seninki oğlan gibi geliyor banaaa![]()
ayy bilmiyorum bakalım herkes oğlan diyo ama görücez...pazartesi günü avatarımı değiştircem ordan anlarsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki oğlan gibi geliyor banaaa![]()
Şadiyse 20 arkadaşıma sesleniyorum SSK yoksa bile hastaneler beta hgc testini 28 liraya yapıyor gebeliği erken öğrenmek en iyisi senin ve bebek için
bitanem ya boşver ya vesvese şeytan işidir.. sen yavrunu rabbime emanet et gerisini düşünme...
hamileliğinin tadını çıkartmaya bak.. meleğinle konuş onun için hazırlıklar yap
en önemlisi de kendine iyi bak ki yeğenimiz de iyi olsun..
senden etkileneceğini de unutma
kocaelideyim bengeçen sordum 75 dedi başka hastaneye sorim ben en iyisi yada kız beni yanlış anladı anlamdımCanim sen nerde yasiyorsun ben amkaradayim ve tip merkezleri 20 tl aliyo kanda gebelik testine sok oldum ne o oule 75
kız ben burda hemen yanımda hastane var özel sordum 75 dedi manyak kız yanlış mı anladı
kocaelideyim bengeçen sordum 75 dedi başka hastaneye sorim ben en iyisi yada kız beni yanlış anladı anlamdım
Saflığıma denk gelio işte napalım evet şeytana uyma demi senin ne işin var şeytanlar otur duanı et bebeğine iyi bak çık çık çık ne ayıp çocumuda üzüom kızdım kendime bak şimdi :)))) saol cnmmm benm çok tşkr ederimmm
hahh şöyle ol canımı ye kız
yeğenime iyi bak annesi![]()
Kalkım kendime bi bardak süt koyim bari:))))
Yok yavrum yok delirmiş onlar en yakın hastaneye git sen SSK ya da devlet orda uygun rakamlar hangi şehirdesin sen bu arada?
İnşallah gormeyiz canım benimde gece kasıklarım çok ağrıdı belim ağrıyor biraz o işte adet mi bebek mi bilemiyorum işte :) inşallah tutmuştur
kocaeli gebzedeyim cnm ben özele sordum o yüzden 75 dedi galiba
kocaelideyim bengeçen sordum 75 dedi başka hastaneye sorim ben en iyisi yada kız beni yanlış anladı anlamdım
Allah razı olsun canım benim ya. adet gecikmesinden sonra oluyomu ki yerleşme kanaması ? çok açık bi pembe gibi bi akıntı geliyo az az.![]()
Insallah yerlesme kanamasidir canim . Bazen gecikincede oluuomus ustune gorme saniyolar ya o bu olsa gerek. kanamanda artis var mi peki normalde nasil baslar reglin. Benim bir gun once kahvrrengi leke gelir ertesi gun baslar mesela
yok canım, benim reglim karnım ağrır ve başlar kıpkırmızı bi şekilde.
yok canım, benim reglim karnım ağrır ve başlar kıpkırmızı bi şekilde.
Hadi hayirlisi canim :)insallah yerlesme kanamasidir baksana adetinde boyle baslamoyomus :)
canım normalde benimde hep öle olurdu ama geçen ay tam tersi oldu...ağrısız sızısız pembesi ve kahvemsi akıntı geldi birgün boyunca ertesi gün kırmızı kartı yedim..kafaya çok taktığımızdan regl düzenimiz bile değişiyor bence..ama inş seninki yerleşme kanamasıdır.