• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2gün mü aaaaaaaaaaaaa die çığlık attım :) doğuma gidermende yazıcam buraya hehehehehehe:)yavaş yavaş güzel güzel büyüsün o içerde demi teyzesi:)erkenden de gelmesin lütfen:)

valla sen doğuma gidince biz burda doğururuz senin yerine:52::52::52::52::52:
evet güzelim benim yeğenim güzel güzel büyüsün zamanı gelince zaten kolayca gelir kucağına:13::13::13:
ama senin oğlun olacak die düşünüyorum ben şahsen:emir_bebek:

mrb kızlar ben de adet günümü bekliyorum 3 gün var daha ..ama hiç gebelik belirtisi yok bende
:2::2:

Canım olumsuz düşünme bakalım zamanın bekle geçerse test yaparsın olmazsa da bir dahaki ay inşallah :16::16::16:

Evet canım aynen kaptırmamaya çalışıyorum kendimi evet bazen içimden diyorum ben bu testte ne zaman 2 çizgiyi bir arada göreceğim diye o vakit çok gecikmesin hiç birimiz için inşallah..Bakalım çarşambaya kadar bekliyorum..Sanırım lekelenme tarzı birşeyler oldu bu ay..Birazda batmalar var ama kendime güvenip gidemiyorum bir kere yaptırmıştım olumsuzluk gerçekten kötü oluyor :(

İnşallah tatlım, nasip artık senin bebiş nasıl bu sıcaklarda kolay değildir sanırım :16::16:

Bende 2. çizgiyi görmek istiyorum ama istedikçe olmuyor işte stress yapmadan beklemek en iyisi.. Stress yapınca hiç olmaz :31: Allah isteyen herkese aratmadan versin inş...

2gün mü aaaaaaaaaaaaa die çığlık attım :) doğuma gidermende yazıcam buraya hehehehehehe:)yavaş yavaş güzel güzel büyüsün o içerde demi teyzesi:)erkenden de gelmesin lütfen:)

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: aaahhhh ahhhh 2 gün kalsa ölürüm heyecandan :6::6::6::8::8::10::10:

evet güzelim benim yeğenim güzel güzel büyüsün zamanı gelince zaten kolayca gelir kucağına:13::13::13:

ayyy benim içinde bişey söyleyin kız mı erkek mi :9:

Ya inanmıyorum herkes aynı şeyi dio:) anlamadım gitti yakın arkadaşlar anne babalar ablam gidip gelip paşam die sevio zaten :) ay hayırlısı olsun artık ne diyeyim Ağustos'ta görcez neyi olduğunu hihihihihihi:)

Ya inanmıyorum herkes aynı şeyi dio:) anlamadım gitti yakın arkadaşlar anne babalar ablam gidip gelip paşam die sevio zaten :) ay hayırlısı olsun artık ne diyeyim Ağustos'ta görcez neyi olduğunu hihihihihihi:)

:9::9::9: Ayy merak ettim bende şimdiii :18::18::18::18::18: Hayırlı evlat olsun eli ayağı düzgün olsunda :49::nazar:

ayyy benim içinde bişey söyleyin kız mı erkek mi :9:
birden sorunca olmuyor:27::27::27::27:

bak tek ben değilmişim böyle düşünen:52::52::52::52:

Samyeli adetine uc gun vat ve sen bi hafta once test mi yaptin oyle belli oluyor mu ? Simdi kardesim aradi benide test alda bi yap biz oturduk konustuk hamilesin sanki diyo uff yalsam mi belli olmaz diye dusunuyorum imdattttt

Akrilcim bence sen git doktora boyle boyle de dogrusinu anlat bosuna ilac kullanma bu seninki cok acelecilik oldu daha bu ilk deneme canim mazallah sonra bu ilaclarin ya yan etkisi varsa

Samyeli adetine uc gun vat ve sen bi hafta once test mi yaptin oyle belli oluyor mu ? Simdi kardesim aradi benide test alda bi yap biz oturduk konustuk hamilesin sanki diyo uff yalsam mi belli olmaz diye dusunuyorum imdattttt

Akrilcim bence sen git doktora boyle boyle de dogrusinu anlat bosuna ilac kullanma bu seninki cok acelecilik oldu daha bu ilk deneme canim mazallah sonra bu ilaclarin ya yan etkisi varsa

biz oturduk konuştuk hamilesin sanki :1:
günün geçti mi canım yada kaç günün var ben 1 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı

Senin regl gecikti mi canım?

Back
X