• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar arnızda ovulasyon testi deneyen var mı?ben bu ay da tutmazsa gelecek ay ondan alıcam kullanımı hakkında bişlgi sahibi olan var mı ?bi de bu yumurtlama olayı gerçekleşince o an mı ilişkide bulunmak lazım yoksa o gün için de mi ?çünkü bunu tam anlamıyla bilemiyor insan...:53:

bende bilmiyorum canım :34:

peki canım...bu yumurtlama günü deilde bir gün önce yada bir gün sonra beraber olunsa o yogun anı kacırmıs mı oluyoruz?

spermler uzun süre yaşayabiliyor ,yumurtanın catladıgı gün yumurtalar spermle karsılasmalı ki döllenebilsin ,zaman geçtikte sperm kaliteside bozuluyo tabı en garantısı mutlaka yumurtlama günü birlikte olmak tabı sadece o gün yetmez öncesi ve sonrasıda devam etmek gerekır ama yumurtlama günü mutlaka olmalı

peki canım...bu yumurtlama günü deilde bir gün önce yada bir gün sonra beraber olunsa o yogun anı kacırmıs mı oluyoruz?

gecen ay bende bu takvim yöntemini kullandım ama fos çıktı,muhtemelen yumurtalar vaktinde catlamadı bu ay reg biter bitmez düzenli bir beraberliğimiz oluyor yani cogu arkadasımdan duydugum regl bıter bıtmez hamıle kalmıslar bana takvıme baglı kalma regl olacagın hafta dısındakı tüm günleri degerlendir dediler tabı 2 gune bir yada gün aşırı :) bakalım bu ay öyle yapıyoruz:)

spermler uzun süre yaşayabiliyor ,yumurtanın catladıgı gün yumurtalar spermle karsılasmalı ki döllenebilsin ,zaman geçtikte sperm kaliteside bozuluyo tabı en garantısı mutlaka yumurtlama günü birlikte olmak tabı sadece o gün yetmez öncesi ve sonrasıda devam etmek gerekır ama yumurtlama günü mutlaka olmalı

anladım canım tesekkür ederim anlattıgın için :16:

gecen ay bende bu takvim yöntemini kullandım ama fos çıktı,muhtemelen yumurtalar vaktinde catlamadı bu ay reg biter bitmez düzenli bir beraberliğimiz oluyor yani cogu arkadasımdan duydugum regl bıter bıtmez hamıle kalmıslar bana takvıme baglı kalma regl olacagın hafta dısındakı tüm günleri degerlendir dediler tabı 2 gune bir yada gün aşırı :) bakalım bu ay öyle yapıyoruz:)

bencede düzenli beraber olmak en iyisi canım....diğer türlü tutturamıyoruz:10:

anladım canım tesekkür ederim anlattıgın için :16:

bencede düzenli beraber olmak en iyisi canım....diğer türlü tutturamıyoruz:10:

gecen ay görseydin benı vücüdumda her olan şeyi acaba hamılemiyim diye düşündürüyodu bana :) ama bu ay rahatım nedense oluruna bıraktım rabbim ne zaman verecegini bilir cok düşününcede olmuyo hormonlarımla oynuyorum ister istemez rahat olmak lazım bu ay böyle yapalım dedık bakalım allahtan hayırlısı artık belirtilere takılmıyorum sende öyle yap stres yok :):34::34::34:

gecen ay görseydin benı vücüdumda her olan şeyi acaba hamılemiyim diye düşündürüyodu bana :) ama bu ay rahatım nedense oluruna bıraktım rabbim ne zaman verecegini bilir cok düşününcede olmuyo hormonlarımla oynuyorum ister istemez rahat olmak lazım bu ay böyle yapalım dedık bakalım allahtan hayırlısı artık belirtilere takılmıyorum sende öyle yap stres yok :):34::34::34:

aslında en doğrusu bu ama işte insan dayanamıyo yinede yaa :)

haklısın canım bende bu ay akısa bıraktım hayırlısı dediğin gibi allahım biliyodur zamanını bosuna kendimizi strese sokuyoruz ve bat uzatıyorum sahsen....bu ayda rahat bırakalım bakalım neler olucak hayırlısıyla güzel haberler veririz birbirimize :7:

valla olmak zorunda sinemcim :D biliyosun her hastalıgın başı stres moral yerınde olsun gerısı gelıyo emın ol

biz eşimle bebek olması için çalışmalara başladığımızda ilk 2 ay acaba oldu mu olacak mı diye perişan oluyoduk..3.ayda bi baktım unutmuşum ben ne zaman adet olacağımı 1hafta geçmiş :) önce evde test yapmıştım 2.çizgiyi silik görmüştüm 2gün sonra var yok testi yaptırmıştım ondan 1hafta sonra gitmiştim doktora.şimdi düşünüyorumda nasıl dayanmışım nasıl beklemişim o kadar gün :)

biz eşimle bebek olması için çalışmalara başladığımızda ilk 2 ay acaba oldu mu olacak mı diye perişan oluyoduk..3.ayda bi baktım unutmuşum ben ne zaman adet olacağımı 1hafta geçmiş :) önce evde test yapmıştım 2.çizgiyi silik görmüştüm 2gün sonra var yok testi yaptırmıştım ondan 1hafta sonra gitmiştim doktora.şimdi düşünüyorumda nasıl dayanmışım nasıl beklemişim o kadar gün :)

rahat olmak gerekiyo demek ki .....bende bu ay bıraktım akısa hayırlısı artık:16:

merhaba arkadaşlar ...
Nasılsınız Bakalım :16::16::16::16::16:

ben dün pembe pembe lekeler gelmişşti yaaa.iki gündür adet gibi kırmızılar geliyor.batım 20 temmuz .adet 10 gün erken gelir mi arkadaşlar.

bilgisi olan cevap verebilir mi ?

valla bende 1.5 haftadır mide bulantısı,mide yanması,çok sık tuvalete çıkma ihtiyacı oluyo ama tuvalete gidiyorum bişey yok,bide çok sık acıkma hissi oluyo :S
ama yinede ümitlenmiyorum :(

Hadi insallah bebis vardir az kaldi testini hazirda beklet :)

Back
X