• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet gerçekten çok zor ya :5: hiç takmadan devam edebilsek neyse ama buraya da takıldıkça daha da takıyorum kafaya

Burdaki belirtileri okuduktan sonra hepsi bende oldu :( suan sadece esimin onsezisine guvenmek istiyorum ben lasiklarim agriyo dedikce hamilesin oncekindede boyleydin sen yuzunden belli diyor ama sabir bende tam tersine burda bekleyipte olmayanlari okuyunca umudumu azalttim hatta yeni ay icin planlar bile yapiyorum :(

Burdaki belirtileri okuduktan sonra hepsi bende oldu :( suan sadece esimin onsezisine guvenmek istiyorum ben lasiklarim agriyo dedikce hamilesin oncekindede boyleydin sen yuzunden belli diyor ama sabir bende tam tersine burda bekleyipte olmayanlari okuyunca umudumu azalttim hatta yeni ay icin planlar bile yapiyorum :(

:5: senin ne kadar gecikti. doğrudur insan bi süre sonra umudu yitiriyor. bende aynıyım artık. zamana bırakmak en iyisi

herkese kocamannnn bi günaydın diyorum ve bu hamilelik bereketinin bizede bulaşmasını diliyorum:52::52::52::52::52::52::52:

Otomatik hesaplayicilarin ve doktorlarin kullandigiyontemin matematigi ;
28-14= 14
14-3= 11.gun
14+3= 17.gun
(12-14-16 gunleri asla kacirma)

Adetinin ilk gununden sayiyorsun 11 ile 17 gunler arasi ihtimalin oldugu gunler adet dongusu uzun 32 hun felan olanlardada 3 ekleyip cikarmak yerine 5 ekleyip cikariyorsun

Ama bu hesaplar bedeninin degisimini bilemedigi icin sen iki gunde bir yap bende regl oluyum bu ay oyle yapcam :)

oyyy ellerine sağlık çok teşekkür ederim bitanem çok sağol :)
hepiniz iyi ki varsınız:64::64::64::64::64::64:

günaydın güzelim hoşbuldum nasılsın bakim:13:

evet valla bugün keyfim gayet iyi:16::16::16::16::16:
senin keyfin nasıl peki kuzucum:12::12:

nasıl olayım canım yaa iyiyim şükür..kayınvalidem taşınıyo yarın bugünde temizlik var eve geçmek için hbr bekliyorz işte :S

kızlar ben kan ve idrar tahlili vermiştim yaa hastaneye gittim bugün doktor idarda epitel bol miktarda bol sıvı tüketmen lazm dedi :S bebek işini ertelemk hiç istemiyorum ama ertelesem mi ki?
ben bi yemk koyup geliyim kızlar

günaydın güzelim hoşbuldum nasılsın bakim:13:

evet valla bugün keyfim gayet iyi:16::16::16::16::16:
senin keyfin nasıl peki kuzucum:12::12:
oh oh iyi maşallah Allah hiç bozmasın keyfini:16::16:
ben de iyiyim şekerim 10. gün yumurtlamam mümkün mü acaba??
dün kasık ağrılarım vardı ve beyaz akıntım geldi..üşüttüm mü yumurtladım mı?

nasıl olayım canım yaa iyiyim şükür..kayınvalidem taşınıyo yarın bugünde temizlik var eve geçmek için hbr bekliyorz işte :S

kolay gelsin canım kendini çok yormamaya çalış olur mu canım?

olabilir.. herşey nasip işi.. ben böyle mutlu oluyorummm canım. umudumu kırmak zorunda mısın??
kız senin umudun nasıl bi umut bu ay olmayacak gibi diyosun.. ben de olabilir dedim :9::9::9:
kırılsın bence o umut :52::52::52::52::52:

Benim reglim yarin canim ama bu ay uc kere muhabbet ettik ihtimal dusuk umudum az

hıı anladım senin daha gelmedi batın. hayırlısı canım olacağı varsa o 3ten birisi tutar yani :1:

biz her gün olmasa da sık muhabbet ediyoruz :17: eşime kalsa her gün edelim istiyor da ben istemiyorum :52:

Back
X