• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seninki oğlan gibi geliyor banaaa :emir_bebek::emir_bebek:

ayy bilmiyorum bakalım herkes oğlan diyo ama görücez...pazartesi günü avatarımı değiştircem ordan anlarsınız :6::6: yeni bi kız fotosu koyarsam kızdır..erkek fotosu koyarsam erkektir ordan anlatın :8: heee bi de o gün biraz geç giricem...:14:ertesi gün alırsınız haberlerii

bitanem ya boşver ya vesvese şeytan işidir.. sen yavrunu rabbime emanet et gerisini düşünme...
hamileliğinin tadını çıkartmaya bak.. meleğinle konuş onun için hazırlıklar yap
en önemlisi de kendine iyi bak ki yeğenimiz de iyi olsun..
senden etkileneceğini de unutma:55::55::55:

Saflığıma denk gelio işte napalım evet şeytana uyma demi senin ne işin var şeytanlar otur duanı et bebeğine iyi bak çık çık çık ne ayıp çocumuda üzüom kızdım kendime bak şimdi :)))) saol cnmmm benm çok tşkr ederimmm

Saflığıma denk gelio işte napalım evet şeytana uyma demi senin ne işin var şeytanlar otur duanı et bebeğine iyi bak çık çık çık ne ayıp çocumuda üzüom kızdım kendime bak şimdi :)))) saol cnmmm benm çok tşkr ederimmm

hahh şöyle ol canımı ye kız:16::16::16::16::16::16:
yeğenime iyi bak annesi:55::55::55::55:

İnşallah gormeyiz canım benimde gece kasıklarım çok ağrıdı belim ağrıyor biraz o işte adet mi bebek mi bilemiyorum işte :) inşallah tutmuştur

Insallah bebisin belirtisidir canim benim bugun iyi agrim felan yok :) nedendir bilmem

kocaelideyim bengeçen sordum 75 dedi başka hastaneye sorim ben en iyisi yada kız beni yanlış anladı anlamdım

Canim sordugun kisi yanlis mi anladi ki ya benim kuzenim var oyle olsa bilirdim oda uc ay once yaptirdi test kanda beta hcg ye bakcak belki o yanlis anladi sen naska yere bi daha sor madem ssk sorun esinde izin alip yapamiyo ama bence evlilik cuzdaniyla gidip bi sor yada netten bi bak eger findikkabugunun dedigi gibiyse nettede gorunur ssk

Allah razı olsun canım benim ya. adet gecikmesinden sonra oluyomu ki yerleşme kanaması ? çok açık bi pembe gibi bi akıntı geliyo az az. :25:

Insallah yerlesme kanamasidir canim . Bazen gecikincede oluuomus ustune gorme saniyolar ya o bu olsa gerek. kanamanda artis var mi peki normalde nasil baslar reglin. Benim bir gun once kahvrrengi leke gelir ertesi gun baslar mesela

Kizlar son iki saattir atesim bi yukseliuo bi dusuyo sizce hamislikle ilgisi varmidir bu arada hala gelen giden yok :18: :18: :18: :18:

Insallah yerlesme kanamasidir canim . Bazen gecikincede oluuomus ustune gorme saniyolar ya o bu olsa gerek. kanamanda artis var mi peki normalde nasil baslar reglin. Benim bir gun once kahvrrengi leke gelir ertesi gun baslar mesela

yok canım, benim reglim karnım ağrır ve başlar kıpkırmızı bi şekilde.

yok canım, benim reglim karnım ağrır ve başlar kıpkırmızı bi şekilde.

canım normalde benimde hep öle olurdu ama geçen ay tam tersi oldu...ağrısız sızısız pembesi ve kahvemsi akıntı geldi birgün boyunca ertesi gün kırmızı kartı yedim..kafaya çok taktığımızdan regl düzenimiz bile değişiyor bence..ama inş seninki yerleşme kanamasıdır.

Hadi hayirlisi canim :) :16: insallah yerlesme kanamasidir baksana adetinde boyle baslamoyomus :)

sağol canım inşallah :)

canım normalde benimde hep öle olurdu ama geçen ay tam tersi oldu...ağrısız sızısız pembesi ve kahvemsi akıntı geldi birgün boyunca ertesi gün kırmızı kartı yedim..kafaya çok taktığımızdan regl düzenimiz bile değişiyor bence..ama inş seninki yerleşme kanamasıdır.

bi gün daha bekleyelim bakalım olmazsa da vardır bi bildiği Rabbimin

Back
X