• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar ...
Nasılsınız Bakalım :16::16::16::16::16:

ben dün pembe pembe lekeler gelmişşti yaaa.iki gündür adet gibi kırmızılar geliyor.batım 20 temmuz .adet 10 gün erken gelir mi arkadaşlar.

bilgisi olan cevap verebilir mi ?

merhaba,

erken döllenme olduysa gelebilir :D ama sen garanti olsun bekle biraz daha reglın gecınce yaparsın testını

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ...
Nasılsınız Bakalım :16::16::16::16::16:

ben dün pembe pembe lekeler gelmişşti yaaa.iki gündür adet gibi kırmızılar geliyor.batım 20 temmuz .adet 10 gün erken gelir mi arkadaşlar.

bilgisi olan cevap verebilir mi ?

merhaba cnm hoşgeldin..ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın?
sıkıntı stres yada hava değişikliği nedeniyle erken adet olabilrsin belki ama yine de net bişey diyemicem :S
yardımcı olamadım tatlım kusura bakma..

konusmay severim evdede canım sıkılıyo konusacak kımse yok arkadaslarımı arıyorum orucluyuz agzımızı kurutma dıye kısa kesıyolar ben napim :)

bende evde tek olunca ne yapacağımı şaşırıyorum :) ramazanda gerçekten ağız kuruyo konuşunca yaaa :)

kızlar merhaba herkese
bugün doktora kontrole gittim keseyi gördük bebişi göremedik daha
bu arada biraz kanamam varmış progestan verdi alttan al dedi ama kutuda ağızdan alınır yazıyo bu ilacı kullanan varmı azönce biraz baktım hem ağızdan hem alttan kullanılıyomuş ilk hapı gönderdim bakalım :1:
Rabbim korusun inşallah bebişimi:26:

merhaba cnm hoşgeldin..ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın?
sıkıntı stres yada hava değişikliği nedeniyle erken adet olabilrsin belki ama yine de net bişey diyemicem :S
yardımcı olamadım tatlım kusura bakma..

iyi olmana sevindim canım .37 yıllık yaşımda hiç bu kadar 10 gün erken gelmemişti.

inşallah bi sorun yoktur yaa.oluruna bıraktık artık biz eşimle ikimizin yaşıda ileri :))) 1 yıl 4 aylık evliyiz :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlar merhaba herkese
bu arada biraz kanamam varmış progestan verdi alttan al dedi ama kutuda ağızdan alınır yazıyo bu ilacı kullanan varmı azönce biraz baktım hem ağızdan hem alttan kullanılıyomuş ilk hapı gönderdim bakalım :1:

hayırlısı olsun :) doktor alttan al dedıyse vardır bildiği canım boşver sen kullanmana bak :)

teşekür ederim hayırlısı olsun bıraktım zaten oluruna .geçen ay çok takmıştım her belirtiyi o sanmıştım.ama şimdi öyle değilim.rahatım düşünmüyorum.

Geçen ay bende öyleydim canım sonuç: fiyasko bu ay rahatım kafama takmıyorum hayırlısı :51:

kızlar merhaba herkese

canm bende 6hafta 5günlükken hem bebek hem kese görünmüştü..
doktorum banada progestan vermişti ama ben ağızdan kullanmıştım sende biraz kanama olduğu için vajinadan kullanmanı istemiştir..
sakın endişelenme kendini hiç yorma kesinlikle ağır kaldırma kendine çok dikkat et tamam mı canım..
Allah bebişinle sana sağlık versin bitanem ;)

kızlar merhaba herkese

inşallah bişi olmaz canım .sen doktorun tavsiye ettiği gibi kullan ilacı bence

iyi olmana sevindim canım .37 yıllık yaşımda hiç bu kadar 10 gün erken gelmemişti.

inşallah bi sorun yoktur yaa.oluruna bıraktık artık biz eşimle ikimizin yaşıda ileri :))) 1 yıl 4 aylık evliyiz :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

inşallah yoktur..iyi düşünelim iyi şeyler olsun ;) olsun yaşın ileri olması sorun değil yaşınızı takmayın kafanıza ;)

Geçen ay bende öyleydim canım sonuç: fiyasko bu ay rahatım kafama takmıyorum hayırlısı :51:

gecen ay fiyasko yasayanlar bu ay akıllanmıs caydın sen ve ben :)

anlatıyorum böyle ama kusura bakmayın arkadaşlar sormadan edemedim:17:

yok canım ne alakası var biz aştık o işleri allah saglık sıhhat versın sana yavru susamına :)

hayırlısı olsun :) doktor alttan al dedıyse vardır bildiği canım boşver sen kullanmana bak :)

canm bende 6hafta 5günlükken hem bebek hem kese görünmüştü..
doktorum banada progestan vermişti ama ben ağızdan kullanmıştım sende biraz kanama olduğu için vajinadan kullanmanı istemiştir..
sakın endişelenme kendini hiç yorma kesinlikle ağır kaldırma kendine çok dikkat et tamam mı canım..
Allah bebişinle sana sağlık versin bitanem ;)

inşallah bişi olmaz canım .sen doktorun tavsiye ettiği gibi kullan ilacı bence

çok teşekkür ederim kızlar ben mektup göndermeye devam ediyim ozaman :1:
Rabbim sizi de korusun en yakın zamanda bebişleriniz olsun bu güzel Ramazan ayı hürmetine inşallahhhhh :16:

gecen ay fiyasko yasayanlar bu ay akıllanmıs caydın sen ve ben :)

Sormaa canım ya kafayı yemiştim her otu b.ku belirti sanmışım :9::9::9: reglim bile hiç gecikmez benim 2 gün geciktirdim o derece... Bu ay çok rahatım nappiimm meccburr zaten tatile gidicem kendi bilir tatili kaçırır :52::52::52:

Sormaa canım ya kafayı yemiştim her otu b.ku belirti sanmışım :9::9::9: reglim bile hiç gecikmez benim 2 gün geciktirdim o derece... Bu ay çok rahatım nappiimm meccburr zaten tatile gidicem kendi bilir tatili kaçırır :52::52::52:

bende öyleydim ya aman salla diyorum şimdi napim allah verır bir gün ben 4 gun gecıktım eger gecıkme olursa yıne batlarımız aynı olacak senle hahay

ayyy canım harikasın hiç aklıma bu şekilde gelmemişti doğru söylüyosun gelmezse miss gibi tatili kaçırır :1:
Rabbim hayırlı zamanda versin caydin'im tüm arkadaşlara dua ediyorum ama özellikle sen de geliyosun aklıma Allah'ım güldürsün yüzünü

Back
X