sılacım senın avatardakı gıbı guzell hayırlı bı kızım olsun cok ısterımm Allah hayırlısını versın Yarabbım

allah gönlüne göre versin canım bende çook istiyorum böyle bi kızım olmasını ama istediğim için erkek olur benimki:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selam kızlar bugün 2. Gunum ve hala adetim gelmedi :-)
hem heyecanlanIyorum hem de duygularımı bastırmaya çalışıyorum.

inşallah öyledir tatlım zamanı geldiyse meleğin seninledir:49::49::49:
evet canım bak benim 13 günüm var daha beni düşün bide:27::27::27:
ne demek canım sen sağol:29:
valla henüz yeni hamişimiz yok ama beklemede olan arkadaşımız var.. ve batı yaklaşan arkadaşlarımız var:52::52:

Hadi insallah hepimiz bu ramazan hayirli haberler aliriz :29: gelsin bebisler bitsin stresler :49::49:

Selam kızlar bugün 2. Gunum ve hala adetim gelmedi :-)
hem heyecanlanIyorum hem de duygularımı bastırmaya çalışıyorum.

mrb canım hoş geldin aramıza:3::3:
tatlım her hangi bi test filan yaptın mı bide hiç gecikmelerin olur mu böyle:34::34:

aldım test sonucunuu kooosskoca bır negatıfff pekı ya o bel kasık agrılarıı mıde bulantılarııı bas donmelerı gogus sızlamalarıı neydı Allahın belası o belırtıler neydıı su anda kendımı okadar mutsuz hıssedıyorumkı kızıma soz verdım ama olmadı Allah yavrumun canını sag etsınn

Günaydınlarr hepinize musmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.bu sayfaya bakamdım 2 gündür nasıl gidiyor varmı güzel haberler. ben adet oldum malesef kanamam çok olunca doktora gittim kist oluşmuş ondanmış. neyse bu bahaneylede bütün kontrollerimi yaptırdım hormon testi felan sonuçlar temiz çıktı. bebek düşündüğümüzü söyleyince folkasit verdi vitamin ilacıymış kullanan varmnı bu ilaçtan arkadaşlar. bebek oluşumunu hızlandırıyor mu:):9::9::9::9::9:

aldım test sonucunuu kooosskoca bır negatıfff pekı ya o bel kasık agrılarıı mıde bulantılarııı bas donmelerı gogus sızlamalarıı neydı Allahın belası o belırtıler neydıı su anda kendımı okadar mutsuz hıssedıyorumkı kızıma soz verdım ama olmadı Allah yavrumun canını sag etsınn

canım bu kadar üzme kendini kızın kaç yaşında ki ona anlatabilirsin durumu zamanı gelince gelecek diye.bir tane evladın var Allah ona sağlıklı ömür ersin ve en kısa zamanda ikinci bebeğini de verir inşallah

canım ya demekki daha zamanı gelmemiş.. çook fazla üzme kendini.. rabbim en kısa zamanda verir inşallah meleğini:29::29:

canım yukarıdaki mesajımda sana yazmayı unutmuş ben de başlamıştım içiyorum canım folıdoce verdi oktor bana da düzenli içmeni tavsiye ederim

Back
X