• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar daha önce idrar testim pozitif çıkıyor diye yazmıştım buraya ama adetim geçmemişti dün kan testi yaptırdım bende hamileyim :)

tebrik ederim canım çok sevindim inşallah sağlıkla dünyaya gelir :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar aranıza yenı katıldım RABBİM dualarınızı bu mubarek gunlerde kabul etsin inş. bnmde bugun 2 gün oldu adet olmayalı belirtiler var gbi kasklarımda batma oluo halsızım kemklerim agrıo hafif ara ara basım donuyo daralıorum ve ates basıoo havasız yerde duramıorum pazartesi doktora gitcem bakalım dua beklıorumm kızlar :)

Kızlar selamlar nasılsınızzzz oruçlar nasıl gidiyor..? hamiş haberimiz olsun artık bizde ümitlenelim çok istiyorum :(( inş bol bol çıkar hamiş haberimiz..
Bu arada benim 8.günüm daha olmadım akıntımda biraz var gibi gögüslerime nadir iğne batıo gibii :) çarşambayı bekliyoruz kan testi için hayırlısı olur inşş :46::46::46:

kızlar inşallah hamişsinizdir az kalmış öğrenmenize haberlerinizi bekliyoruz:49:

tebrik ederim canım çok sevindim inşallah sağlıkla dünyaya gelir :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar inşallah hamişsinizdir az kalmış öğrenmenize haberlerinizi bekliyoruz:49:

Birşey sormak istiyorum cnm aranızda bu konu hakkında tecrubeli olanlar varıdr :26:
Ben arada vajinamda iğne batması gibi bir şey hissediyorum bu nedirsizce :(

selam kızlar..
ben dün kan ve idrar vermiştim hem gebelik hemde gebelik değilse bana olanların sebebi nedir öğrenmek için..ama gece 12 de adet oldum mide bulantısı ara ara devam ediyo.ve aklımı kurcalayan bi durum var..neden 17sinde değilde 13unde geldi bu kırmızılar?pazartesi günü sonuçları almaya gidicem doktor guatr falan baktı inşallah kötü bişey çıkmaz..
bu arada kızlar sizden bişey isticem adet bitiminden sonra bana yardımcı olun tamam mı :S
bide hamiş haberleri gördüm sanki :) çok sevindim adınıza..darısı bizlere olur inşallah..AMİİNNNNNNNN :)
hepinizi çok öptüm dikkat edin kendinize..

Allah mutluluğunu daim etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini canım:) inşallah burada özlemle bebiş isteyen bizlere de Rabbim bu duyguyu yaşatsın kısa zaman da:)

amin inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsınız sizde

Hayirli ugurlu olsun canim vakti gelince saglikli sihatli al kucagina bebisini

teşekkür ederimmm

dualarım sizinle kızlar rabbim sizede nasip eder inşallah

selam kızlar..
ben dün kan ve idrar vermiştim hem gebelik hemde gebelik değilse bana olanların sebebi nedir öğrenmek için..ama gece 12 de adet oldum mide bulantısı ara ara devam ediyo.ve aklımı kurcalayan bi durum var..neden 17sinde değilde 13unde geldi bu kırmızılar?pazartesi günü sonuçları almaya gidicem doktor guatr falan baktı inşallah kötü bişey çıkmaz..
bu arada kızlar sizden bişey isticem adet bitiminden sonra bana yardımcı olun tamam mı :S
bide hamiş haberleri gördüm sanki :) çok sevindim adınıza..darısı bizlere olur inşallah..AMİİNNNNNNNN :)
hepinizi çok öptüm dikkat edin kendinize..

canım adetin normal şekilde mi geliyo yoğun mu yani. baya da erken gelmiş hayırlısı olsun yaa üzme kendini. sonuçları alınca yaz yine.

canım hayırlı uğurlu olsun..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..hem bebişe hem kendine çok dikkat et emi ;)

canım adetin normal şekilde mi geliyo yoğun mu yani. baya da erken gelmiş hayırlısı olsun yaa üzme kendini. sonuçları alınca yaz yine.

