• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar kızlar nasılsınız :3: Ben dün yine kırmızıları gördüm yeni bat 18 ağustos:106: sizlere birşey soracağım incir küründen haberiniz var mı yada uygulayan bu ay uygulamayı düşünüyorum bakalım inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız:16:

merhabalar kızlar nasılsınız :3: Ben dün yine kırmızıları gördüm yeni bat 18 ağustos:106: Sizlere birşey soracağım incir küründen haberiniz var mı yada uygulayan bu ay uygulamayı düşünüyorum bakalım inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız:16:

sağlık olsun gönlünü ferah tut inşallah bi daha ki sefere canım

bence kadında vicdan denen şey yok..insan değil sanki yaa.. kendisi de düşük yapmış bari ondan anlasa gıcık.. bir tane kızı olsaydı belki anlardı seni.. 5 haftalık gebelik nasıl belli olmayacaksa kara cahil..boşver sen onu sallama sen de ona hiçbir şeyde geçmiş olsun deme..kocanı da doldur ona karşı bakalım ne yapıyor

zaten eşimin yanında çok ilgili bi anne modunda ama eşim ezdirmez beni normalde çok dayanamadığım laf sokmalarını filen sölediğim zaman eşim kıyameti koparıyor karımla uğraşmayın diye eşimden ödü kopuyo o yokken yapıyor yapcanı.eşim der zaten sen cevap verip kötü olma seviyeni düşürme bana bırak diyor.hafta içi çalışıyorum eve git yemek çamaşır bulaşık çalışan ütüsüz olmaz temizlikmiş sen kendin bilirsin ev işi bitermi bide anneye aşırı düşkün kızım var.babası varkende onada gitmez her daim dibimde ilgi bekliyor hafta sonu etütler filer dersler üniversite 3 sınıfım.ehliyet istiyom çocuk istiyoz 30a varmadan eee kaç parçaya bölüneyim yahu ben :47:

Merhabalar kızlar nasılsınız :3: Ben dün yine kırmızıları gördüm yeni bat 18 ağustos:106: sizlere birşey soracağım incir küründen haberiniz var mı yada uygulayan bu ay uygulamayı düşünüyorum bakalım inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız:16:
merhaba canım sağlık olsun inşallah diğer ay hamiş kalırsın..

İncir Kürünü duydunuz mu kızlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Bence bu ay hepimiz deneyelim gelecek ay hepimiz güzel haberleri verelim inşallah :16::52:

zaten eşimin yanında çok ilgili bi anne modunda ama eşim ezdirmez beni normalde çok dayanamadığım laf sokmalarını filen sölediğim zaman eşim kıyameti koparıyor karımla uğraşmayın diye eşimden ödü kopuyo o yokken yapıyor yapcanı.eşim der zaten sen cevap verip kötü olma seviyeni düşürme bana bırak diyor.hafta içi çalışıyorum eve git yemek çamaşır bulaşık çalışan ütüsüz olmaz temizlikmiş sen kendin bilirsin ev işi bitermi bide anneye aşırı düşkün kızım var.babası varkende onada gitmez her daim dibimde ilgi bekliyor hafta sonu etütler filer dersler üniversite 3 sınıfım.ehliyet istiyom çocuk istiyoz 30a varmadan eee kaç parçaya bölüneyim yahu ben :47:

ayy canım zor işte onun senin bir büyüğün olarak yardımcı olması destek olması gerekirken daha da köstek oluyormuş..
mesela altlı üstlüymüşsünüz sana yemek konusunda çokta kolay yardımcı olabilir..ne var annelik yapsa bi yerinden birşey mi eksilir aksine duanı alır ne güzel..
ama bak senin şansın eşinmiş..seni ezdirmez kimselere, şükret ne yapacaksın.. kimisinin kocası da gıcık oluyo yok anneme saygılı ol yok anneme hizmet et yok anneme şunu yap ne dedilerse haklı falan diye... Allah'tan seninki seni destekliyor.. Önemli olan da eşin zaten bi yerde kv den de kapıları kapatınca kurtuluyorsun işte..ama eşin hep seninle :)

canım incir kürü yumurtanın çatlaması için kullanılıyor deneyebilirsin :13:

ben duydum ama ne kadar yararlı bilmiyom kiii :26::26::26:

Bilemiyorum bende ama deneyenlerin yorumlarını biraz okudum işe yaradığını söylemişler. Sanki bir zararı olmaz gibi ne de olsa kuru incir ve su umarı işe yarar canım

canım incir kürü yumurtanın çatlaması için kullanılıyor deneyebilirsin :13:

evet canım öyleymiş bende bugün tesadüfen denk geldim ama denemek istiyorum bakalım bu ay olur inşallah canım bu arada yeni bat 18 ağustos :44:

selammm umarım yumurtalarınız bir bir çatlarlar da bebiş olurlar :)))

Back
X