Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah benim yarattigim degilde gercek belirtilerdir :) ya sabir az kaldi gecer elbet 6-7 gun dediginde ramazan vasitasiyla hizli gecer hemde demi :) sagol canim ilgin icin bu arada pek bakamiyorum isten vakit bulup guzel haberler var mi
aaa 1 saatin kalmış o zaman ne güzel yaa![]()
ayy hemde nasıl sormaaa okadar heyecanlıyımkıı negatıf olursa dunyam basıma yıkılacak galıba
günaydın bitanemgünaydın güzeller....![]()
slm canım ben iyiyim ya sen nasılsın??slm şekerlerr nasılsınız...
yahuu benim işlerde hiç azalma olmadı...hala hastane insan dolu yahuuuu :44::44:
sılacım senın avatardakı gıbı guzell hayırlı bı kızım olsun cok ısterımm Allah hayırlısını versın Yarabbım
inşallah öyledir tatlım zamanı geldiyse meleğin seninledir
evet canım bak benim 13 günüm var daha beni düşün bide
ne demek canım sen sağol
valla henüz yeni hamişimiz yok ama beklemede olan arkadaşımız var.. ve batı yaklaşan arkadaşlarımız var![]()
Selam kızlar bugün 2. Gunum ve hala adetim gelmedi![]()
hem heyecanlanIyorum hem de duygularımı bastırmaya çalışıyorum.
Hadi insallah hepimiz bu ramazan hayirli haberler alirizgelsin bebisler bitsin stresler
![]()
günaydın buschyimm naberr![]()
Selam kızlar bugün 2. Gunum ve hala adetim gelmedi![]()
hem heyecanlanIyorum hem de duygularımı bastırmaya çalışıyorum.
canım senden ne haber test falan yaptın mı
iyiyim canım bugün bebeğimin şekli değişmiş :) ona bakıp bakıp şapşal şapşal sırıtıyorumsen napıyosun bulantıların geçti m, epey
Günaydınlarr hepinize musmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.bu sayfaya bakamdım 2 gündür nasıl gidiyor varmı güzel haberler. ben adet oldum malesef kanamam çok olunca doktora gittim kist oluşmuş ondanmış. neyse bu bahaneylede bütün kontrollerimi yaptırdım hormon testi felan sonuçlar temiz çıktı. bebek düşündüğümüzü söyleyince folkasit verdi vitamin ilacıymış kullanan varmnı bu ilaçtan arkadaşlar. bebek oluşumunu hızlandırıyor mu:)![]()
aldım test sonucunuu kooosskoca bır negatıfff pekı ya o bel kasık agrılarıı mıde bulantılarııı bas donmelerı gogus sızlamalarıı neydı Allahın belası o belırtıler neydıı su anda kendımı okadar mutsuz hıssedıyorumkı kızıma soz verdım ama olmadı Allah yavrumun canını sag etsınn
aldım test sonucunuu kooosskoca bır negatıfff pekı ya o bel kasık agrılarıı mıde bulantılarııı bas donmelerı gogus sızlamalarıı neydı Allahın belası o belırtıler neydıı su anda kendımı okadar mutsuz hıssedıyorumkı kızıma soz verdım ama olmadı Allah yavrumun canını sag etsınn
Ne guzelll herkese nasip etsin allah oyle sapsalligi :)