evet canım normal gidiyo gibi görünüyo şimdilik..acaba hava değişiminden kaynaklı olabilir mi? ben geçen hafta pazar günü geldim yazlıktan.2 hafta kaldım ve denizede girdim.denizden çıkınca hemen kurulandım çok beklemedende eve gittik hasta olmayım üşütmeyim diye..yazlığa gitmeden önce doktoruma sormuştum denize girebilrmiyim diye izin vermişti(ben kürtaj olmuştum ya o yüzden sormuştum deniz olayını)

evet canım normal gidiyo gibi görünüyo şimdilik..acaba hava değişiminden kaynaklı olabilir mi? ben geçen hafta pazar günü geldim yazlıktan.2 hafta kaldım ve denizede girdim.denizden çıkınca hemen kurulandım çok beklemedende eve gittik hasta olmayım üşütmeyim diye..yazlığa gitmeden önce doktoruma sormuştum denize girebilrmiyim diye izin vermişti(ben kürtaj olmuştum ya o yüzden sormuştum deniz olayını)

olabilir canım adeti herşey etkiliyo galiba. geç veya erken gelio bazen. önemli olan sağlığına bişey olmasın canım dikkat et kendine. bende denizin iyi geleceğini duymuştum bi zararı yokmuş ama havuza girmeyin diyolar mikrop kapmamak amaçlı

olabilir canım adeti herşey etkiliyo galiba. geç veya erken gelio bazen. önemli olan sağlığına bişey olmasın canım dikkat et kendine. bende denizin iyi geleceğini duymuştum bi zararı yokmuş ama havuza girmeyin diyolar mikrop kapmamak amaçlı

ayy inşallah canm en çok kötü bişey çıkmasından korkuyorum :( havuza kesinlikle girmedim hep denizdeydim ama inşallah iltihap,mikrop yada hamileliğimde ki gibi idrar yolu enfeksiyonu yoktur :(

ayy inşallah canm en çok kötü bişey çıkmasından korkuyorum :( havuza kesinlikle girmedim hep denizdeydim ama inşallah iltihap,mikrop yada hamileliğimde ki gibi idrar yolu enfeksiyonu yoktur :(

inşallah yoktur canım içini ferah tut kötü düşünme. ağrın sızında yoksa korkma hiç bişi çıkmaz Allah yardımcın olsun canım

inşallah yoktur canım içini ferah tut kötü düşünme. ağrın sızında yoksa korkma hiç bişi çıkmaz Allah yardımcın olsun canım

işte işin gaip yönü o :S
2haftadır özellikle sabahları ve yemekten sonra mide bulantısı,mide yanması,arada hafif hafif baş dönmesi,kasıklarımda batma gibi ağrılar oluyodu..
sanırım psikolojik oluyo yaa :S

işte işin gaip yönü o :S
2haftadır özellikle sabahları ve yemekten sonra mide bulantısı,mide yanması,arada hafif hafif baş dönmesi,kasıklarımda batma gibi ağrılar oluyodu..
sanırım psikolojik oluyo yaa :S

canım bunların iltihapla falan alakası olmaz sanırım yanma gibi şikayetlerin yok heralde gerçi daha önce yaşamışsın sen daha iyi bilirsin. diğerleri de hamişlik belirtilerine benziyo ama psikolojik olabilir :50:

canım bunların iltihapla falan alakası olmaz sanırım yanma gibi şikayetlerin yok heralde gerçi daha önce yaşamışsın sen daha iyi bilirsin. diğerleri de hamişlik belirtilerine benziyo ama psikolojik olabilir :50:

hamile kalmadan önce kum dökmüştüm acaba yine o mu yokluyo beni :S
ayy iyice kafam karıştı :(

hamile kalmadan önce kum dökmüştüm acaba yine o mu yokluyo beni :S
ayy iyice kafam karıştı :(

canım bence hiç düşünme tahlillerini vermişsin bişey varsa çıkar ogüne kadar strese sokma kendini güzel düşün moralini bozma

Aşkla aşkın tohumunu atmak verimli topraklara hehehehehehe:) görev gibi olur mu hiç aşkla sevgiyle yapılan ki çocuğun aşkınızın çocuğu olsu ;)))

Selam fıstıklarrrrr:) ben geldimmmmmmm

canım negüzel yorumlamışsın yaaa :46: hoşgeldiiinnn:3:

selam kızlarr:) nasılsınız bakıyim? normal de göğsüm de hassaslık vardı dokunduğum da acıyordu ama bugün göğüslerimin uçları acımaya başladı ve göğsümde mavi damarlar çıkmış onu farkettim.

Back
X